|
.
Sada je: 24 tra 2026 04:38. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 04:38. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 13 vel 2015 04:38 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
da ali ne toliko da se sve skupa potopi.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 13 vel 2015 11:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: da ali ne toliko da se sve skupa potopi. I onda opet nije kriv kolektor tank. Liquid se pomocu spagica povlaci iz kolektor tanka prema grijacu. Visak liquida s grijaca ako ga ima, cijedi se kroz centralni pin natrag u kolektor tank. Ali ako je LC previse otvoren kolektor tank ne moze primiti sav visak tekucine. Kolektor tank je svojevrsni buffer koji pokriva greske korisnika.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Ithaka for dummies Postano: 13 vel 2015 16:56 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Da ali ako gumice ne dihtaju dobro, gubi se podtlak u tanku, i to rezultira prekomjernim punjenjem kolektora, što za posljedicu ima potapanje i grgljanje, right? Nisam nigdje ni rekao da je kolektor tank kriv, nego gumice i velike tolerancije u navojima klonova 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ithaka for dummies Postano: 13 vel 2015 23:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Da ali ako gumice ne dihtaju dobro, gubi se podtlak u tanku, i to rezultira prekomjernim punjenjem kolektora, što za posljedicu ima potapanje i grgljanje, right? Nisam nigdje ni rekao da je kolektor tank kriv, nego gumice i velike tolerancije u navojima klonova Ups, moja pogreska.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
svastar
|
Naslov: Re: Ithaka for dummies Postano: 18 vel 2015 10:09 |
|
|
Ja nikako da dobijem ikakav TH na Itaki 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ithaka for dummies Postano: 18 vel 2015 10:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Pa na Ithaki teško možeš dobiti neki jači TH...čak i sa dual coil buildom...jednostavno je tako konstruirana. Ako baš želiš jaki TH ima more drugih atomizera, recimo...uzmi Kayfun, složi coil ali ga nemoj staviti baš na rupu za zrak...malo pomakni da zrak ide pokraj...TH galore 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
svastar
|
Naslov: Re: Ithaka for dummies Postano: 18 vel 2015 10:40 |
|
|
|
Ma znam za kayfun, nego sam mislio da se Ithaka može nekako složiti za bar neki TH
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ithaka for dummies Postano: 18 vel 2015 10:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
svastar je napisao: Ma znam za kayfun, nego sam mislio da se Ithaka može nekako složiti za bar neki TH Stavi nikotina u liquid.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Ithaka for dummies Postano: 18 vel 2015 11:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
svastar je napisao: Ma znam za kayfun, nego sam mislio da se Ithaka može nekako složiti za bar neki TH slozis u dual coil i sto je vise moguce napravis razmak izmedju njih u sredini, tako da zrak ne ide po zavojnicama...to je umjetni TH. hoces pravi? stavi nikotin u tekucinu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
svastar
|
Naslov: Re: Ithaka for dummies Postano: 18 vel 2015 11:58 |
|
|
fek0 je napisao: svastar je napisao: Ma znam za kayfun, nego sam mislio da se Ithaka može nekako složiti za bar neki TH slozis u dual coil i sto je vise moguce napravis razmak izmedju njih u sredini, tako da zrak ne ide po zavojnicama...to je umjetni TH. hoces pravi? stavi nikotin u tekucinu. A koliko nikotina? Kaj se to uopće stavlja u te tekućine? 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 04:38. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 04:38. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |