|
.
Sada je: 23 tra 2026 23:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sin93
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 22:49 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
Valter je napisao: Zapravo se treba podosta toga skinuti ako želiš oprati kako treba i promijeniti tekućinu. Naglasak na "kako treba"!
Valja rastaviti tank do kraja i rastaviti dobar dio baze jer i tamo dođe tekućina i mirisi iste. skinit ga s moda odvrnit komplet bazu bazu na pola odvrnit (tu ja imam bakrenu žicu umjesto federa, fiksni spoj, ali ni feder ne predstavlja neki problem) ovisno o taknu ga rašarafit na 2 djela. mislim da je to sve, ostavit da se osuši ili maramicom osušit, kao i ostalo subtank je lakše oprati jer ima 5 djelova (bez brtvi) ali svejedno, jednom u 5-8 dana nije problem izdvojit 10min za pranje i sušenje. k4 mi se pokazo bolji od 3.1 kojeg se cjelog ni ne može rastavit bez alata (za 510 pin) a i punjenje i okretanje moda ili aty-a mi nije sretno rješenje, a da ne pričam o onom ventilu za punjenje na koji nisam nikad uspio natočit ga, ni iglom, ni flašicom sa iglom. u bellcapu se ne može koristit, kao i Lite v2 koji se opet mora punit na šarafić u bellcap verziji ili opet odozgo i okretat ga i nadat se da si dovoljno zavrnio top cap jer mu uvjek ili procuri kad ga okrenem naopako ili grglja dok ga opet ne okrenem naopako i opalim na 30W.. imo sam sva 3, sad imam 3.1 sa 0.5 otporom na eksplodiratčufire bateriji 18350 i k4 0.9 mislim na hani i 28W
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Taifun: Odvrneš tank i kapicu komore. Ispereš vodom, otreseš tank i puhneš jače kroz rupicu za zrak. Obrišeš, zavrneš kapicu i vratiš tank natrag.  Puniš iz boce do brtve na dimnjaku u tanku. Pariš. Ubertoot UTA: Isto kao Taifun...ima samo još i košuljicu komore za skinuti i vratiti natrag. Aromamizer: Isto kao Taifun, samo što nema ni kapicu komore. Tilemahos v2: Isto kao Taifun, ali umjesto kapice odvrne se dimnjak koji je i komora. Da nastavim dalje?  Poanta je: Odat ću vam jednu tajnu....tajnu veeeeeeelike moći...  Nemojte sad odmah počet tu pizdit...nisam vam ja kriv što ste mazohisti.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:17 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
dobro feko ti ako ne napišeš 5 postova protiv kayfuna dnevno to nije nešt u redu svako bira šta mu paše, meni je K4 odličan u svojoj kategoriji, bolji od 3.1 i Lite. malo velik i nakazan sad sa onim staklom u poli ali dok ne dođe plastični tank ok je..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:28 |
|
|
|
Jebo te led! Kolinda je nama trebala dati da izaberemo mandatara...
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:39 |
|
|
sin93 je napisao: dobro feko ti ako ne napišeš 5 postova protiv kayfuna dnevno to nije nešt u redu svako bira šta mu paše, meni je K4 odličan u svojoj kategoriji, bolji od 3.1 i Lite. malo velik i nakazan sad sa onim staklom u poli ali dok ne dođe plastični tank ok je.. Fek0 samo pokusava docarati, da postoje puno bolji, i jednostavniji atomizeri od kayfuna.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:44 |
|
|
Roots je napisao: sin93 je napisao: dobro feko ti ako ne napišeš 5 postova protiv kayfuna dnevno to nije nešt u redu svako bira šta mu paše, meni je K4 odličan u svojoj kategoriji, bolji od 3.1 i Lite. malo velik i nakazan sad sa onim staklom u poli ali dok ne dođe plastični tank ok je.. Fek0 samo pokusava docarati, da postoje puno bolji, i jednostavniji atomizeri od kayfuna. Onda se postavlja pitanje;koji je najbolji i najjednostavniji atty?
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:49 |
|
|
Pa za početak, možda jedan od ovih koje je fek0 uvrstio na popis 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:55 |
|
|
Roots je napisao: Pa za početak, možda jedan od ovih koje je fek0 uvrstio na popis  Ako je nesto "najbolje" ,onda se nemoze reci "jedan od".Ja i ti mozemo reci meni je najbolji ovaj ili onaj,al ako je nesto najbolje,onda je rijec o jednom jedinom predmetu,a toga u nasem sportu nema.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 27 pro 2015 23:57 |
|
|
Ok, onda nađi sam to najbolje, i ne izvrći moje riječi molim te 
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 28 pro 2015 00:11 |
|
|
|
Ja niti nisam u potrazi za najboljim,samo za onim sto me zadovoljava,tvoje rjeci ne izvrcem nego sam pokusao dati definiciju rjeci 'najbolje'.Otkako sam na forumu nikad se nisam priklonio niti jednom klanu(GG-ovci,Kayfunovci,originali,klonovi...),a bilo je masa svadja izmedju spomenutih,neki forumasi su branili odredjene brandove kao da ih je njihov tata pravio,stariji forumasi ce se sjetiti "zelenog" i kako je zavrsio
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 23:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |