|
.
Sada je: 23 sij 2026 21:32. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 22 vel 2016 19:15 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Složio ga upravo nakon što sam ga dobro oprao od otrova koji je bivši vlasnik koristio. Prvi setup je bio pogrešan a wickanje jadno.
Uzeo sam nekakvu žicu za koju se ispostavilo da nije baš ono što ja volim, ali nekako radi. Mesh nekakav sam našao 3xx jer ih nisam već dugo koristio. Njegov susret s visokoturažnom mašinom je imao blagotvoran utjecaj na dotok tekućine. I setup sam napravio tanji kako bi mu pomogao u tome.
Prekrasan je, mali je, radi dobro. To svi znamo. Za sada jedini genesis koji radi kako treba a ne curi. Maloga nisam probao. Ovo je Next. Uz korištenje prave žice bi bilo puno bolje jer je ovako trom na 9W ali se barem lako složi. I to radi stvarno dobro. Naravno, kada se zagrije jer ta žica nije pravi odabir (nisam našao adekvatu pa sam uzeo neku koju sam dobio uz Rose).
Ovo bi mogao biti moj povratak na genesise. Uz par testiranja i par dorada na Nextu.
|
 |
|
catevs
|
Naslov: NextGen Genesis Atomizer Postano: 22 vel 2016 20:34 |
|
|
|
Meni se pokazalo kao dobitnom kombinacijom 3,5z 0.25 kanthal, mesh 350 ili druga solucija 4,5z 0.25 SS čak i super radi na TCu
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 21:32. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |