|
.
Sada je: 29 tra 2026 14:29. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 14:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 vel 2017 10:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
e...da...slika: 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 vel 2017 11:09 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Još da nadodam, da je kod slaganja s normalnim coilom rupa za zrak prenisko, tj razmak je prevelik između coila i rupe. To meni kod MTL ne paše. Springomizer ide niže s coilom. Al izrada je vrhunska, wickanje odlično. Aroma za nijansu slabija od V2+. Al meni dobar i takav  E: meni ovaj spitback protector opće ne smeta...
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 vel 2017 11:49 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Znači Feko ti baš voleš kad te pljuckaju 
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 vel 2017 13:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Fyla je napisao: Još da nadodam, da je kod slaganja s normalnim coilom rupa za zrak prenisko, tj razmak je prevelik između coila i rupe. To meni kod MTL ne paše. Springomizer ide niže s coilom. Al izrada je vrhunska, wickanje odlično. Aroma za nijansu slabija od V2+. Al meni dobar i takav  E: meni ovaj spitback protector opće ne smeta... prenisko je ako ne motas coil obrnuto, nogice moraju buti gore a ne dolje. kada se slozi coil kako je zamisljeno, doslovce je 1.5mm od rupe za zrak, idealno za MTL Sent from my T6 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 25 vel 2017 14:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
meni spitback sarafic smeta, em smeta protoku zraka, em se cuje. ne vidim svrhu.
Sent from my T6 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 vel 2017 15:32 |
|
|
fek0 je napisao: Fyla je napisao: Još da nadodam, da je kod slaganja s normalnim coilom rupa za zrak prenisko, tj razmak je prevelik između coila i rupe. To meni kod MTL ne paše. Springomizer ide niže s coilom. Al izrada je vrhunska, wickanje odlično. Aroma za nijansu slabija od V2+. Al meni dobar i takav  E: meni ovaj spitback protector opće ne smeta... prenisko je ako ne motas coil obrnuto, nogice moraju buti gore a ne dolje. kada se slozi coil kako je zamisljeno, doslovce je 1.5mm od rupe za zrak, idealno za MTL Sent from my T6 using Tapatalk Motam ja prema dolje coil ( nogice gore), al jos uvijek je previsoko. Meni ne fucka taj protektor, valjds ja vucem ko manji sivonja :p
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 25 vel 2017 16:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
na koji dijametar motas? ja na 2mm...pa ga onda mogu spustiti jako nisko.
Sent from my T6 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Postano: 25 vel 2017 18:02 |
|
|
fek0 je napisao: na koji dijametar motas? ja na 2mm...pa ga onda mogu spustiti jako nisko.
Sent from my T6 using Tapatalk Ako ga tolko spuštaš, jel ti nisu nogice malo preduge? Ja sam na 2.4mm ID. I imam sigurno 2mm razmaka između rupe i coila.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 28 vel 2017 07:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
jesu...duge su malo, ali nigdje nema hotlegs, pa nije bitno
Sent from my F5 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 17 ožu 2017 12:50 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Osim Feke vidim da se drugi ne izjašnjavaju oko Tileta armed. Naručio sinoć copper vape klon jer imam samo prvu, non-spring verziju... jel' čemu ili bolje da sam popio pare?
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 14:29. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 14:29. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |