|
.
Sada je: 23 sij 2026 16:50. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Fyla
|
Naslov: GUS Phenomenon Lite Postano: 04 ruj 2015 09:38 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
GUS je Grčka manufaktura koja radi ne toliko komercijalne, ali izrazito kvalitetne i dobro napravice. I tako ja nakon dugo istraživanja kupio prije koji mjesec GUS Phenomenon. U ono vrijeme kad sam kupovao, bile su 2 verzije, a sada imamo 3: Zest, Lite i Momentum. Između Zest i Lite razlika je u tipu tanka, metalni vs pmma, i protoku zraka, koji je za nijansu otvoreniji kod Lite verzije. Momentum je zadnja verzija koja izgleda isto kao Lite, jedino razlika je protok koje je dosta "otvoreniji". Ajmo sad o Lite. Cijena je 99€. I moze se naruciti ovdje. Atty je odlično napravljen, materijali, navoji i sve ostalo je na visokom nivou. Nisam našao ni jednu zamjerku. Tank postoji u verziji sa SS prstenom ili bellcap verziji.  Ovako izgleda u dijelovima:  Ima AFC sa 2x3 rupe sa svake strane te si tako svi mogu pronači svoj sweet spot, od MTL do DTL vapera.  Ima i LC koji se regulira odšarafljivanjem dimnjaka. Build deck je vrlo jednostavan za složit. Vatom se popuni prostor do kanala i to je to.  Punjenje je moguće iglom preko 2 rupe na gornjem metalnom prstenu, no meni je puno draže da odšarafim tank i dimnjak. Tako mogu i pristupit decku te pogledat da li je sve na mjestu. Napominjem da se decku može pristupit i dok je tank pun te je to isto jedan veliki plus.  Budući da ja preferiram flavor atomizere, s tim ciljem sam i ovoga kupio. I ne da nisam pogriješio, nego je aroma fenomenalna (kao ime  ). Stvarno vrhunski okus uz dobru količinu pare i ugodan TH. Najjednostavnije za opisat ovaj atty je da daje aromu koju stavite u njega. Dakle ako je aroma dobra on će ju i pokazat, ako ne valja isto će tako pokazat da ne valja. Nema prigušivanja i sličnog. Uglavnom to je to što sam tražio. Vrhunski atty. I za kraj slika na GP PAPS v4  Ocjena: 10/10
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
Zadnja izmjena: Fyla; 04 ruj 2015 19:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Postano: 04 ruj 2015 10:05 |
|
|
|
Imam od Gusa par modova i stvarno sam zadovoljan,tako da ne sumnjam u napisano. Ovaj ati mi je sigurno slijedeći na popisu za kupnju.
Poslano sa mog Nexus 7 koristeći Tapatalk
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Postano: 04 ruj 2015 10:13 |
|
|
weks111 je napisao: Imam od Gusa par modova i stvarno sam zadovoljan,tako da ne sumnjam u napisano. Ovaj ati mi je sigurno slijedeći na popisu za kupnju.
Poslano sa mog Nexus 7 koristeći Tapatalk Vjeruj mi, nečeš požaliti 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 04 ruj 2015 14:31 |
|
|
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 04 ruj 2015 18:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Jos samo stavi link i cijenu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 04 ruj 2015 19:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Bravo, za rivju. Koliko sam shvatio po slikama...to je Kayfun koji valja? 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 04 ruj 2015 19:47 |
|
|
Kinta je napisao: Jos samo stavi link i cijenu. Nisam bio siguran dal se smiju direkt linkovi stavljat. Ok editirat cu. fek0 je napisao: Bravo, za rivju. Koliko sam shvatio po slikama...to je Kayfun koji valja?  Recimo to tako  . Al stvarno ne vrijedi u istu recenicu stavljat to dvoje 
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 05 ruj 2015 08:41 |
|
Pridružen: 05 lip 2015 18:13 Postovi: 180 Lokacija: Koprivnica
|
S obzirom da imam istog takvog mogu reći samo BOMBA.. Hvala Fyla za review.! 
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 08 stu 2015 14:17 |
|
|
|
Jel postoji neki klon ovog Atija koji je prihvatljiv sa cijenom cca. 20-tak dolara ?
Naručio sam telimahosa a FT koji je dosta sličan i koji košta toliko. Navodno je odličan pa ćemo vidjeti kad dođe.
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 08 stu 2015 15:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 16:50. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |