|
.
Sada je: 24 tra 2026 08:04. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 08:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Xplora Postano: 12 stu 2015 03:42 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Evo da napišem koji redak o ovo malom attyu, sferu nisam probao pa ih nemogu usporedit. No, ovako od oka završni rad nije savršen, drip tip bez mazanja neide unutra jar je guma predebela ili kanal premali nije neki faling. Vrh attya, dimnjak, skoro savršeno sjeda na tijelo tanka, no pod prstima se osjeti prijelaz. Sasvim druga priča kod donjeg dijela tanka koji sjeda na bazu dosta grubo ali meni se i sviđa kad vidim gdje počinje i gdje zvaršvava pa mi ni to nije neki big deal. Zahvljujući kolegi Dodi koji mi je promptno dostavio flufy s vaporarta složio sam prvi setup. Dakle, flufy 2cm x 4cm u tank i oko dimnjaka, coil khantal 0.20 na 2,5 mm, 3.5 namotaja, ispalo 1.7 ohma, vata kohden pareno na 7 i 8 w. Pošto nema AF a rupica mala za zrak, isključio m2l atty, pare poprilično aroma odlična. Ako se zaneseš poprilično se zagrije pa malcki je zar ne. Navoji su podosta oštri i trebat ce ga malo dotjerati, vidica od negativ pola je malo niža o pozitiv pola i to ću dorati, s ostatko sam zadovoljan. Sve u svemu dorbar ali nije za neke super duper hvalospjeve ( ne interesira me što drugi hvale dok ne isprobam) osim izleda, mali i sjajni stvarno lijepo izgleda. Gravura mu je malo slabašna da se mene pita bilo bi to jače urezano pogotovo na drip tipu, em maleko em plitko jedbva se vidi, doduse ja sam ćorav ko foka pa je to možda subjektivno. S obirom da je duboka noć, a tank takoreći nisam ni načeo vjerujem da će se aroma i pojačati. Zaključak da sam ga platio 69 eurića, reko bi ok dobar i lijepi preskupi mali atty koji će ionako koristiti  grrr grrr , ali 69 eurića za  -in atty bilo bi to stavrno previše za moju muškost (slabo pere i pegla u zadnje vrijeme ono drugo neću ni spominjati) i ne bi baš bio zadovoljan. No pošto sam ga dobio za 23 eurića sretan ja i  . Malo je mračno ali evo fotkica tak toliko. Odo spavat. 
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Xplora Postano: 12 stu 2015 05:13 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Hvala na iskrenom opisu kolega 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 12 stu 2015 08:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
kad je jedan saraf višlji od drugog, to obično znači da je namjenjen za vertical coil ili ti olakšavaju tu opciju
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Xplora Postano: 12 stu 2015 12:20 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Moguće, ali me nervira kad vidim da nisu jednake visine, pošto neću radit vertikal coli ja bum to naravnal 
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Sada je: 24 tra 2026 08:04. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 08:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |