Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Marquis vs Plum Veil
 Post Postano: 13 vel 2016 11:10 

Evo jedan mali usporedni osvrt/recenzija gore navedenih RDA.
Riječ je o klonovima/replikama (originali koštaju preko 100$) i to jako dobrim,nema tragova loše izrade,oštrih rubova i slično.

slika

Marquis je predviđen za verical single/dual coil, a Plum Veil za horizontal single/dual/quad coil,što ne znači da ne možemo raditi i neke druge egzibicije sa setupom jer ima dosta mjesta.

slika

Marquis dolazi sa tri razlicite kapice za drip tip i "štapićima" za setup promjera 2.5, 3.0, 3.5, 4.0mm.

slika

Ima tri rupe na plaštu koje se mogu postaviti u single i dual položaj i može se štelati otvorenost/zatvorenost istih.Može se koristiti direct i MTL,ovisno kakav je setup napravljen.Aroma je sjajna,pare ima ko u priči.Nije sklon curenju,jedino ako je polegnut na airhole onda hoće.Idealni kapacitet mu je oko 12 kapi,sve preko toga zna biti previše.U TC-u mi se najbolje pokazao sa Titanium žicom,ali sa kantalom sam izvukao maximum iz njega.Idealnim mi se pokazao single coil setup od 0.6ohm,kantal 0.4,promjera 3mm,odlicna aroma,topla i gusta para.

slika

Plum Veil je prava zvijer što se tiče proizvodnje pare,ima tri zasebna airhole sistema,onaj glavni na plaštu,koji može biti postavljen u single i dual modu,rupica na dnu povezana na negativni post i dvije rupice na vrhu atija.Svaki sistem se može postaviti neovisno jedan od drugih.Mjesta za setup ima i više nego dovoljno,jer uz pomoć četiri posta stvarno možemo napraviti što hoćemo.

slika

Testirao sam ga u TC i power modu.Sa kantalom radi odlično,u single i dual coil modu,quad nisam pravio.U TC modu sam probao Titanium i radio je solidno,mrvicu lošije od kantala a jackpot je bio kad sam stavio NI200 žicu.Tu počinje party.Hodam po kući s modom u jednoj i bočicom u drugoj ruci i izbacujem bolesne oblake pare,djeca se smiju a žena sere kako će nam se kondenzacija pohvatat po zidovima.Nisam ga uspio složiti za MTL,to je kao da bolidom vozite autocestom 80km/h,Plum Veil hoće nizak otpor,puno zraka,puno troši ali zato daje zauzvrat,naravno tko to voli ili želi.Stane 10-ak kapi i to vam daje 8-10 puffova.
Top setup mi je NI200 single coil,0.25,promjera 2.5mm i 0.12ohma,250C.

slika

Rezime:

Marquis je odličan RDA sa dosta opcija,user friendly,daje sjajnu aromu i dovoljno pare,s druge strane,Plum Veil ima nešto slabije izraženu aromu ali zato pari da nije normalno,malo je skloniji zasliniti od Marquisa zbog puno airholeova ali ništa strašno.

Koji je bolji? Nemogu presuditi u korist niti jednog.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Marquis vs Plum Veil
 Post Postano: 13 vel 2016 12:32 

:brav: za osvrt

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2016 12:45 

:dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2016 14:28 

:brav: za recenziju :dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2016 17:18 

:dobar: , dali ti se vrti plus post na marqisu?

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2016 17:53 

fukara je napisao:
:dobar: , dali ti se vrti plus post na marqisu?

ne vrti

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 vel 2016 22:22 
Moderator

:dobar: :brav:

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.