Par generalnih informacija sa njihovog site.a:
Product Introduction
GeekVape Griffin RTA Tank - 3.5ml It is the first rebuildable tank atomizer with the biggest deck and Clapton coil compatibility!
It also features a two post velocity-style deck (φ16.1mm) with 2mm post holes and convenient top filling.
Parameters
Drip Tip Height: 10mm
Height: 48.5mm (threat excluded)
Chimney Width: 7mm
Outside Diameter: 22mm
Capacity: 3.5ml
This product comes with
1 x GeekVape Griffin RTA Tank - 3.5ml
1 x Replacement glass tube
1 x spare parts polybag
Simple packing. Customary packing from the factory, the packing is subject to change without notice.
Features
Top filling system
Spacey deck & Easy to build
Compatible with Clapton coil
Juice flow control and air flow control
Adjustable positive pole
Multi-compatible drip tip
Pyrex glass
--------------------------------------------------
Kupljen sa Sourcemore.a, stigao u 10.ak dana, 30$ placen, a druzimo se nekih tjedan dana
Ekipa iz Geekvape kaze da njihov tank ima najveci deck te da je prvi koji podrzava clapton zavojnicu, sto naravno, nije tocno, VCMT te Mutation X MT RTA imaju vece deckove i podrzavaju Clapton zicu, no ovaj je poprilicno velik. Ja sam uspio stavit dual clapton namotan na 3mm ali sam ga ubrzo skinuo, jako mi je curio kroz AFC, mada je dobro "wickan", te se grijao dosta i nisam bio odusevljen kvalitetom pare. Stavio sam nakon toga 24AWG zicu takodjer namotanu na 3mm, i sad je stvar puno bolja. Ukupni otpor je oko 0.4 a parim na 45-55W
Sama para je dosta gusta, ima je u izobilju, TH je povecan kad ga usporedjujem sa OBS Criusom i istom tekucinom, i naravno trosi ko raštelana Lada. 3.5ml tekucine mi traje manje od 2 sata. No, samo punjenje je jednostavno, brzo i nije potreban nijedan alat. Rupe kroz koji se puni su ogromne, te punjenje cak iz OHW bocica ide bez problema.
Dosao je vrlo cist, bez ostataka masinskog ulja te ga nije bilo potrebno ni prati. Drip tip je taman, nesto siri nego sto obicno koristim, no ne smeta. Dobije se i adapter na klasicni 510 driptip, posto je ovaj siroki nestandardni.
Griffin je (IMO) u biti poboljsani OBS Crius V3. Imam i njega i taman ono sta me je smetalo kod OBS su ovdje popravili. Po meni bolji topfill nego kod Criusa, povecani deck, dodali su i prsten koji ide na kanale za tekucinu, te se za razliku od Criusa moze detaljnije ocistiti, povecani su i kanali za tekucinu. Kako su povecali deck a time i komoru dok je sirina samog atomizera ostala ista kao i kod Criusa tj. 22mm, smanjili su prostor izmedju komore i stakla, te tekucine sa max vg.om slabije wickaju pamuk kod chain vape.anja, sto mi je i najveci minus ovog atomizera. Zna povremeno procuriti malo na donjem oringu kod spoja tanka sa bazom. Procitao sam da im je to mana ali da se nakon nekog vremena valjda oring malo prosiri i zabrtvi spoj.
Tank je solidno napravljen, lijepog izgleda, navoji su mogli biti malo bolje napravljeni, takodjer unutrasnji djelovi su mogli biti bolje obradjeni na rubovima jer su ostri.
510 pin je podesiv ali nisam ga imao potrebe stelat, sjedao je uredno sa modove koje koristim
Ako sam zaboravio stogod napisai, slobodno upitajte
Evo i par slika:
Na ovoj slici fali prsten koji ide na navoj povise kanala za tekucinu, ostao je u tanku, sto se zna desit prilikom odvidavanja

Rastavljen, desno skroz je navedeni prsten

Slozen clapton na 3mm. Tu se dobro vidi da prima bez problema velike sisteme

Montiran na IPV4