Kod mene je dva tjedna, kupljen je na FTu:
https://www.fasttech.com/p/3047000Ovo je jedan od najboljih drippera (makar nije klasican dripper) koji sam imao, u rangu je sa Origen v3 sto se tice arome i "kvalitete" pare.
Rupe za zrak su male (nisam mjerio) tako da je vise za MTL nego direkt lung.
Izrada je odlicna, dosao je cist bez mirisa ulja sa dodatnim dijelovima te drip tipom, ima tank od 2-2,5 ml.
Jednostavan je, lako se pere, lako se puni, do sada mi nije procurio ni kada je bio polegnut.
Probao sam par setupa, onaj koji meni najvise odgovara je kanthal 0,25 , 5 namotaja oko plavog, spaced coil, 1,3 ohma, 12-14W.
Koristim muji cotton.
Slagao sam po preporuci proizvodaca (budem stavio video na kraju).
Probao sam i vertikalni coil i da wick ide direkt u kanale ali ovako mi ipak daje najbolju aromu.
Sa 100% VG sam imao malih problema sa natapanjem, odnosno nije bas za chain vape, ali sa 80/20 nemam nikakvih problema.
Kao i sve ni ovo nije bez mane, po meni najveca je predug 510, ali to se da rijesit debljim oringom, ja sam stavio sa drip tipa (vidi sliku 3).
Takoder je plus pin malo kraci tako da ako netko misli stavljat 0,4 , 0,5 zicu ili dual coil mogao bi imati s time problema (vidi sliku 4).
Ali u svakom slucaju bih ga preporucio svakome.
Evo par slika:

Setup:

I jedna sa evic mini:

I za kraj video proizvodaca: