Bravo doctore
napokon se neko sjetio dat recenziju jednog od najboljih attyja na tržištu kojeg stalno preporučujemo a nigdje nema recenzije

da dodam. koristim zadnjih 2 mjeseca isključivo SS tank. Atty sam nagovjesti da nema tekućine tako što smanji aromu zadnja 8-10 povlačenja (kao sfera) tako da ne dolazi do direktnog dryhita kao kod drugih atomizera.
slažem ga s 0.25 kantahalom jer mi se pokazao najbolji za srednje duga povlačenja (0.25 je najdeblja žica koju koristim za mtl), 5-6 namotaja oko 3mm promjera tuz negdje 1.8 - 2.5 ohma kako kad. ne režem vatu na pola i ne provlačim vatu kroz kanale na komori, nego cijeli komad vate nagnem na drugu stranu proreza i zategnem onaj komad komore koji je likvid control "udesno", samo gledat da vata cijelom širinom prekrije rupe da ne procuri u komoru. promjer coila 3mm da bude dovoljno vate za ovaj poduhvat

. atomizer za lijenčine i za one koji nemaju vremena ni živaca prtljat. a daje dosta dosta dosta dobru do odličnu aromu kako god ga složiš pa makar i sa žešćim greškama radi super
Setup izdrži dosta dugo, nekih 15-20ml (da koristim blijede tekućine bi sigurno i 25-30ml). Kad mjenjam vatu, očistim bazu od kondenzata, jer kad se nakupi tekućine dole dođe do pada performansi za duplo. kondenzat u driptipu očistim jednom dnevno ili kad počne grgljat

ne treba maramica može se i otrest na pod

. zna varirat otpor, skakat 0.3 ohma gore dole, kaže kolega da je to do žice, ako je uža od 0.4mm. men to ne yebe previše jer ne gledam na watte nego volte pa me baš briga, ali jedino na Vamu radi postojano i ne skače otpor

. klon najbolje kvalitete od svih koje sam imao. orinzi genijalno drže, ovi na mjestu a i rezerva.
podesivi 510, s šrafcigerom, kontrola zraka savršena, punit se može iz lavora, kod mene prošao hard crash test, padao stalno, nije se oštetio. Aroma je malo drugačija nego na drugim attyjima, okus koji je na drugim attyjima u krupnom planu, na uti je prigušen, ali su pozadinski okusi "podignuti " skoro pa dominantni. Ima tekućina na kojima sam osjetio nijanse u pozadini kojih na drugim attyjima nisam primjetio (nextgen, spheroid v3, phenomenon, xplora driper verzija, ithaka - a svi daju vrhunsku aromu). Na miksevima je najčešće super, ali duhanske arome koje volim duže vrijeme budu za K na ovom attyju. Baš zato što priguši dominantni okus koji volim i digne pozadinske. od kad sam ju uzeo, je svaki dan u upotrebi. Po meni, trenutno best buy na tržištu mtl atomizera.
moju preporuku za slaganje uzmite s rezervom i slažite žicom kojom vama odgovara, ja sam poseban i velika većina vlasnika ute se vjerovatno neće sa mnom složit. ipak ja volim parit na 2-3.3 ohma, na niskim wattima i do 5 volti. a to rijetki rade.
uzet full kit, ovaj od 31$ na fasttechu ili kod nas, sve se ovo dobije, pa se može kombinirat i slagat kako god te volja.
za one koji pate na slikice