Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Ubertoot UTA2
 Post Postano: 22 srp 2016 19:36 

Mali osvrt na gore navedeni atty,necu stavljat slike,pun ih je net,samo bi iznjeo svoje iskustvo sa ovim fenomenalnim strojem.
U mom slučaju radi se o klonu,sjajno je napravljen,ništa na njemu niti ne odaje da je u pitanju klon.U full kitu se dobije 2xplastični i 2xmetalni tank(2.5 ml i 5 ml kapaciteta) dodatni dimnjak za redukciju na mini verziju,rezervni orinzi i šarafići i 2 postolja za držati attije ili raditi setup lakše.
Prije svega bih naglasio da obožavam Kayfun,ne glorificiram ga kao neki ali mi je jako drag.
UTA2 je bolji.Duplo.Lakše je staviti coil,lakše ga je sastavit/rastavit,ima bar 4 različita načina na koji se može staviti pamuk,ima LC koji nije ON/OFF,AFC je jednostavan,full open je čak moguć i neki ograničeni D2L ali nije za to napravljen,ovo je M2L atomizer i daje najbolju aromu koju sam okusio na non-dripper attiju.
Nije mi dosad procurio niti kap,ne grglja(dosta reviewera sa yt-a se žali na to) i niti JEDAN dry hit nisam doživio,ispraznio sam tank do posljednje kapi,ni D od dry hita.
Da sam ga imao prije godinu dana,vjerovatno danas ne bi imao niti jedan drugi M2L atty.
E da, i lijep je.Pogotovo sa drip tipom od K4.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Ubertoot UTA2
 Post Postano: 22 srp 2016 22:15 

koji ti je setup unutra

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 srp 2016 22:34 

kavasaki je napisao:
koji ti je setup unutra

Trenutno microcoil 2.5mm ,kantal 0,32 ,otpor 1.5ohm

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 srp 2016 08:21 

O ceka se slijedeca placa da se kupi, jako me zanima kakav je posto ga svi hvale

Sent from my SM-T555 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 11:24 

ja svog prodao ,lošija aroma od ruže,kaye v3 mini
kondezat se skuplja u bazi pa ako se ne čisti redovno curi kroz 510 u konektor moda
po meni ništa posebno
jedino mi se svidio airflow
kad kažeš lošija aroma ,to se dalo i predpostaviti ,pošto je rupa ispod grijača 2,5mm i velika je komora pa se gubi aroma

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 14:31 

Mene baš zanima kakav je to atomizer, skoro svi ga hvale, na forumu ima veliki ugled, baš bi ga volio probati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 14:42 

Bravo doctore
napokon se neko sjetio dat recenziju jednog od najboljih attyja na tržištu kojeg stalno preporučujemo a nigdje nema recenzije :zu:

da dodam. koristim zadnjih 2 mjeseca isključivo SS tank. Atty sam nagovjesti da nema tekućine tako što smanji aromu zadnja 8-10 povlačenja (kao sfera) tako da ne dolazi do direktnog dryhita kao kod drugih atomizera.

slažem ga s 0.25 kantahalom jer mi se pokazao najbolji za srednje duga povlačenja (0.25 je najdeblja žica koju koristim za mtl), 5-6 namotaja oko 3mm promjera tuz negdje 1.8 - 2.5 ohma kako kad. ne režem vatu na pola i ne provlačim vatu kroz kanale na komori, nego cijeli komad vate nagnem na drugu stranu proreza i zategnem onaj komad komore koji je likvid control "udesno", samo gledat da vata cijelom širinom prekrije rupe da ne procuri u komoru. promjer coila 3mm da bude dovoljno vate za ovaj poduhvat :D . atomizer za lijenčine i za one koji nemaju vremena ni živaca prtljat. a daje dosta dosta dosta dobru do odličnu aromu kako god ga složiš pa makar i sa žešćim greškama radi super
Setup izdrži dosta dugo, nekih 15-20ml (da koristim blijede tekućine bi sigurno i 25-30ml). Kad mjenjam vatu, očistim bazu od kondenzata, jer kad se nakupi tekućine dole dođe do pada performansi za duplo. kondenzat u driptipu očistim jednom dnevno ili kad počne grgljat :zu: ne treba maramica može se i otrest na pod :D . zna varirat otpor, skakat 0.3 ohma gore dole, kaže kolega da je to do žice, ako je uža od 0.4mm. men to ne yebe previše jer ne gledam na watte nego volte pa me baš briga, ali jedino na Vamu radi postojano i ne skače otpor :D. klon najbolje kvalitete od svih koje sam imao. orinzi genijalno drže, ovi na mjestu a i rezerva.

podesivi 510, s šrafcigerom, kontrola zraka savršena, punit se može iz lavora, kod mene prošao hard crash test, padao stalno, nije se oštetio. Aroma je malo drugačija nego na drugim attyjima, okus koji je na drugim attyjima u krupnom planu, na uti je prigušen, ali su pozadinski okusi "podignuti " skoro pa dominantni. Ima tekućina na kojima sam osjetio nijanse u pozadini kojih na drugim attyjima nisam primjetio (nextgen, spheroid v3, phenomenon, xplora driper verzija, ithaka - a svi daju vrhunsku aromu). Na miksevima je najčešće super, ali duhanske arome koje volim duže vrijeme budu za K na ovom attyju. Baš zato što priguši dominantni okus koji volim i digne pozadinske. od kad sam ju uzeo, je svaki dan u upotrebi. Po meni, trenutno best buy na tržištu mtl atomizera.

moju preporuku za slaganje uzmite s rezervom i slažite žicom kojom vama odgovara, ja sam poseban i velika većina vlasnika ute se vjerovatno neće sa mnom složit. ipak ja volim parit na 2-3.3 ohma, na niskim wattima i do 5 volti. a to rijetki rade.

uzet full kit, ovaj od 31$ na fasttechu ili kod nas, sve se ovo dobije, pa se može kombinirat i slagat kako god te volja.
za one koji pate na slikice slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 srp 2016 15:19 

Meni je isto setup sa 0.25 kanthalom,3mm promjer i otpor na 2 oma....sve to na 15-17w

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 srp 2016 15:51 

Atty koji me vratio m2l parenju. Aroma mi nije kvalitetna kao na dobrom dripperu, ali dovoljno dobra da me zadovolji.
Klon je stvarno jako dobre kvalitete izrade, tu sam se začudio.
0.3 žica, oko 1.5 ohma i pare ima poprilično za m2l parenje. Vec par mjeseci parim isključivo na njemu

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 16:43 

na kojem tanku parite na malom ili velikom

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.