Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 1 post ] 
Autor Poruka
 Naslov: Arctic DoLphin Hector RTA
 Post Postano: 24 vel 2017 00:41 

Dobio sam ovaj atomizer u posjed preko igre na forumu od Heaven Gifts-a, pa evo jedan moj kratki osvrt.
Nisam imao neka prevelika očekivanja za ovaj atomizer, ali svojim dimenzijama i niskim profilom te tankom od 3,5 ml me zainteresirao.
slika
slika
Dosta jednostavna konstrucija, bottom airflow sistem bez kontrole te top fill tank i dobro poznati velocity deck, morali bi zadovoljiti i zahtijevnije korisnike.
U kompletiću dođe set gumica,rezervno staklo tanka,šarafići, metalna podloška za prihvat na modove bez urezanih kanala za zrak, imbus ključ i uputstva za uporabu,
koja nisam čitao a trebao sam.
Dno atomizera i velocity deck.
slika
slika
Setap sam dosta jednostavno složio, sa gotovim fused clapton žicom 0.6 ohma otpora, dual coil i cotton bacon pamukom
Na prvu mi se cijele tekučina izlila iz tanka i procurila, ali u uputstvima lijepo piše da se žica što više podigne od rupa za zrak. Kad sam to napravio nema više curenja i atomizer je pokazao svoje prave vrline.
Jednostavno korištenje, jednostavna konstrukcija, količina pare i dosta dobra aroma.
slika
Cijena na Heaven Gifts-u je 14.50 $ što je pristupačno
Moja ukupna ocijena za ovaj atomizer je 4.3/5 i definitivno ću ga koristiti. Hvala lijepo

Povratak na vrh 

[ 1 post ] 

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club