Ovo je single coil atty

Reklamira se kao MTL atty, ja tražio za restricted DL, Vidio sam ovu rupetinu, i mislim si da bi moglo biti i za rDL. Naletio sam na video Vaping with Vic o Hellvape Destiny attiju. i to mi je bio prvi izbor, ali kako mi se ne čeka 45 dana da dođe iz kine, a sjetio sam se da se neki Hellvape prodaje, sam uzeo ovaj. Prije kupnje sam vidio da je i ovaj star cca 6 mjeseci, komora je ista, zaobljena, jako sliči onoj sa Destynija pa ajde, neću puno fulat i uzeo ovaj MD. Dobar je atty, za rDL je super, za MTL ga nisam probao. Aroma na istom coilu je lošija nego na driperu Le Supersonicu, ali s njime flekam jednu majicu dnevno tako da sam si morao tank nabavit i njega koristit. Lošija od dripera, ali za RTA, jako dobra aroma, intenzivna.
Slastice su baš dobre, voćke isto kao i voćni duhani. Duhani su isto fini. Ne iskrivljuje se aroma.
Aroma je dobra. Atty je jako user friendly, manje vate, više vate - ne curi.
Kod punjenja mi se sviđa da se ništa ne otšarafljuje. Mora se skinuti driptip, koji je lagani locking mehanizam, da se top cap ne otvara sam. Vidite na dnu driptipa dodatno izbočenje. To je zabijeno u dimnjak da se top cap ne otvara nego se može top cap otvoriti samo kad je OVAJ driptip skinut

Topcap se otvara na slider i to mi se sviđa, jer inače kad punim otvaranjem topcapa, malo tekućine ostane na prstima. Pa moram ruke brisat u traperice

Ali rupa za punjenje. Kreteni. Mogli su i malo veću staviti. Točenje iz 100ml kemig bočice je nemoguća misija. Može se, ako sjučajno pogodite. u jednom pokušaju od 5 sam uspio, u 4 nisam. Možda bi to bilo i 1 od 10 ali više nisam pokušavao

S Gorilla bočicom ide bez beda.

Stane 2ml, postoji i 4ml buble staklo, koje se ne dobije uz atty, ali ima na fasttechu za 1.56 dolara. Na aliexpressu je skuplje i samo 1 seller prodaje. rezervno od 2ml je 1.25 dolara.
Deck daje podešavanje za MTL i DL. U vidu ovog otvora za zrak koji se mjenja. Pa dobijemo ove 2 kombinacije sa više i manje zraka

A ovo su mogućnosti airlow controla
Na attiju su baš otisnuti brojevi, tako da automatski znate na kojoj ste rupi

Meni je na najvećoj rupi zericu pre malo zraka, tako da imam ring skroz skinut
E sad rupe za pamuk. Uske su. Na slici izgledaju široko, ali nisu. Malo je teže natjerat pamuk unutra, ako već treba naguravat onda najbolje čačkalicom da ga se ne sabije. Čini mi se da su malčice pre male rupe, ja bi stavio veće, jer bi pamuk mogao biti sabijen ako se radi coil na 3mm promjer.
Probat ću ga na MTL kad strga ovaj coil.
Stavio sam unutra Vandyvapeov ni80 Superfine MTL fused clapton, promjer 2mm, 30ga*2+38ga 6 namotaja 0.7 ohma, i, idealan vape je na 16W. Taj isti coil u driperu, s malo više zraka, ima sličan vejp na 18.5W, ovaj jednostavno ne wicka dobro na 18.5W
koristio sam slike s neta, jer mi se ne da slikat s mobom, pa prebacivat na komp