Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Hellvape MD odlican rDL atty
 Post Postano: 22 svi 2020 18:36 

Ovo je single coil atty

slika

Reklamira se kao MTL atty, ja tražio za restricted DL, Vidio sam ovu rupetinu, i mislim si da bi moglo biti i za rDL. Naletio sam na video Vaping with Vic o Hellvape Destiny attiju. i to mi je bio prvi izbor, ali kako mi se ne čeka 45 dana da dođe iz kine, a sjetio sam se da se neki Hellvape prodaje, sam uzeo ovaj. Prije kupnje sam vidio da je i ovaj star cca 6 mjeseci, komora je ista, zaobljena, jako sliči onoj sa Destynija pa ajde, neću puno fulat i uzeo ovaj MD. Dobar je atty, za rDL je super, za MTL ga nisam probao. Aroma na istom coilu je lošija nego na driperu Le Supersonicu, ali s njime flekam jednu majicu dnevno tako da sam si morao tank nabavit i njega koristit. Lošija od dripera, ali za RTA, jako dobra aroma, intenzivna.
Slastice su baš dobre, voćke isto kao i voćni duhani. Duhani su isto fini. Ne iskrivljuje se aroma.

Aroma je dobra. Atty je jako user friendly, manje vate, više vate - ne curi.

Kod punjenja mi se sviđa da se ništa ne otšarafljuje. Mora se skinuti driptip, koji je lagani locking mehanizam, da se top cap ne otvara sam. Vidite na dnu driptipa dodatno izbočenje. To je zabijeno u dimnjak da se top cap ne otvara nego se može top cap otvoriti samo kad je OVAJ driptip skinut
slika

Topcap se otvara na slider i to mi se sviđa, jer inače kad punim otvaranjem topcapa, malo tekućine ostane na prstima. Pa moram ruke brisat u traperice :zu:
Ali rupa za punjenje. Kreteni. Mogli su i malo veću staviti. Točenje iz 100ml kemig bočice je nemoguća misija. Može se, ako sjučajno pogodite. u jednom pokušaju od 5 sam uspio, u 4 nisam. Možda bi to bilo i 1 od 10 ali više nisam pokušavao :lol:
S Gorilla bočicom ide bez beda.

slika

Stane 2ml, postoji i 4ml buble staklo, koje se ne dobije uz atty, ali ima na fasttechu za 1.56 dolara. Na aliexpressu je skuplje i samo 1 seller prodaje. rezervno od 2ml je 1.25 dolara.

Deck daje podešavanje za MTL i DL. U vidu ovog otvora za zrak koji se mjenja. Pa dobijemo ove 2 kombinacije sa više i manje zraka

slika

slika

A ovo su mogućnosti airlow controla

Na attiju su baš otisnuti brojevi, tako da automatski znate na kojoj ste rupi

slika

slika

Meni je na najvećoj rupi zericu pre malo zraka, tako da imam ring skroz skinut

E sad rupe za pamuk. Uske su. Na slici izgledaju široko, ali nisu. Malo je teže natjerat pamuk unutra, ako već treba naguravat onda najbolje čačkalicom da ga se ne sabije. Čini mi se da su malčice pre male rupe, ja bi stavio veće, jer bi pamuk mogao biti sabijen ako se radi coil na 3mm promjer.

Probat ću ga na MTL kad strga ovaj coil.
Stavio sam unutra Vandyvapeov ni80 Superfine MTL fused clapton, promjer 2mm, 30ga*2+38ga 6 namotaja 0.7 ohma, i, idealan vape je na 16W. Taj isti coil u driperu, s malo više zraka, ima sličan vejp na 18.5W, ovaj jednostavno ne wicka dobro na 18.5W

koristio sam slike s neta, jer mi se ne da slikat s mobom, pa prebacivat na komp

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Hellvape MD odlican rDL atty
 Post Postano: 23 svi 2020 09:00 

isravak netočnog navoda, može se točiti iz Kemigovih i svih ne-gorilla bočica, bočicu nagnuti na stranu i gledati da je vrh iznad rupice. Sad sam slučajno iz prve pogodio.

opet sam pogodio. i da dolazi rezervno 4ml bubble staklo s njime

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 svi 2020 12:00 

:dobar:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2020 14:47 

isprobao na MTL, tank je čistokrvni d'rek. Tko traži MTL tank, neka uzme Steamcrave Glaz mini. Usporedba s drugog foruma:

[QUOTE=buje3000;80057905]evo na, spustio sam snagu na 10W, pošto je ovaj clapton MTL clapton, stavio sam na najmaju rupu, pre malo okusa. 11W okus u tragovima. na najmanjoj rupi je stvarno tight draw. na 4. rupi je previše zraka, i to više nije za MTL. Propuh. Okus nikakav. Sad, ista tekućina, sve isto, dignuo snagu na 16W okus i dalje u tragovima i nikakav i to na 3. rupi. između 3. i 4. rupe je jako velika razlika u drawu, tako da, po zvuku mislim da na 4. rupi uzima falši zrak. Skinuo sam ring, opet 16W, restricted DL, dakle, više zraka i bolje hlađenje coila, okus daleko bolji, dobar, intenzivan. Evo, probano :D
Ne možemo očekivati dobar okus za MTL na atomizeru koji ima široku veliku komoru. Za MTL i dobar okus komora mora biti mala, dakle mali deck i mala komora. Mogu proizvođači srat koliko oće da je komora u obliku zvona za bolji okus, ako je velika, ništa od dobrok okusa, a tu je enormna. Atty je širok 23mm, komora je cca 18-19mm i tu dobrok okusa ne može biti. Glaz ima mali deck, komora cca 14-15mm i tu je okus kudikamo bolji. MD okus nikakav i to na claptonu, koji inače daje puno izraženiji okus od 0.25mm žice, a tu je Glaz po aromi dosta jači iako imam unutra 0.32 žicu

Hellvape MD je čisti rDL atty.

ipak dolazi buble 4ml staklo s njime, nisam vidio

Sad sam Glaza složio s 0.25mm kantalom, 5 namotaja 1.5 ohma, ima dosta više okusa. Puna usta okusa. Zemi Glaza i ne čitaj više ništa. Moraš znati da, ako ekipa hvali neki atty, i na web stranici imaju i link gdje ga možeš kupiti, onda pišu taj članak zato da prodaju taj atty, pa imaju tendenciju da ga nahvale više nego što je uistinu dobar. I ja sam Glaza uzeo po preporuci s foruma.[/QUOTE]

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 lis 2020 19:19 

Ja na MTL ga parim....haaa...aroma ok ali mi je toliko curio....pa nabij vate u kanale...pa 3mm coil....
Nisam zadovoljan, eno ga leži....
I da, kanali su oooogromni tako da mi nije jasno kako su tebi mali.
Punjenje ok ali ne prenaglo jer začepi rupu i sve vanka curi....i dobro troši ko šestak benzinac
Ocjena 2,5 od 5 za mtl. DL ne koristim.
Za preporuku DL wotofo elder dragon...može i za squonk
Bravo za recenziju, forum mrtav...
:jvas:

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.