Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Hadaly klon s FTa
 Post Postano: 17 sij 2020 14:03 

slika

kako je ovo dobar klon. mislim da nikad nisam imao boljeg. u stvari jesam, jedan me odusevio više od ovog, ne sjećam se kako se zvao ali mislim da je bio od Eden modsa, firma koja Rose atomizere radi. isto je bio klon.
Dakle, draw kad je skroz otvoren je jako lijep, prozračan. izgled je isto super. kapica se lagano stavlja i skida, ali s otporom, desk širok, bazencic ok, BF pin za skvonkanje je u rezervnim dijelovima. Znam, svi čekate da napišem kakva je aroma. pomalo.
Prvo se jedan post nije dao otšarafit ni za boga. šarafi su od nekog mesinga tako da je taj šaraf koji se nije dao otšarafit, izgulio dok si rekao keks. Onda sam ga stavio u frizer na 20 min. pa se ni tad nije dao otšarafit. sva sreća pa je dovoljno izdignut pa sam ga nekako klještima skinuo. da prijeđemo na setup

uzo sam clapton 26x32 6 namotaja jer više ne stane, zasarafim jednu stranu. ne ne zašarafim nijednu stranu :zu: jer sam mislio da je predebela žica. uzmem 0.25 kantal, namotam 9 namotaja na 3mm, coil taman, zasarafim jedan post, već gledam i veselim se. veselim se bezrazložno :zu: drugi post je kraći i žica stalno izletava van jer ju post ne može držat. predivno.
Zasto je ovaj kakica bolji od onog od Eden modsa? zato što jedan post ipak može držat žicu. njihov nije mogao nijednu zicu od 0.2 do 0.4 a bio je MTL dripac. divota :D
a aroma? kaže lik na jutubu da je stvarno fantastična.

Ako vas je dojmila ova recenzija i želite vidjete kojiko je strašno dobra aroma na ovom dripcu, nazovite odmah 060 69 69 69. A ne, krivo :zu: to je broj iz smokvin lista :zu: Naručite ga ovdje
https://www.fasttech.com/products/6345100

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Hadaly klon s FTa
 Post Postano: 17 sij 2020 16:28 
Administrator

:zu:

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.