|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 17:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Nakon svega što sam pročitao o ovom dripperu, naručio sam ga ( onaj za kojeg pise da je 1:1 klon), napokon je dosao prije par dana. Odusevljen sam! Odmah da nabrojim mane : u raznim rivjuovima svi kenjaju da ne curi...da, ne curi za jedan dripper. Stos je u tome da nakapate 15-20 kapi kao i inace, ovome to ode u duboki bazencic i ne curi...ako ga bas naopako ne okrenete. Naravno, ako napunite taj bazencic u koji stane oko 1.5ml, onda curi ko blesav. Ipak je to dripper. Na ovom koji sam ja dobio, rupica od plus posta nije u ravnini sa minus postom...vjerujem da je to do klona. Drugih mana nema...bar ih ja nisam pronasao. Prednosti: Sve je na navoj, nema oringa. Setup se slaze kao kod kayfuna, krajevi spage ili vate se gurnu dole u bazencic i to je to. Rupice za zrak su ispod coila kao na kayfunu...puno bolje rjesenje nego sa strane. Doduse, to ogranicava mastovitost u izradi setupa. Obozavam jednostavnost izrade setupa. Postovi imaju rupicu kroz koju se provuce zica. Sam dripac ima AFC prsten kojeg na mjestu drzi gornja kapa i kojeg se moze namjestiti da radi u single ili dual coil modu. Kapa drippera je iznutra oblo izdubljena, sto abnormalno pridonosi aromi. Apsolutno svaka tekucina koju sam probao na ovom dripcu ima izrazeniju aromu, a kolicina pare ne zaostaje za aromom. Aroma je jednako dobra na nizim kao i na visim otporima, razlika je jedino u toplini pare. Sve u svemu, ljubitelji drippera ovo moraju imati u kolekciji. Izgled je takav kakav je...meni osobno ne smeta, bitnije mi je kako radi. Bolje to nego kakav Trident koji mi izgleda ko shar-pei, onak sav navoran.    
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
Zadnja izmjena: fek0; 31 srp 2014 20:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 18:03 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Pratim magmu i mephisto i nemogu se odlučiti već 10 dana. Ali za magmu sam čua sve pohvale.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 18:24 |
|
|
sopta12345 je napisao: Pratim magmu i mephisto i nemogu se odlučiti već 10 dana. Ali za magmu sam čua sve pohvale. Uzmi oba 
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 18:32 |
|
 |
 |
|
Haha najbolje rješenje 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 19:42 |
|
|
|
Ajd da ne bude skroz offtopic. Sto se tice Magme, stvarno nista lose nisam citao. Ljudi su zadovoljni i vele da je aroma stvarno dobra. Iz iskustva nista ne mogu reci, kad nisam probao. A nemam ni namjeru kupovati ju, jer mi ne treba.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 20:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
sopta12345 je napisao: Pratim magmu i mephisto i nemogu se odlučiti već 10 dana. Ali za magmu sam čua sve pohvale. Tak je bilo i meni...onda sam je narucio i nisam zazalio. uzmi. Stvarno dobar dripper...bas za uzivanje u okusima.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 21:21 |
|
 |
 |
|
Ali što je je izgleda užas i još ovaj natpis dječiji, haha. Ali bitno da fercera 
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 21:38 |
|
|
|
gledo ju par dana na ft bi nebi uzeo i odustao jer sam bio skeptican o sistemu wickanja, jeftino mi zgledalo, nije mi izvana ruzna, i na kraju uzeo patriota i gaia-u pa cemo vidjet
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 21:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Rossi je napisao: gledo ju par dana na ft bi nebi uzeo i odustao jer sam bio skeptican o sistemu wickanja, jeftino mi zgledalo, nije mi izvana ruzna, i na kraju uzeo patriota i gaia-u pa cemo vidjet da...wickanje baš i nije neka bajka. sa vatom nema problema, ona kad se jednom natopi sve je ok, ali sa meni omiljenom silikom...viši otpori ok, al niži, malo zeznuto...nema podtlaka, nego to sve ide kapilarno. Iako, pričam bezveze...dosada nisam imao nijedan dry hit...a probao sam sa svakakvim naponima...ako se nagura dosta špage/vate u bazenčić, sve je ok. Što se izgleda tiče, definitivno je bolji u živo nego na slikama.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 31 srp 2014 23:06 |
|
|
|
...nikako da nesto o njemu napisem...sa vatom nisam probao i feko je dobro sve napisao...ako se pretjera i proslini...cijeli mod je u liquidu momentalno... Aroma odlicna pare kolko hoces th se isto da poštimati.. zahtjeva privikavanje definitivno. Kod klasicnih dripera ako i pretjeras sa liquidom okrenes rupu prema gore i nema curenja ...tu nije takav slucaj, ako pretjeras curi bez obzira na polozaj jer ima rupe na obje strane, i ako se skupi malo pod prstenom za regulaciju oce grgljati i šuštati ...
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |