Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 130 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: eXpromizer
 Post Postano: 28 sij 2014 10:49 

eXpomizer

slika

Izgleda zanimljivo, spoj provjerenih rješenja u jednom atomizeru, jedini dobar review koji sam uspio naći je na njemačkom, i traje 1h!
Znam da vas polovica neće gledati (i ja pregledao usput na preskokce), no zaključak je:

Deck je gotovo identičan kao i kod Kayfun Lite-a.
Komora za grijač s ravnim vrhom na koju se spaja cijev sa top cap-a - gotovo isto kao kod Taifun GTa.
Kolektor tekućine i podesivi centralni pin s oprugom - gotovo identičan BT804.
Spremnik gornjem kapom za lakše punjenje od ispod - isto kao Taifun GT.
I na kraju otvor za zrak je podesiv od 0.8 mm do 2.0mm.

Ono kaj mi se ne sviđa su driptip (al to je stvar ukusa), kaj je prilikom punjenja uvijek potrebno šrafati plastični u metalni navoj (možda se da kontra složiti da bude metalni ring dolje, a plastični gore) i visina ... ako naprave 1,5-2ml verziju kupujem istog trena :D

Povratak na vrh 

Naslov: Re: eXpromizer
 Post Postano: 28 sij 2014 14:23 
Veliki Cezar splitske podružnice

Evo i mene je zainteresirao, 49 eura shiping + shiping od 7 sa jednim tankom.
Iako mislim da to nije ništa spektakularno što se tiče performansi al dok ne probam glupo je nagađati

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2014 16:08 

A djelova sve vise i vise...

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2014 20:35 

I potrošnog materijala sve više...

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 14:10 

Upravo stiglo. Hrpa oringova, rezervni tank koji mi se čini prilično čvrst, šarafciger i atty kao takav.

slika

Budemo vidjeli je li to čemu. Navoji i te stvari su savršeni. Ne izgleda prljav i ne smrdi, ali prema običaju ide na pranje.

Prema prvim pokazateljima to je BT804, Taifun, Kayfun sve u jednom. A tako se može i slagati i nalijevati. Kao svaki od njih. Zanimljiva igračka. O ovoj hrpi oringova ne znam što bi rekao. Je li to dobro ili loše? Vrijeme će pokazati.

Na pranje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 15:28 

Prvih 5 minuta druženja.

Složio sam ga na mašnicu. Baš kako se kayfun i slaže. I bez većih poteškoća od originala kayfuna. Pod time mislim da ja nemam previše iskustva s time. Natočio sam ga kao taifuna i namontirao na bazu.

Baza je slična kao na BT804. Ima feder koji služi za pozicioniranje center pina (floating), a dovoljno je dugačak da se može fiksirati bez federa na modovima koji imaju reguliranje istog. Dakle, feder koji nije baš poželjan dio attomizera se može ukloniti u potpunosti kako ne bi dolazilo do Volt dropa kod slaganja microcoila. A MC ja ne slažem i ne smatram osobito korisnim.

Lijepo je da šarafi imaju malo šire glave za spajanje žice. Ipak je malo lakše precizno zahvatiti istu.

Nakon što je propišao kao i svaki kayfun kojeg slažem i nakon što sam pobrisao stvar, dobio sam odličnu aromu i nevjerojatan TH. Mislim da je tu moja greška. TH je i prejak, a nic lupa ko nenormalan.

Vlasnici Vama i sličnih modova kojima je problematičan 510 konektor treba napomenuti kako se baza ne mora skidati. Samo se odšarafi gornji dio attya pa se time štedi 510. Meni je ovaj dio izuzetno važan. Isto tako se namiješta i aircontrol na 4 stupnja. Na gotovo ništa, pa na vrlo malo pa na 1.5mm i na kraju propuh od 2 mm. I svugdje radi očekivano. Trebati će 2 ruke za to ali ne i šarafciger.

Kvaliteta materija zavidna, obrada zavidna. Osobito me oduševio tank koji unatoč sitnom navoju dobro hvata navoj i ne izgleda da će se raspasti svake sekunde.

Ima veliku pretkomoru za zrak i očekivano se čuje protok zraka ali zato nema fučkanja. Psi će moći mirno spavati pored vas.

Jedina mana je driptip. Ovaj koji se dobije uz njega meni je ružan i bezveze a neki drugi ne paše jer bi mu se morala zamijeniti gumica. Prevelika je rupa. A spas se nalazi u ovom mogu oringova koji se dobije uz njega.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 15:39 
Moderator

Valter je napisao:

Nakon što je propišao kao i svaki kayfun kojeg slažem i nakon što sam pobrisao stvar, dobio sam odličnu aromu i nevjerojatan TH. Mislim da je tu moja greška. TH je i prejak, a nic lupa ko nenormalan.

Odmakni grijač od kraja cjevčice kroz koju dolazi zrak !

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2014 00:54 

Cijeli dan druženja s njime je prošao, a i napravio sam pristojan setup koji ne curi. Rekao bi da je to povijesno najbolji setup na tom tipu attya koji sam ikada napravio.

Držao sam ga polegnutog na stol i procurio je negdje. A onda sam shvatio da sam zaboravio staviti oring na bazu. Naravno da je curio. :angry_shake: :shake:

Kako je rupa za zrak sa strane i dalje je moguće zčepiti je rukom kod parenja ali to nije potpuno gubitak zraka jer onda malo dolazi oko rupe. Tako neće biti poplave. Vjerujem da je slučajno ali je zgodno.

Zaključio bi sve sa nekima šokantnom izjavom. Meni je to stepenicu više od kaye zbog niza sitnica koje mi kod nje smetaju. A i psi će biti sretni.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2014 06:58 

Valter je napisao:
Cijeli dan druženja s njime je prošao, a i napravio sam pristojan setup koji ne curi. Rekao bi da je to povijesno najbolji setup na tom tipu attya koji sam ikada napravio.

Držao sam ga polegnutog na stol i procurio je negdje. A onda sam shvatio da sam zaboravio staviti oring na bazu. Naravno da je curio. :angry_shake: :shake:

Kako je rupa za zrak sa strane i dalje je moguće zčepiti je rukom kod parenja ali to nije potpuno gubitak zraka jer onda malo dolazi oko rupe. Tako neće biti poplave. Vjerujem da je slučajno ali je zgodno.

Zaključio bi sve sa nekima šokantnom izjavom. Meni je to stepenicu više od kaye zbog niza sitnica koje mi kod nje smetaju. A i psi će biti sretni.

Može slika na Poldiacu kad stigneš? Ja sam još uvijek na vagi što da mu uzmem Taifun GT sa FT ili eXpromizer...

hvala

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2014 09:35 

slika

slika

Povratak na vrh 

[ 130 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.