|
.
Sada je: 24 tra 2026 06:10. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 06:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 27 pro 2015 19:44 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Ok, evo nakon par dana korištenja i dorađivanja da napišem koju riječ o ovom tanku. Došao u kutiji s rez gumicama, dvije vidiće i pc tank, naravno bez bez inbusa koji je neophodan za rastavljanje baze, a kao za inat kinezi kod sklapanja nisu stisnuli do kraja imbus koji drži negativ post pa sam se prvih par sati nevirao dok nisam otrio gdje gubi kontak je napravim set up ali nema otpora, malo ima, malo ne nema da popizdiš. Dakle otkrio da negativ pin ima prazan hod jer papci nisu stisnuli imbus do kraja. Potraga za imbusom od 1 mm uspješno završena u trgovini Imbus u španskom cijena 6 kuna. Prvi stup napravio sa ss 0.32mm na fi 2mm 15W 220c nisam bio zadovoljan para pretopla možda jer sam tek skinio 3 update za evica, drugi stup, khantal 3.2mm na fi 2mm, 5 namotaja 1ohm 13W nisam bio zadovoljan wickanje mi nije bilo dobro, treći khantal 0.20 na fi 0.20 pet namotaja 1.8 ohma 9W i to je to, savršeno, para topla alli ne pretopla, sam atty meni ima najbolji draw do sada, sve rupice uske taman kako se meni sviđa za MTL, na AF otvorena samo jedna rupica, aroma strašna, možda jer sam tutunuo custard unutra ali sumnjam. Sve u svemu za 14 zelembaća imaš nesvakidašnji tank na kojem je sve nekako čudno ali ako ga napraviš dobro možeš stvarno mirno uživati u aromama koje savršeno prenosi. Da spomenem i pc tank koji je bez dorade neupotrebljiv jer ne sjeda dovoljno na konusni dio gornjeg dijela komore pa tekućina curi a atty šta radi, grglja. Eh da skoro zaboravih keramika dolazi sa prorezim od jedan mm što je svakako premalo pa sam se uhvatio turpije za nokte i proširio nakon par sati turpijanja na nešto preko 1.5 mm ali treblo bi svakako dosegnuti 2mm to bi onda radilo ok, ima ih kod grka za naručiti ali shipig im je 9 eurića bit će dobra i ova. Kod tank jedino što mi se nesviđa je debljina koja iznosi 23mm baš me nervira, pravi je bucko, to jedini razlog što ću da nakon nekog vremena prosljediti u pero dd. Eto toliko za sada. Evo par slikica   
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 27 pro 2015 19:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 27 pro 2015 19:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 sad me svrbe prsti
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 27 pro 2015 20:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Odmah bi uzeo dremel i napravio kanal sa druge strane...ovaj jedan me živcira već na fotkama  za recenziju
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 27 pro 2015 20:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Već mi je neko vrijeme na Wishlist ali me brine ova keramika, dileme, dileme ..... P.S. hvala na dobrom rivjuvu 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 27 pro 2015 20:15 |
|
|
|
Feko to bi curilo, pa oni bi prvi to napravili NES tii troška.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 27 pro 2015 20:29 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
spavle je napisao: Već mi je neko vrijeme na Wishlist ali me brine ova keramika, dileme, dileme ..... P.S. hvala na dobrom rivjuvu  Sta te brine u vezi keramike? Keramika je odlicna stvar ako je stavljena u atty koji je koncepcijski doradjen. Meni ovo izgleda kao oversized Killer samo bez potrebe za nr zicom pa me zato ne privlaci. No da, keramika kao keramika je jako dobra stvar. Zapravo sad ste me podjetili da Killera vec jako jako dugo nisam koristio 
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 13 sij 2016 18:57 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
Odlična recenzija I meni stigla Eviva klon s 3fvape proši tjedan, ali nisam ga stigao slagatati (samo dobro oprati), tek sinoć sam pobrusio keramiku (brusni papir oko tankog limića) da može proći kroz usjek plavi odvijač (2 mm) Danas složio prvi setup. Problemi identični kao kod tebe - gubi masu na minusu (rješeno stezanjem imbusa) i poplava na plastičnom tanku. Vidim da si poslije riješio tu poplavu, pa ako može mali hint oko toga? Inače sa SS tankom, radi dobro, arome na pregršt, za laganini MTL uživanciju 
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 13 sij 2016 20:25 |
|
|
|
I kod jednog i kod drugog tanka kad složiš setup i sklopiš atty, dimnjak s drip tipom moraš zavrnuti da bi se on odvrnuo jer je kontra navoj, te se tako dimnjak nasloni na top cap i naprvi vakum, ako grglja nemaš vakum i to je jedini problem. Uglavnom mora biti svaki segment dobro stisnut i obavezno s drip tipom provjeririti sjeda li dimnjak na top cap i nemaš problema.
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Eviva Tank Atmistique Clone Postano: 14 sij 2016 11:57 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
Hvala na uputi, work like a charm *Mislio sam da je na dimnjaku kontra navoj samo da se isti ne odvrće dok se odvrće top cap  , no sad kad sam pročitao što si napisao, zvuči tako logično 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Sada je: 24 tra 2026 06:10. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 06:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |