TFV4 mini..
u kompletu se nalazi
• 1x TFV4 mini tank
• 1x TF-CLP2 Core (0.35Ω)
• 1x TF-S6 Core (0.4Ω)
• 1x TF-RCA Core
• 1x Replacement Glass Tube
• 1x Black Seal Gasket A
• 1x Black Seal Gasket B
• 2x Replacement Seal Gaskets for Top Cap
• 1x Small Airflow Tip
• 1x Black Vape Band
• 1x White Vape Band
• 2x Replacement O-rings for Drip Tip
• 1x Refill Warning Card
• 1x Screwdriver
• 1x Package of Organic Cotton
• 1x Replacement Seal Ring for Glass Tube
• 1x Replacement Wire
iako sam ja kupio polovnog pa nije sve išlo..
ovako sam ja dobio

Iako u nazivu ima mini tank i nije baš mini, 22mm promjer i 74mm visina.

Tank ima veliki izbor grijača i RBA bazu za jedan i RBA bazu za 2 coila. 8 raznih grijača od 0.15ohm do 1.8 ohm te Ni200 i Ti grijače.
Moguče je kupiti drugo staklo kratko u kompletu sa kratkim grijačima, onda tank baš postaje mini i drži nešt više tekučine čak.
RBA baza.. u kompletu ide ova rba, oznake TF-RCA

te uz nju dolazi gotova clapton zavojnica otpora 0.6ohm.
RBA baza dolazi uz još jedan mali dio za koji sam dugo mozgo šta je..
Dio služi da se ubaci u RBA bazu (u rupu za zrak) te sužava zrak upola i kad se napravi neki normalni grijač sa otporom od 1+ohm aty se može koristiti kao M2L tank.

Punjenje. Koliko bi trebalo biti lagano toliko i nije lagano jer je otvor dosta uzak i ovisno o flašicama vam ovisi kako če ga biti lagano napuniti.

također ako poželite promjenit grijač dok ima tekučine preko pola to če bit malo teža misija jer kad ga se rastavi grijač ide sa bazom i tekučine može ostati samo koliki je dimljak.

zaključak:
Tank je zamišljen kao jednostavan tank, manja verzija orginalnog TFV4 koji je širi i ne sjeda na sve 22mm modove. Također nije za M2L jer je protok zraka uvjek podosta velik, ipak su dole 4 rupe koje se odjednom otvaraju.
Protok zraka je ogroman, dole su 4 rupe koje se otvaraju ili zatvaraju sa ringom koji lako klizi rukom ali u đepu mi se nikad nije otvorio ili zatvorio. Te ima još airflow na drip tipu koji pomaže u hlađenju pare na velikim snagama 100+W ali i povečava količinu pare, sa tim se sukladno i gubi okus kojeg ovaj tank ima sasvim dobro za svoju org namjenu.
Za korištenje je jednostavan, za nadopunit ga treba vam manje od minute, potrošnja tekučine je podosta velika ali sukladna količini oblaka pare koju tank proizvodi.
Plusevi
- Jednostavno punjenje
- 2 vrste RBA baze
- 10 vrsta gotovi grijača
- Jednostavno rastavljanje i čiščenje
- Sadržaj kita
Minusi
- Veličina te odvojena kupnja "mini kita"
- Punjenje sa pipetom ili flašicom sa debelim vrhom
ja se sad ne mogu sjetit još nekih minusa.. tank radi ono za što je namjenjen.
Dali vrjedi te pare (oko 200kn) pa ja bi reko da vrijedi. za te pare su Atlantisi ili Subtank koji su lošiji (po meni) u toj "cloud chasing" kategoriji.
Neko koga zanimaju oblaci uz ok okus trebo bi pogledati ovaj tank.