|
.
Sada je: 23 sij 2026 15:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 26 lip 2017 09:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Za razliku od vas, gospodine, ja sam elokventan...a ne kao vi, siledžija! Šta bi ljudi pomislili da koristim takav neukusan rječnik...fuj...
Sent from my F5 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: SXK Nebula Postano: 26 lip 2017 09:59 |
|
Pridružen: 14 sij 2017 18:50 Postovi: 111 Lokacija: Zagreb Črnomerec
|
Ja sam si ga uzela za ofis za rezervu, nisam vadila bateriju, punila na USB pa je to bilo ok, ali sam za par dana dobila žulj na jagodici kažiprsta od one kuglice Onda sam si naručila onaj s80, much better. Taj da ak netko hoće Nebulu, prodam.
_________________ The destination folder is a subfolder of the source folder.
|
|
 |
|
 |
|
dampflok
|
Naslov: Re: SXK Nebula Postano: 26 lip 2017 10:31 |
|
|
|
Nebulu probao od feke u Virageu, navečer naručio i za pet dana dobio. Umalo me šlog strefio od brzine dostave. Dosjed za baterije je bio malo preuzak pa sam ga stisnuo da baterija lagano ulazi i izlazi. Unutrašnjost nije za izložbu ali sve drugo mi je OK. Zlatna rezerva.
_________________ Taifun GT i GS, Heron V2, Le Zephyr, Doggystyle 2K16, UTA2, RSBT, Magoo, Kanger Subtank Mini V2, eXpromiser V1.3., Kayfun lite v2+, Kayfun V3 Mini
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: SXK Nebula Postano: 26 lip 2017 11:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Mylene je napisao: Ja sam si ga uzela za ofis za rezervu, nisam vadila bateriju, punila na USB pa je to bilo ok, ali sam za par dana dobila žulj na jagodici kažiprsta od one kuglice Onda sam si naručila onaj s80, much better. Taj da ak netko hoće Nebulu, prodam. tko bi pomislio da tako nježne ruke imaš...sad bi ja počeo o žulju na prstu od kuglice, ali iz poštovanja prema sasvim ugodnoj osobi neću, a i zbog toga da se ne pomisli da sam u potpunosti nenormalna osoba te izbjegnem pp-ove  Sent from my F5 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: SXK Nebula Postano: 27 lip 2017 10:39 |
|
|
fek0 je napisao: tko bi pomislio da tako nježne ruke imaš...sad bi ja počeo o žulju na prstu od kuglice, ali iz poštovanja prema sasvim ugodnoj osobi neću, a i zbog toga da se ne pomisli da sam u potpunosti nenormalna osoba te izbjegnem pp-ove  Sent from my F5 using Tapatalk Oh cmon Fekice, slobodno se izrazi, dobit ćeš žulj na mozgu od tolikog suzdržavanja, a i nije dobro za hormonalnu ravnotežu, kužiš Ali dao si mi ideju, možda bi se kuglica mogla presvući u nešto ugodnije, sličnije onoj na koju se referiraš, pa bi iskustvo bilo sasma drukčije 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 27 lip 2017 15:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ahahahahaahahahahahahahha, nakon hrce, ti si pravo osvjezenje  Sent from my F5 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: SXK Nebula Postano: 27 lip 2017 20:31 |
|
|
Pusti ti Hrcu, da ga nema trebalo bi ga izmisliti 
|
|
 |
|
 |
|
6 mg
|
Naslov: Re: SXK Nebula Postano: 01 srp 2017 08:17 |
|
Pridružen: 26 pro 2016 18:44 Postovi: 98 Lokacija: Kumova slama
|
|
Stigla Nebula, sve OK, ali ne puni bateriju. Da li je već netko imao takav problem?
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 01 srp 2017 08:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
sve do sada su mi radile bez greske. naravno, moze se desiti da jedna ne rad kako treba...obrati paznju na to da nebula nema indikator punjenja na ekranu vec malu ledicu kraj usb utora koja svijetli crveno dok puni, a plavo ili se ugasi kada je baterija puna. old school.
Sent from my F5 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
6 mg
|
Naslov: Re: SXK Nebula Postano: 01 srp 2017 08:45 |
|
Pridružen: 26 pro 2016 18:44 Postovi: 98 Lokacija: Kumova slama
|
|
Hvala fekO, taj indikator radi i gori crveno, nisam znao da na ikoni baterije na displayu ne pokazuje ništa, što će reći da je onda sve u redu.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 15:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |