|
.
Sada je: 23 sij 2026 15:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 03:34 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Po meni, premda ja još nisam koristio TC (niti planiram uskoro), taj TC je još uvijek u velikim povojima i još uvijek se čeka pravo riješenje. Niti jedan chip koji sam do sada vidio na recenzijama ne radi bez nekakvih mušica i zavrzlama, i stoga se TC chip po meni još uvijek ne isplati uzimati. Kad to za jedno godinu- godinu i pol sjedne na svoje mjesto, onda će biti vrijeme za uzeti TC i uživati u parenju. Najveća mana koliko sam ja uspjeo zaključiti je deformacija arome na različitim vrstama žica. Ja sam navikao na Kanthal, i recimo NiCr nemogu smisliti, sve mi je bljutavo na njemu. Po iskustvima drugih, ni Titanium žia nije puno drugačija, i to je najveći razlog što još uvijek nemam Yihi TC. Kad osmisle način da reguliraju temperaturu na kantalu, i da to radi kako bog zapovjeda a ne da se brinem jel atomizer bio na suncu ili u frižideru prije šarafljenja na mod, onda ću ga uzeti. Do tada, ipak više vjerujem svojoj sposobnosti slaganja klasičnog coila i prepoznavanja pogreški u slaganju istog nego nekom tamo čipu koji nagađa na osnovu otpora koliko će struje pustiti u grijač. Inače, taj kangerov kit navodno uopće nije loš, tako da izgleda nisi pogriješio 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 10:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Diablo, potpuno te podrzavam u razmisljanjima oko TC-a...trenutno samo polufunkcionalna pomodna stvarčica
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Vapac
|
Naslov: Re: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 14:08 |
|
|
|
Istina je da TC daje muke jer je još relativno "nova" stvar u parenju,ovaj mod je okej za te novce koliko si dao za njega. Meni se je svidio na prvu ali nakon par dana koristenja skuzio sam da je ni200 coil lose napravljen te da TC ne radi kako bi trebao raditi na drugima,ubiti titan coil nisam ni probavo jer sam dalje prodao mod tako da ko voli nek proba,trebala bi doci druga serija čipova poboljsanih tako da ce se onda vidjet kako ce se ponasati.
_________________ MODs : Istick 50W Attys:Subtank mini, Dark horse
|
|
 |
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 28 lip 2015 14:29 |
|
|
|
Ja sam ga imo u rukama i izgled i obrada je super.ali mod kad prislonis uhu cvili i nesto stalno ide tika taka u njemu.tako da hvala nebi.
Poslano sa mog PAP7600DUO koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 28 lip 2015 17:59 |
|
|
|
I kolko sam skuzio te batke u njemu nisu bas sigurne?i to cvilenje zbog cega se cuje?
Poslano sa mog PAP7600DUO koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 20:34 |
|
|
|
Cviljenje i tika-taka su najmanji problem. Lista problema ne po ozbiljnosti nego onako kako sam ih popamtio. 1. Fire button prijavljeno šteka 2. TC ne radi kao na yihi ili dna, pri višim postavkama baca niže kojih 100 F. 3. Energy surge, na svemu manjem od 30W pri izlasku iz sleep moda, prvih gotovo sekundu će puštati 30W. Isto tako pri svemu višem od 30W pri izlasku iz sleep moda prvih gotovo sekundu će puštati 30W. Dok ovo potonje i nije problem, meni je kao korisniku veći otpora i manjih snaga ono prvo velik problem, i takvum radom bi mi uništilo grijač u roku keks. 4. Li Po baterija. Neki joj vjeruju, neki ne. Mislim da je čak i Max prodavao neke svoje uratke sa Li Po baterijama, doduše uratke koji ne isporučuju toliko snage ako se dobro sjećam, pa bi time trebali biti i puno sigurniji. Za ovakovu snagu ja ipak više vjerujem IMR Li-Ion kemiji. Ostavio bih Li Po za autiće na daljinski, leteće dronove i slične priče.
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 20:47 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 912 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Po meni, premda ja još nisam koristio TC (niti planiram uskoro), taj TC je još uvijek u velikim povojima i još uvijek se čeka pravo riješenje. Niti jedan chip koji sam do sada vidio na recenzijama ne radi bez nekakvih mušica i zavrzlama, i stoga se TC chip po meni još uvijek ne isplati uzimati. Kad to za jedno godinu- godinu i pol sjedne na svoje mjesto, onda će biti vrijeme za uzeti TC i uživati u parenju. Najveća mana koliko sam ja uspjeo zaključiti je deformacija arome na različitim vrstama žica. Ja sam navikao na Kanthal, i recimo NiCr nemogu smisliti, sve mi je bljutavo na njemu. Po iskustvima drugih, ni Titanium žia nije puno drugačija, i to je najveći razlog što još uvijek nemam Yihi TC. Kad osmisle način da reguliraju temperaturu na kantalu, i da to radi kako bog zapovjeda a ne da se brinem jel atomizer bio na suncu ili u frižideru prije šarafljenja na mod, onda ću ga uzeti. Do tada, ipak više vjerujem svojoj sposobnosti slaganja klasičnog coila i prepoznavanja pogreški u slaganju istog nego nekom tamo čipu koji nagađa na osnovu otpora koliko će struje pustiti u grijač. Inače, taj kangerov kit navodno uopće nije loš, tako da izgleda nisi pogriješio  Jel ja dobro kontam tc? Treba da drzi konstantnu temperaturu coila? Ako je tako to kod mene na xpro radi sa mc-om od ncr-a, sad dal tacno mjeri ne mjeri, masi al ne bitno, drzi temperaturu, pojacava snagu do odredjene tacke i onda je smanjuje pomalo, zavisi i kakav je cug, jaci cug hladi coil i sporije opada snaga, lagano povlacenje brze opada Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 20:53 |
|
|
veljo_81 je napisao: D-I-A-B-L-O je napisao: Po meni, premda ja još nisam koristio TC (niti planiram uskoro), taj TC je još uvijek u velikim povojima i još uvijek se čeka pravo riješenje. Niti jedan chip koji sam do sada vidio na recenzijama ne radi bez nekakvih mušica i zavrzlama, i stoga se TC chip po meni još uvijek ne isplati uzimati. Kad to za jedno godinu- godinu i pol sjedne na svoje mjesto, onda će biti vrijeme za uzeti TC i uživati u parenju. Najveća mana koliko sam ja uspjeo zaključiti je deformacija arome na različitim vrstama žica. Ja sam navikao na Kanthal, i recimo NiCr nemogu smisliti, sve mi je bljutavo na njemu. Po iskustvima drugih, ni Titanium žia nije puno drugačija, i to je najveći razlog što još uvijek nemam Yihi TC. Kad osmisle način da reguliraju temperaturu na kantalu, i da to radi kako bog zapovjeda a ne da se brinem jel atomizer bio na suncu ili u frižideru prije šarafljenja na mod, onda ću ga uzeti. Do tada, ipak više vjerujem svojoj sposobnosti slaganja klasičnog coila i prepoznavanja pogreški u slaganju istog nego nekom tamo čipu koji nagađa na osnovu otpora koliko će struje pustiti u grijač. Inače, taj kangerov kit navodno uopće nije loš, tako da izgleda nisi pogriješio  Jel ja dobro kontam tc? Treba da drzi konstantnu temperaturu coila? Ako je tako to kod mene na xpro radi sa mc-om od ncr-a, sad dal tacno mjeri ne mjeri, masi al ne bitno, drzi temperaturu, pojacava snagu do odredjene tacke i onda je smanjuje pomalo, zavisi i kakav je cug, jaci cug hladi coil i sporije opada snaga, lagano povlacenje brze opada Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk Da, TC bi trebao održavati konstantno temperaturu koju si zadao u postavkama. E sad, koliko je xpro točan, u to se nebih petljao, znam da ono recenzija što sam vidio, vidio sam samo probleme sa TC-om na xpro i ništa ni približno onome što rade DNA ili Yihi...
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 21:24 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 912 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ne radi tacno to sigurno, koliko sam ispratio ove vase postove ni ne moze sa ncr-om, ali drzi neku konstantu, koliko watta stavis to postigne i onda smanjuje postepeno, sto vecu temperaturu zadas to sporije opada, sto vise zraka to sporije opada... Po meni ce biti ekstra stvar kad se malo usavrsi, ja danas parim u temp modu posto imam problem da mi nije neka aroma na vw i danas sam malo to razmatrao, nijednom mi nije oprzilo jezik a u vw se desi da oprzi Kad kliknem fire krene recimo sa 6-8 w, zavisi od podesavanja ne ide odmah npr 14w, znam da je to pisha sa ncr ali bice to s vremenom dobro za nas
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Joyetech eVic-VT VW Full Kit Postano: 28 lip 2015 21:32 |
|
|
veljo_81 je napisao: Ne radi tacno to sigurno, koliko sam ispratio ove vase postove ni ne moze sa ncr-om, ali drzi neku konstantu, koliko watta stavis to postigne i onda smanjuje postepeno, sto vecu temperaturu zadas to sporije opada, sto vise zraka to sporije opada... Po meni ce biti ekstra stvar kad se malo usavrsi, ja danas parim u temp modu posto imam problem da mi nije neka aroma na vw i danas sam malo to razmatrao, nijednom mi nije oprzilo jezik a u vw se desi da oprzi Kad kliknem fire krene recimo sa 6-8 w, zavisi od podesavanja ne ide odmah npr 14w, znam da je to pisha sa ncr ali bice to s vremenom dobro za nas Moras radit sa niklom i ne smije bit micro coil vec moraju navoji biti razdvojeni, dakle standardni coil, u suprotnom ti TC nece raditi dobro..
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 15:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |