Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 196 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cloupor mini
 Post Postano: 30 sij 2015 21:25 

Ili otvoren prozor :zu:
http://www.fasttech.com/forums/2032101/ ... ttention/2

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 sij 2015 22:48 
Moderator

vjerujem da sa normalnim otporima nema nikakvih problema u koristenju...nije ovo za manje od 1.3 ohm...to sto moze, ne znaci da stvarno moze

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2015 23:32 

Ja mislim da to nema veze s otporima. Onaj tip u Španjolskoj je pario na 1.8 ohma i isto je bilo FIRE, ULTRAFIRE!

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2015 23:42 

Bas me zanima koliko ih je to na forumu zapaljenih i eksplodiranih bilo...mislim s obzirom da ih sad vec dosta ima :) mislim da mora biti barem jedan da je nekoga ucinio inval8dom ili mu samo zapalio kucu...

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2015 23:46 

Teško. Cloupor tvrdi da je zasad zahvaćeno 50-ak modova od 100 000.
Sad koliko im je vjerovati, ne znam.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 31 sij 2015 00:09 

Moj je danas sluzio kao punjac jer sam doma zaboravio nitecore punio je 4 vtc5 jednu za drugom na nekakom hama punjacu 100 mah, nije ni trepnio....

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 31 sij 2015 00:47 

444IN je napisao:
Moj je danas sluzio kao punjac jer sam doma zaboravio nitecore punio je 4 vtc5 jednu za drugom na nekakom hama punjacu 100 mah, nije ni trepnio....

Mozda nisi prezivio samo to jos ne znas :) Salim se ...ja svog cekam i cudim se koliko napisa o tom clouporu a niko da kaze nesto konkretno tipa meni se istopio...

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2015 03:57 

Pisao sam ja, moj poznanik iz Sesveta ga je uzeo, nije se rastopio ali ima svakih par klikova missfire.
Vas će tu 50 uzeti mod i može vam svima biti dobar, i onda ćete ga krenuti hvaliti na sva usta kako mu nema premca itd itd, a onda će na forum doći netko novi, uzet ga i gledat kako mu glumi sladoled na suncu.
Ponekad stvarno ne kužim, more dokaza po netu da se mod zna rastopiti, i vi i dalje čekate da se to baš vama dogodi ili?

Mislim ono, realno, nema proizvođača kojem se ne potkrade greška, no kad vidim problem, ja jednostavno zaobiđem i bok, nipošto ne pokušavam dokazati za nešto što provjereno ne radi dobro, da u biti radi...

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2015 09:21 

Koristim mehaniku i namjeravam nastaviti sa mehanikom a ovaj mini izgleda tako mini da je jednostavno neodoljiv :)
Misfire i samozapaljenje svakako nije isto i vjerujem da se mozemo sloziti oko toga. More dokaza na netu su u stvari max 10 slika modova koje kruze sa jedne stranice na drugu. Ako se istopi,prezivjet cu gubitak tih 30 $ :) Znas da mi pomalo izgleda da ovaj tvoj krizarski pohod protiv claupor financira konkurencija :) urota sto bi rekao kolega root :) :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2015 10:04 

damirdjg je napisao:
Koristim mehaniku i namjeravam nastaviti sa mehanikom a ovaj mini izgleda tako mini da je jednostavno neodoljiv :)
Misfire i samozapaljenje svakako nije isto i vjerujem da se mozemo sloziti oko toga. More dokaza na netu su u stvari max 10 slika modova koje kruze sa jedne stranice na drugu. Ako se istopi,prezivjet cu gubitak tih 30 $ :) Znas da mi pomalo izgleda da ovaj tvoj krizarski pohod protiv claupor financira konkurencija :) urota sto bi rekao kolega root :) :)

Hahahaha, znam da izgleda, ali na žalost nije :)
Ja samo pokušavam spriječiti onog jednog koji će sigurno naletiti i ovdje na forumu na lošeg jer nebih volio da se to dogodi nekom novajliji koji neće znati barem biti na oprezu kad kupi takvo nešto, nego će ga nonšalantno ostaviti na punjenju i syebati i punjač (ili računalo) i mod i bateriju a i stol na kojem je to sve skupa stajalo ak se zapali.
Mišljenja sam da za iste ili mrvicu veće novce se može kupiti uređaj jednako prihvatljivih dimenzija, a daleko sigurniji za upotrebu, ali eto, očito sam jedini takvog mišljenja, pa se ovim postom ujedno povlačim iz daljnje rasprave o clouporu mini ;)

Povratak na vrh 

[ 196 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Sljedeća

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club