Evo, moj je jučer pošandrcal, sve radilo ok i samo odjednom potegnem i niš se ne događa, pogledam ekran, ekran radi, kaže otpor, sve,
odšrafim kayfun stisnem fire i dalje radi

kaže 1.2 ohm i bateriju kaže da je puna a bila je pri kraju,
izvadil sam bateriju i stavil opet par puta i ništa, niti check atomizer, pali na suho, našel sam na ft-u discussion kad kaže bateriju da je puna stalno
da probam staviti usb da se puni i da se izvadi i da bi se trebal resetirati onda, ok, probam, ništa, onda dok je bila priključena sam prebacil na volte i proradil je.
Danas opet, ujutro je normalno radil i onda samo odjednom jako jako slabi hit, skoro ništ, stavim na 25W, isto, na 30, isto, ok, izvadim bateriju i stavim opet unutra, stisnem fire i restarta se, stisnem opet, restarta se DNA, i tak svaki put, već sam dobil popizditis, otvoril chip, unutra sve lijepo i uredno, nema juice-a, ispuhal sam s kompresorom unutra i očistil konektore, zamijenil pin i stavim bateriju, i proradil je na par sekundi i opet restartovi, onda sam vidjel slučajno da se odlemila - žica sa konektora za baterije, ok, malo sam pogrebal kontakt,stavil paste i zalemil, i sve je bilo ok, i radi ok cijelo popodne, ali nije mi jasno kak se je mogla odlemiti žica sama od sebe, nije se uopće zagrijaval ni mod niti baterija od kad sam ga kupil, niti kakve to veze ima s tim kaj je jučer palil i kazal otpor bez atomizera

inače je do sad radil besprijekorno.