Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 196 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cloupor mini
 Post Postano: 15 svi 2015 19:07 

Evo, moj je jučer pošandrcal, sve radilo ok i samo odjednom potegnem i niš se ne događa, pogledam ekran, ekran radi, kaže otpor, sve,
odšrafim kayfun stisnem fire i dalje radi :D kaže 1.2 ohm i bateriju kaže da je puna a bila je pri kraju,
izvadil sam bateriju i stavil opet par puta i ništa, niti check atomizer, pali na suho, našel sam na ft-u discussion kad kaže bateriju da je puna stalno
da probam staviti usb da se puni i da se izvadi i da bi se trebal resetirati onda, ok, probam, ništa, onda dok je bila priključena sam prebacil na volte i proradil je.

Danas opet, ujutro je normalno radil i onda samo odjednom jako jako slabi hit, skoro ništ, stavim na 25W, isto, na 30, isto, ok, izvadim bateriju i stavim opet unutra, stisnem fire i restarta se, stisnem opet, restarta se DNA, i tak svaki put, već sam dobil popizditis, otvoril chip, unutra sve lijepo i uredno, nema juice-a, ispuhal sam s kompresorom unutra i očistil konektore, zamijenil pin i stavim bateriju, i proradil je na par sekundi i opet restartovi, onda sam vidjel slučajno da se odlemila - žica sa konektora za baterije, ok, malo sam pogrebal kontakt,stavil paste i zalemil, i sve je bilo ok, i radi ok cijelo popodne, ali nije mi jasno kak se je mogla odlemiti žica sama od sebe, nije se uopće zagrijaval ni mod niti baterija od kad sam ga kupil, niti kakve to veze ima s tim kaj je jučer palil i kazal otpor bez atomizera :hmm: inače je do sad radil besprijekorno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 svi 2015 20:24 
Administrator

Hladan lem, vjerojatno najcesci kvar u elektronici ... nakon osiguraca :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2015 16:30 

Da je barem samo to, jučer je radil normalno neko vrijeme i onda opet samo odjednom ekran je skroz potamnil, opet kazal otpor bez atty-a, ili "low resistor", pare je bilo skroz malo opet na bilo kojoj postavci, i tak sam paril lagano čekal kaj se bude dogodilo i tak parim sa slabim zagrijavanjem i boom samo odjednom se pojačal napon i u milisekundi skuril vatu (a punim tankom na subtank occ headu) i poslal mi zagorjeli dim direktno u pluča.

Brzo sam izvadil bateriju i stavil je na punjač, i činilo se da se je ispraznila jer je kazal jednu crticu na intellichargeru, a bila je oko 70-80% puna...

Danas ujutro sam minija i pregledal sve spojeve i čini se da je sve ok, mislil sam da ga možda negdje shorta neki komadić nečega, onda sam stavil bateriju unutra i primjetil da ekran mijenja svjetlinu kad sam ga malo tapnuo s prstom, pa sam probal s pribirštiftom pritisnuti malo komponente unuta i čini se da je greška negdje oko usb chargera, bilo kak bilo, zapakiral sam ga lijepo, provjeril garanciju, istekla prije par dana :D i vratil se na egicu i molim ak mi može netko preporučiti neki jeftiniji mod, a da je pouzdan, ili se budem strpjel još malo da pojeftiniju TC modovi sad kad izađu ovi novi sa Ti žicom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2015 10:47 

Eto i moj Cloupor zasmrdio,počela se topit plastika iznad displaya,i više neće mjenjat wattažu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2015 12:48 

Bok. Evo taman je jucer Medo stavio slike gdje je ugradio novi 510 konektor i cini mi se Evolv dna chip (ali za ovo drugo nisam 100 posto siguran.) i sad je to Mini MOD-ina , mislim odlicna naprava .
Zvijer ko ' MEDO :D
LP
alois

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 tra 2016 12:06 

imam mini +50...vec 6 mj...i mogu reci da mi odlicno sluzi...uvijek spreman na tjeranje u maximum :plus:

Povratak na vrh 

[ 196 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club