|
.
Sada je: 23 sij 2026 16:54. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
macchiato
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 29 lis 2015 22:42 |
|
|
|
ja se ponadao da cu procitati pluseve i minuse o modu kad ono opet o baterijama, coilovima, zici i .............. svemu ostalome.
|
 |
|
Mara
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 29 lis 2015 22:44 |
|
|
|
sjetio sam se ruskog crtića konjić grbonjić
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 29 lis 2015 22:48 |
|
|
macchiato je napisao: ja se ponadao da cu procitati pluseve i minuse o modu kad ono opet o baterijama, coilovima, zici i .............. svemu ostalome. pa u ovom slucaju zice su bitne za ovaj mod. jer navodno ne radi dobro u TC modu. ali da, jos jedna tema koja ce ici skroz u off
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 29 lis 2015 22:54 |
|
|
razdor je napisao: pa u ovom slucaju zice su bitne za ovaj mod. jer navodno ne radi dobro u TC modu. ali da, jos jedna tema koja ce ici skroz u off e pa tako nesto, neka informacija o modu jer si razmisljam naruciti jedan. koliko i kakve pare ima na odredenim otporima ima skoro u svakoj temi pa valjda mora biti i u ovoj.
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 29 lis 2015 22:57 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
macchiato je napisao: ja se ponadao da cu procitati pluseve i minuse o modu kad ono opet o baterijama, coilovima, zici i .............. svemu ostalome. To je zato jer mod podržava gomilu žica, a u sprezi s njom baterije traju ili ne. Moje kratko druženje je pokazalo kako je to sasvim solidan mod. Fino radi u TC modu, a ostalo me tako i tako ne zanima niti najmanje. Pa tako i ovih 75W. TC radi dobro. Kontakti za bateriju su došli prljavi pa je radio vrlo sitne probleme. Radio je ali se tu i tamo ugasio. Nosim ga u džepu i moram ga upaliti. Ostalih problema nije bilo do sada. Tipke su solidne. Vjerujem da će potrajati. Menu je jednostavan i pregledan na velikom i lijepom ekrančiću. Baterija radi u skladu s očekivanjima i potrebama. Punjenje preko USB kabla je brzo. Sam kabel je Data kabel i to prilično kvalitetan za razliku od gomile smeća koje dam dobivao s modovima. Poklopac baterije je na 2 magneta. Drže dobro i neće ispasti bez veze, a niti ne zovu na otvaranje i zatvaranje kao kod nekih modova. Gumene gaće su OK, ali mi smeta što ne skliznu u džep pa me to previše zamaralo. Bez toga ga je lakše staviti ili izvaditi. Sve u svemu sam zadovoljan. Radi i ne prigovara. Obzirom da cijena nije pretjerana, to je super mod.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 18 stu 2015 11:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
S obzirom na retardirano plitak konektor, koji je jedina prava mana ovog moda, jel netko rastavljao mod? Čisto da izbjegnem stavljanje podložaka ispod atomizera...od svih koje imam, jedan normalno sjeda, pa ako se da to nekako namjestiti, tj. upustiti malo konektor na modu....prije nego što ga čekićem upustim. Nevjerojatno kako Joyetech uvijek negdje mora fušati...konektor je toliko loš, koliko je ostatak moda dobar.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
pak
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 18 stu 2015 12:06 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 22 stu 2015 00:28 |
|
|
Stigla ss zica i malo cudna stvar se dogadja s njom. Slozim zavojnicu, pita me jel nova, ja kazem da je, pokaze otpor, zakljucam otpor i ajmo. Na 100 stupnjeva kuri kao da je namjesteno 200 ili vise. I tak radi nekih 5-10 min. Da bi se prešaltal sam od sebe i pocne normalno radit. A otpor je prije i poslije isti. Nisam mjenjal bateriju, nisam otserafljival atomizer, i nisam mjenjal nikakve postavke. Ima čudnih mušica ovaj mod. 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 22 stu 2015 01:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Lis je napisao: Stigla ss zica i malo cudna stvar se dogadja s njom. Slozim zavojnicu, pita me jel nova, ja kazem da je, pokaze otpor, zakljucam otpor i ajmo. Na 100 stupnjeva kuri kao da je namjesteno 200 ili vise. I tak radi nekih 5-10 min. Da bi se prešaltal sam od sebe i pocne normalno radit. A otpor je prije i poslije isti. Nisam mjenjal bateriju, nisam otserafljival atomizer, i nisam mjenjal nikakve postavke. Ima čudnih mušica ovaj mod.  nije do moda nego do zice...ss je malo cudan po tom pitanju...treba mu nesto vremena da se ustabili, nakon toga dalje radi kako treba.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 27 stu 2015 09:09 |
|
|
Proslo je nekoliko vremena (neznam od kad ga imam) i zadovoljan sam . Mod ima neke svoje cudne ideje na TI zici, ali na SS-u radi ono sto se od njega trazi. Bilo je malo lutanja u odabiru zice i zavojnice, u stvari u slaganju setupa koji meni odgovara. A za neke stvari za koje sam mislio da su problem rada u TC modu, na kraju je ispalo da setup nije bio slozen po mojem ukusu. Sve u svemu, moja preporuka 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 16:54. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |