|
.
Sada je: 23 sij 2026 15:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 28 srp 2015 19:45 |
|
|
Ja naletio na 6400mah i 10100mah baterije na lokalnoj krami,cigo trzi,naravno pricam o 18650 baterijama  kad sam zguglal proizvodjaca....ono nema,ne kuzim xD mislim da sa ovima navedenima nemres fulat i sve su original
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kanger SUBOX Mini Postano: 28 srp 2015 19:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
to su vjerojatno bile neštoneštofire baterije 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 28 srp 2015 20:02 |
|
|
|
Jedna je bila nesto nesto fire,a druga neato neato hobby,ova sa vecim kapacitetom
|
 |
|
TootlePuffer
|
Naslov: Re: Kanger SUBOX Mini Postano: 06 kol 2015 13:34 |
|
|
Update za koga zanima, poslao sam mail Kangeru oko v2, spring loaded pina i tak to: Re: [KangerTech] Contact Form from July 29 at 5:50AM KangerTech <sales@kangeronline.com> 30 Jul (7 days ago) to me Hi, Thanks for your email ! In 30 days kbox mini will be released, pls check our wholesale price, re tail price is $42.90 KBOX Mini (pcs) without battery coming soon! $22.90 (100-999) $21.90 (1000-2999) $21.10 (3000-4999) $20.50 (5000+) lulu With Kind Regards, KangerTech Add:A1 building Haocheng Industrial Park NO.66 Hexiu Road Heping Village Fuyong Town Bao’an District Shenzhen China Pa eto, uskoro ce update. Koliko se prica sigurno ce biti spring loaded, i navodno ce rijesit neke step down probleme kod pwm na nizim voltazama (ref pbsuardo review  ).
|
|
 |
|
 |
|
andout
|
Naslov: Re: Kanger SUBOX Mini Postano: 23 kol 2015 14:31 |
|
|
Kinta je napisao: Radi se o kompletnom starter kitu koji koristim desetak dana pa da podijelim iskustva.
Kutijica u kojoj su mod i atty sadrzi jos puno sitnica. Knjizica s uputama, šalalabahter s uputama, kartica s grebalicom kao potvrda autenticnosti, neki crveno/bijeli papiric koji izgleda kao naljepnica ... Ok Ok to nam sve ne treba. Od onog sto nam treba tu je USB kabel za punjenje, komad japanskog organskog pamuka, plavi krizni odvijac, namotani grijac i 4 serafica u dvije velicine za gubljive iiii ... Rba baza i dvije jezgre s vertikalnim grijacem od 0,5 i 1,5 Crveni papiric ne izgleda ko naljepnica, nego je naljepnica. Namjena joj je da ju naljepis ba bateriju tak da rupa od kangertech logtipa na poklopcu baterije koji ujedno sluzi za ventilaciju baterije bude crvena u skladu sa MODom i tankom. Kaj se tice "japanskog" pamuka..... Mislim da je japanski pamuk made in china jer ima odvratan okus i nakon potrosenog cijelog tanka, znaci vise od 4ml. OCC grijaci su za k***c, ni pare ni arome...... RBA je odlican ako ga slozis sa svojim coilom (jer onaj koji dobijes u paketu smrdi i ubija aromu) sa lola ili dm vatom, ili bilo kojom koju inace koristis za to. Sve u svemu jako jako dobra stvar za tolko novaca, ali definitivno nije "plug and play"
|
|
 |
|
 |
|
toncee
|
Naslov: Re: Kanger SUBOX Mini Postano: 09 ruj 2015 13:20 |
|
Pridružen: 10 sij 2014 11:03 Postovi: 42 Lokacija: Čazma home/Zg posao
|
|
Bok,
ja se već evo 2 tjedna družim sa Suboxom, to mi je prvi mod i zadovoljan sam performansama, no skužio da nisam za "subohm" varijantu, lung inhale mi nikako ne paše, zadavi me od kašlja.
Također, drip tip koji dolazi u kompletu mi je preširok (valjda navika od Aerotanka), pa sam skinuo sa Aerotanka i sad mi je ok. OCC grijači su katastrofa i premotat ću ih ubrzo. U RBA sam ubacio NR žicu 1.8 ohma za probu (prema davnom savjetu kolege Imanda koristio to za premotavanje grijača u Aerotanku), i zasad je super, aroma i sve u izobilju.
Ono što me živcira je poklopac baterije, stalno klopoće i pomiče se, zbilja iritantno. Čini mi se da ni boja neće dugo izdržati.
Uglavnom, sjajna kupnja uz male žute nedostatke ...
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: Kanger SUBOX Mini Postano: 09 ruj 2015 13:54 |
|
|
|
Od ona dva grijača koji dobiješ jedini koji mi paše i super je po meni je occ od 0,5 omha onaj drugi mi je pre jak samRBA sam uspio složit sam od par pokušaja baterija mi drži tri dana što se tiče guljenja počeo se gulit na prstenu za regulaciju zraka sve u svemu dok nedođem do neke love ja zadovoljan..(a ovaj grijač ču obavezno kupit samo da ga nađem )..
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
zokiveselalešina
|
Naslov: Re: Kanger SUBOX Mini Postano: 03 tra 2016 12:13 |
|
|
|
dobio bas na poklon ...jos ga nisam ni isprobao...nekako mi žao...ali prvi dojam na izgled je opak...pogotovo crni
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 15:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |