|
.
Sada je: 28 tra 2026 15:36. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 15:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 24 ožu 2014 11:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
magnet koji ide na dno se ne lijepi, a onaj na prekidač, zalijepi cianofixom, naravno kad sastavljaš moraju se odbijati.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 ožu 2014 11:13 |
|
|
|
Hm,kamo na dno?:S Dakle pinovi ulaze na one utore u plastici,jel tako? Pa se paljenjem dodiruju sa onim pinom u plastici?kako skinuo pinove sve se raspalo,grrr
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 24 ožu 2014 12:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
tip je iritantan ali video je dobar i sve će ti biti jasno
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 24 ožu 2014 13:32 |
|
|
|
a ta budala:D dobro pa ne vidi se previse njegova faca:D
uglavnom, skuzio sve, nisam mislio da tako ide, sve mi to nekako klimavo izgledalo da bi tako išlo
NISAM vas poslusao, ja sam to malo drukčije riješio, nabacio malo teflona, polijepio magnet, i onda skuzio da mi ti magneti uopće netrebaju ostavio sam magnet na prekidaču pošto sam ga već zalijepio, a umjesto donjeg magneta ubacio feder pozlaćeni, sad ima tvrdi stisak, kliktav zvuk zbog opruge ko na kakvom elektronickom modu...poanta, RADI!
nisam skuzio kako kracenje plastke smanjuje hod prekidača? što nebi trebalo podebljat centralni pin ili napraviti da prekidač u startu bude gurnut mozda pol milimetra unutra po da ima kraci hod?
mod kao mod ne kuzim previse dizajnom, čemu one gaće za tubu, lijepo izgleda, radi...dobra kupnja sve u svemu
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 24 ožu 2014 13:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Eto i to je riješenje, MMV isto prodaje feder pa ko voli može i tako. Mene je više smetalo da klon nema kontranavoj na pinovima. I to se da riješiti, ali najbolja i najskupla varijanta je originalni dijelovi. Sve se meni čini da ćeš i to uskoro na bubanj. 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 24 ožu 2014 13:56 |
|
|
|
neću, svidj mi se izgled, gumb mi odma zapel za oko pošto je gore, al relativno sakriven, pinovi me ne muče, ionako ja ne šaltam atije tolko po modovima, jednom kad zašerafim gore tako i parim, poldiaca sam uzeo bas s namjerom da ce biti za stalno korištenje, i na vašu preporuku, možda još da nabavim malčice mekšu oprugu, al bude se i ova razradila...možda jednog dana kakav original, al šteta mi prčkat po originalu i dorađivat ako nebude nešto štimalo:D
inače volim puno toga probat al mi kod puno toga nešto i zasmeta, volim da je sve kak se spada,, još uvijek mi je glavni mod sig 8 kojeg sam slozio sebi po volji i koji je meni najbolji mod kojeg sam imao, uvijek pali i home made floating pin, al opet 23mm u dijametru je tako da ni ne izgleda sve kak se spada na njemu, zbog njega sam uzeo taifuna gt, koji se na kraju ispostavio da mi je najbolji atty do sada (fali airflow control jedino)...jos da dodje expromizer, za kojeg se nadam da je sve što mi treba, i onda sam amen...moram više posvetit pažnju aromama jer su mi one trenutno trn u oku, nikako nać nešto u čem zbilja se mogu davit ko što sam nekada u vz aromama (koje su mi sada odbojne pak)
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 ožu 2014 16:08 |
|
|
|
Eto da nebi bilo sve super sve 5,ima koji atty da pase po dijametru na poldiaca? Kaya preuska,taifun presirok,grrr:D
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 31 ožu 2014 09:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Stiže Nanos, novi mod kojeg slažete po želji ko legiće, glava i donji gumb kompatibilni s Poldiacom v.1 i v.2
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 09 tra 2014 23:21 |
|
|
|
Hmmm...malo je ok malo se osjetu voltdrop,fali pare,raskopam prekidac,nista ne mijenjam,neznam sto,slozim,opet radi sat il dan pa opet zajebava...ideje?
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Postano: 09 tra 2014 23:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
vulja je napisao: Hmmm...malo je ok malo se osjetu voltdrop,fali pare,raskopam prekidac,nista ne mijenjam,neznam sto,slozim,opet radi sat il dan pa opet zajebava...ideje? Valter je to ovako riješio To je lako riješilo problem klimanja ali je i dalje trebalo jako stisnuti za kontakt. To je riješeno tako da sam skinuo magnet sa tipke, pobrusio turpijicom oko 0.5 mm plastike i ponovno zalijepio magnet. Sada radi praktički na dodir. Savršeno.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 15:36. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 15:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |