| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 10 tra 2014 10:51 |
|
|
|
Vidio al ne kuzim kako bi to trebalo ista promijenit,nema mi logike pogotovo ovo sto kaze da radi na dodir,bitan je onaj hod pinova u plastici a ne duljina plastike...gledao da bi uzeo original kontakte i prekidac,ajme cifra
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 10 tra 2014 12:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
kad minimalno skratiš tu "osovinu"na kojoj je magnet, magneti neće više "lupat" jedan u drugog nego će onaj mali kontakt u njoj bolje leć na gornji i donji centralni kontakt, nemreš ništa zeznut, samo ne pretrjeruj s brušenjem.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 10 tra 2014 13:05 |
|
|
|
Aha,dakle magneti su knap recimo pa i kontakti su samim time knap...svejedno,ja imam feder,tako da...evo sad udara,razmisljam da prosirim rupu i ubacim deblji kontakt u plastiku,samim time i smanjim hod prekidaca
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 12 tra 2014 05:05 |
|
|
|
Napokon ovo govno sa hlacama (suknjom il stovec) radi kako se spada!
Nasao i izbacio uljeza,a to je bio onaj pasmaterkineskoposrebreni pin na prekidacu.
Prosirio rupu na plastici za novi pin na 3.5mm, stari pin je bio 2.4mm,ubacio mesingani pin,pobrusio stranu pina di stvara kontakt na ravno,samim time sto je deblji pin sam skratio i hod prekidaca za cca 0.5mm
E,ovo sad lupa,udara ko nijedan od 8 meh modova koje sam imao i doradjivao!
Dakle ko ne zeli bacat 20-30€ na original kontakte i prekidac neka ovo napravi,pol ure posla
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 12 tra 2014 20:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Eto samo si problem riješio na drugi način, a da Poldiac udara bojle od drugih to je istina, mene je živcirali i što nema kontranavoj gore, ali to se isto da riješiti podmetanjem gumica.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 12 tra 2014 22:03 |
|
|
|
Mene to ne muci,meni dobro drze pinovi pa mogu serafat kako hocu,a umjesto plusa sam ubacio duzi mesingani seraf
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Postano: 14 tra 2014 09:52 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
vulja je napisao: Napokon ovo govno sa hlacama (suknjom il stovec) radi kako se spada!
Nasao i izbacio uljeza,a to je bio onaj pasmaterkineskoposrebreni pin na prekidacu.
Prosirio rupu na plastici za novi pin na 3.5mm, stari pin je bio 2.4mm,ubacio mesingani pin,pobrusio stranu pina di stvara kontakt na ravno,samim time sto je deblji pin sam skratio i hod prekidaca za cca 0.5mm
E,ovo sad lupa,udara ko nijedan od 8 meh modova koje sam imao i doradjivao!
Dakle ko ne zeli bacat 20-30€ na original kontakte i prekidac neka ovo napravi,pol ure posla moj je imao isti problem sad radi bez greske 
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 11 svi 2014 19:06 |
|
|
Max_ZG je napisao: Stiže Nanos, novi mod kojeg slažete po želji ko legiće, glava i donji gumb kompatibilni s Poldiacom v.1 i v.2
Max, znas li mozda da li su navoji na poldiacu 20x0.5 kao i na nemesisu (na klonu su bili)? Jer ako je tako za 55€ + hybridni adapter sa ft mogu imati NANOS ;-)
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 11 svi 2014 19:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Nebi znao, Nanos ne izgleda loše ali mi je malo preobičan, nema ono nešto , premda vele da je gumb na dnu savršeno napravljen i vrlo kratkog hoda. A budući da je gumb na dnu , preskačem.
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Poldiac - Metal Madness Vapour Postano: 11 svi 2014 19:23 |
|
|
|
Meni se bas svida ta jednostavnost. A i nekako mi vise odgovaraju modovi koji imaju gumb na dnu, vjerojatno stvar navike.
|
|
 |
|
 |