|
.
Sada je: 24 sij 2026 00:53. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Cloupor mini Postano: 28 sij 2015 11:43 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Valter je napisao: Ja i dalje mislim kako su ti problemi samospaljivanja vezani uz subohm. Naravno, radi se o lošoj izradi moda jer bi on prema specifikacijama trebao tako raditi, ali tko to ne radi, tko ne koristi subohm, ne bi trebao imati poteškoća.  i meni se tak cini, a posto ne planiram u subohm ne brine me ni najmanje ovo 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 28 sij 2015 11:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
markoveliki je napisao: Valtere tko ne koristi subohm to mu ni ne treba. Ima vamo tamo najbolji mod. da...samo što ovo nije štafeta. Prvenstveno sam ga htio zbog veličine, a ne zbog subohma...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Re: Postano: 28 sij 2015 11:45 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
fek0 je napisao: markoveliki je napisao: Valtere tko ne koristi subohm to mu ni ne treba. Ima vamo tamo najbolji mod. da...samo što ovo nije štafeta. Prvenstveno sam ga htio zbog veličine, a ne zbog subohma... Misliš da on ozbiljno misli to? Vamo je bolji mod ma što drugi mislili o tome.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Cloupor mini Postano: 28 sij 2015 12:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pa je...priznam. Vamo je super...zato si i razmišljam da mu iščupam elektroniku i sklepam neku 18500 kutijicu sa usb punjačem...ili da naručim elektroniku, dok je još imaju.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Postano: 28 sij 2015 12:59 |
|
|
|
Ja bih isto volio da mi je mod sto moguce manji. Ali volim i estetiku i tu nastaju problemi za mene posto parim ithaku i kayfuna. Na njemu ti atomizeri izgledaju katastrofa. Opcenito ithaka mi najlipse stoji na vamo modu. Ovaj box mod je za atye tipa subtank mini,atlantis,moze i lemo short proci i dripere. A ti atomizeri rade u subohmu tako da elektronika mora bit stvarno kvalitetna. A to necemo dobit za 30$.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Cloupor mini Postano: 28 sij 2015 15:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ithaka je ok na Vamotu...isto tako i na ZNA dosta dobro izgleda...ali na Caraveli 23mm izgleda odlično. Ne fantastično kao Taifun, ali blizu.
|
|
 |
|
 |
|
Zagorsky
|
Naslov: Re: Cloupor mini Postano: 28 sij 2015 23:53 |
|
|
Dan 3. s minijem, chain vape-am 16-18 W 1.2 mc na Unitanku sa samsung 25r INR još se nije zapalil, niti se ne grije kak se Vamo znal na 10-15, svaki put kad ga ostavim i idem van vadim bateriju, nutarnja obrada mu je meh, dok sam ga izvadil iz kutije, + pin je bil odšrafljen i ispod moda, nakon što sam ga otvoril palo je par komadića špene od mounta za magnete, i magneti na poklopcu nisu u centar vanjska obrada je dosta dobra, samo što se vide otisci, potamni srebrni mod na dodir, utor za bateriju je jako na knap i jedva stane flat top baterija, - kontakt utora izgleda slabo i čini se da ne bude izdržal puno vađenja i stavljanja baterija ne sviđa mi se što ne očitava otpor atomizera dok se zašrafi, nego treba stisnuti fire button da bi registriral ohme... sve u svemu meni je ok ak se ne zapali  edit: papirić na vrhu kad otvorite kutijicu: 
|
 |
|
kuzma
|
Naslov: Re: Cloupor mini Postano: 30 sij 2015 19:11 |
|
|
Evo i meni je konačno stiglo to čudo , zasad vrlo zadovoljan s svime , pogotov sam iznenađen težinom za tako mali uređaj  valjda nebu znanih problema s njim  , još samo da kaya brzo stigne jer mi se neda ici radit druga zavojnica na tridentu a ne vidim baš svrhu subohma ovdje 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Postano: 30 sij 2015 19:41 |
|
|
Neka ti aparat za gasenje bude najbolji drug i upoznaj ukucane sa nacinom rukovanja 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
kuzma
|
Naslov: Re: Postano: 30 sij 2015 21:11 |
|
|
Majka je napisao: Neka ti aparat za gasenje bude najbolji drug i upoznaj ukucane sa nacinom rukovanja  Ne copraj 
|
 |
Sada je: 24 sij 2026 00:53. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |