Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pionner4You IPV3 Li
 Post Postano: 16 kol 2015 19:12 
Administrator

Novi Pionner4You iPV3Li s Yihi SX330V3SL chipom je kod mene tri tjedna.

Radi se o tvornicki upgrejdanom chipu na uistinu impresivne vrijednosti: 100-400Cº, 10-200W i 50J

iPV3Li je mushki mod. Istina da ga i malena zenska rucica moze bez problema koristiti, ali ... ipak je muski jer prilicno velik.

slika

Radi se o tipicnom kutijastom modu s rubovima obradjenenim da se ni dijete nece porezati. Ali ... ne znam. Ja volim ergonomiju i da je bar malo doradjen kao njegov najmladi brat IPV mini bio bi vrlo sretan. Ovako je to dobro obradjena kutija pretpostavljam opet od neke slitine nikla.

slika

Dvije baterije ulaze kako treba u leziste i uz pomoc prilozene trake lako izlaze van. Vratasca ovaj put nemaju magnete nego su klizna. Mala bombica na opruzi osigurava da se vratasca nece otvoriti u ˝voznji˝.
Iako se navodi ulazni napon od 8,2V ni malo se ne buni na dvije 4,35V baterije.

slika

O konektoru se nema sto reci. Pionner4You ZNA kako se radi konektor. Reda radi tu je kontrola kalibrom. Nepotrebna jer je konektor jednostavno savrsen. Mjere kak se spada, centralni pin cvrst ali lako pomican i bez hrustanja, navoj od kvalitetnog celika ... sve kako treba.

slika

Setup je prilicno uobicajen, bar upocetku. Klasicnih pet klikova pali uredjaj. S iducih pet klikova ulazimo u setup.

slika

Prvo biramo mode power ili mode joule. Power mode zna svatko tko ima neki vw mod i tu se nema sto previse reci. Ulazimo u Mode Joule i biramo izmedju celzijusa i farenhajta. Zatim biramo zeljenu temperaturu 100-400Cº.

slika

Na kraju je izbor zice, nikal ili titan. Prije samog parenja jos izaberemo izmedju 10 i 50 džula. I vozi Mishko.

slika

Plus i minus gumbici su tocno kako treba ali power gumb je malo ipak skriputav. Touch senzor ipak nije onako kako mi zamisljamo. Mislim sve radi dobro kad se stisne lagano, ali ovako velik mod jednostavno sili da se muski stisne i onda - zaskripi.

Parenje je prica za sebe, puno snage i puno pare. MOD ipak nije dummy proof i ako ga nabrijete do jaja dobit cete i dryhit. Sigurno ne onako jak kao na modovima koji nemaju TC, ali bez brige - tu je.

E a sad malo o iPV3Li kompromisima. Ocekivali ste bezkompromisan mod uz ovakvu velicinu i snagu? Pa ljudi smo ne?
Ruku na srce ove moje dvije baterije zajedno ne mogu dati vise od 100W. Ali podizanje snage do 200W se itekako osjeti. Nisam bas ni previse siguran ima li na trzistu baterija koje mogu dati punih 200W.
Zamislite sad tutleka kad shvati da ima samo pola od onoga sto je platio. I operatera u korisnickoj sluzbi koji mu bezuspjesno objasnjava da su mu baterije krive a da je mod potpuno ispravan. Iako bi osobno zelio da mod radi bez laganja moramo shvatiti ovaj kompromis proizvodjaca da chip drlja zavisno od baterija i da ih koristi koliko one mogu dati. Za sve drugo mu nebi zelio biti u kozi.

I na kraju zasto ovaj mod koji ionako koristim na minimumu njegovih mogucnosti? Zato jer mogu isprobati ono sto ne mogu sa slabijim modom. Sto mogu isprobati sve do njihovih krajnjih mogucnosti i izvesti zakljucke. Stjecanje iskustva i novih spoznaja nema cijenu.
Ovo je mod za tehno frikove, cloud chasere i one koji ga jednostavno ˝moraju˝ imati. Ako se osjecate prozvanim tu je uz jako dobru cijenu.

http://www.gearbest.com/ipv3-li-_gear

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 kol 2015 19:20 

Odlican review. Gledam ga vec neko vrijeme i imam dilemu jos uz tesla 200w ili snowolf 200w.

Da li automatski prepoznaje novi setup tj atomizer?

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 16 kol 2015 19:30 
Administrator

Tom Highway je napisao:
Odlican review. Gledam ga vec neko vrijeme i imam dilemu jos uz tesla 200w ili snowolf 200w.

Da li automatski prepoznaje novi setup tj atomizer?

Otpor prepoznaje bez problema, ali naravno Ni ili Ti zicu moras upisati.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pionner4You IPV3 Li
 Post Postano: 16 kol 2015 21:40 

Lijepo Kinta :plus:
Meni i dalje nisu jasni ti svi silni watti. Mislim, kuzim, al jednostavno mi se to cini nepotrebno. Jesi ga na kraju opce dogurao do 150+W?

Tom pita da li automàtski prepoznaje setup, jer SW nudi automatsko prestelavanje na normalan ili TcC mod...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 kol 2015 21:56 
Administrator

Fyla je napisao:
Lijepo Kinta :plus:
Meni i dalje nisu jasni ti svi silni watti. Mislim, kuzim, al jednostavno mi se to cini nepotrebno. Jesi ga na kraju opce dogurao do 150+W?

Naravno da sam nagurao na 200W s 33-34mg liquidom :D
Ali jasno, potegnem pa malo pauze, pa onda opet jednom ...
Nisam napisao ali u power mode nacinu rada baterije traju 4 dana. Nakon toga se osjeti pad karakteristika i treba zamijenitit baterije. Ali za nuzdu moze se pariti i dalje ... mozda jos cijeli dan.

Citat:
Tom pita da li automàtski prepoznaje setup, jer SW nudi automatsko prestelavanje na normalan ili TcC mod...

A to ne, treba rucno prebaciti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 kol 2015 22:56 

Dobar mod....ali ja jednostavno volim automacko prebacivanje iz normalnog u tc, to je sada čisto individualno.
Naravno o yihiu ne treba puno govorit.....siguran sam da odraduje zadatak bez puno problema.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 kol 2015 23:15 

Postoji i ipv3 li vr, al nisam skuzio u cemu je razlika osim u dizajnu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 kol 2015 23:46 

https://ecig-city.com/shop/ipv3-li-vr-carbon-fiber/
Mislim da nema razlike, osim u izgledu, i valjda u materijalu

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ruj 2015 11:25 

Kinta slazem se sa tobom imam ga i ja i zadovoljan sam sa svim kaj mod moze dat a cjena mu nije prenapuhana s obzirom na performanse kaj ima....

Povratak na vrh 

[ 9 post(ov)a ] 

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club