U rukama mi je iPv mini vise od dva tjedna pa je red da napisem nesto malo.
Green Leaf Technology Co.,Ltd u svojem brandu pioneer4you proizvodi uistinu kvalitetne stvari, a mini je najmanji i baziran je na SX130 chipu.

Kompletic sadrzi MOD, USB kabel za punjenje baterije i upute.
Vec vas vidim kao se cudite ˝Pa zasto crni, Crni crni?˝
Stvar je u tome da to nije crna boja koja bi se oljustila. Rijec je o tvrdoj eloksaciji koja se godinama koristi na skupljim baterijskim lampama. Tvrdoca takvog sloja je nekih 58-63 herca sto je priblizno kao kaljeno zeljezo.

Ovo je dno MOD-a na kojem uglavnom stoji. Vidi se da je potpuno bez ogrebotine bas kao i Convoy lampa koji koristim dugo i prezivjela je nebrojeno padova. Punjenje preko micro USB radi savrseno, puni se do 4,23V. I naravno moze se puniti i pariti istovremeno.

18650 baterije s plusom prema gore smjestaju se kako treba u kuciste. Ova 4,35V baterija ne predstavlja nikakav problem jer iPV mini prima sve baterije od 3,2-4,5V. Jasno napunit ce ju na 4,23V i ni zrno vise. Pri ruci nisam imao LiFePO4 bateriju tako da nisam mogao vidjeti kako punjac barata s njom. Ali cisto sumljam da ce netko doci na takvu ideju.
Praznjenje je ... zanimljivo. Baterija je trajala puna tri dana. Priznajem da sam sa strahom stavljao praznu bateriju na instrument, ali ono sto sam ocitao me iznenadilo. Punih 3,5V je bio napon prazne baterije. To znaci da bateriju mozete prazniti do kraja bez straha da cete ju unistiti ili joj skratiti vijek trajanja.
Sam MOD je relativno tezak, ipak se radi o solidnom aluminijskom kucistu koje ulijeva povjerenje. Ali za vrlo kratko vrijeme osjecaj tezine se jednostavno izgubi.
Konektor je savrsen. Pomicni pin radi najbolje sto sam uopce vidio do sad. Cvrst ali pomican i prihvatit ce u dobar kontakt bas svaki atomizer. Test prolivene tekucine izdrzao je bez probleme. Navoj je vrlo dobar. Kad kazem vrlo dobar, onda je to jako visoka ocjena s obzirom na moju picajzlatost u vezi navoja.
Kako sam pravo musko manul ne citam. Ali nije ni potrebno jer je sve tako lijepo slozeno da se samo pokazuje sto treba stisnuti. U memoriji je pet mjesta koje ostaju neizmjenjene prilikom zamjene baterije. Gumbici su odlicni s pravim klikom i ni malo ne zveckaju.
pioneer4you iPV mini je nabavljena na GearBestu i uz zadnje snizenje stoji samo $43.99 i vrijedi svake lipe.
http://www.gearbest.com/electronic-ciga ... 32572.htmlI ovaj MOD u mojoj kolekciji postaje broj jedan medju elektronickim modovima.