Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 42 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: pioneer4you iPV mini
 Post Postano: 11 ožu 2015 17:38 
Administrator

U rukama mi je iPv mini vise od dva tjedna pa je red da napisem nesto malo.

Green Leaf Technology Co.,Ltd u svojem brandu pioneer4you proizvodi uistinu kvalitetne stvari, a mini je najmanji i baziran je na SX130 chipu.

slika

Kompletic sadrzi MOD, USB kabel za punjenje baterije i upute.
Vec vas vidim kao se cudite ˝Pa zasto crni, Crni crni?˝
Stvar je u tome da to nije crna boja koja bi se oljustila. Rijec je o tvrdoj eloksaciji koja se godinama koristi na skupljim baterijskim lampama. Tvrdoca takvog sloja je nekih 58-63 herca sto je priblizno kao kaljeno zeljezo.

slika

Ovo je dno MOD-a na kojem uglavnom stoji. Vidi se da je potpuno bez ogrebotine bas kao i Convoy lampa koji koristim dugo i prezivjela je nebrojeno padova. Punjenje preko micro USB radi savrseno, puni se do 4,23V. I naravno moze se puniti i pariti istovremeno.

slika

18650 baterije s plusom prema gore smjestaju se kako treba u kuciste. Ova 4,35V baterija ne predstavlja nikakav problem jer iPV mini prima sve baterije od 3,2-4,5V. Jasno napunit ce ju na 4,23V i ni zrno vise. Pri ruci nisam imao LiFePO4 bateriju tako da nisam mogao vidjeti kako punjac barata s njom. Ali cisto sumljam da ce netko doci na takvu ideju.

Praznjenje je ... zanimljivo. Baterija je trajala puna tri dana. Priznajem da sam sa strahom stavljao praznu bateriju na instrument, ali ono sto sam ocitao me iznenadilo. Punih 3,5V je bio napon prazne baterije. To znaci da bateriju mozete prazniti do kraja bez straha da cete ju unistiti ili joj skratiti vijek trajanja.

Sam MOD je relativno tezak, ipak se radi o solidnom aluminijskom kucistu koje ulijeva povjerenje. Ali za vrlo kratko vrijeme osjecaj tezine se jednostavno izgubi.

Konektor je savrsen. Pomicni pin radi najbolje sto sam uopce vidio do sad. Cvrst ali pomican i prihvatit ce u dobar kontakt bas svaki atomizer. Test prolivene tekucine izdrzao je bez probleme. Navoj je vrlo dobar. Kad kazem vrlo dobar, onda je to jako visoka ocjena s obzirom na moju picajzlatost u vezi navoja.

Kako sam pravo musko manul ne citam. Ali nije ni potrebno jer je sve tako lijepo slozeno da se samo pokazuje sto treba stisnuti. U memoriji je pet mjesta koje ostaju neizmjenjene prilikom zamjene baterije. Gumbici su odlicni s pravim klikom i ni malo ne zveckaju.

pioneer4you iPV mini je nabavljena na GearBestu i uz zadnje snizenje stoji samo $43.99 i vrijedi svake lipe.
http://www.gearbest.com/electronic-ciga ... 32572.html

I ovaj MOD u mojoj kolekciji postaje broj jedan medju elektronickim modovima.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: pioneer4you iPV mini
 Post Postano: 11 ožu 2015 17:40 
Administrator

Jos malo slika:

Ako vam smeta ˝izgreben˝ ekran jednostavno skinite zastitnu foliju. :)

slika
slika
slika
slika
slika

No. Specs Minimum--Max
1 output power 5--30watt
2 output voltage 3--8v
3 output current Max 13A
4 Atomizer resistance 0.5---3.0ohm
5 input voltage 3.2--4.5v
6 input current 1.3A--13A
7 screen on Current 25mA
8 Quiescent Current 1mA
9 Power Down Current 350uA
10 Efficiency 92%
11 Screen Size 0.96" OLED
12 Fire Method Single Button
13 USB charging for battery Yes
14 Software upgrade No
15 Charging for Mobile Phone Yes

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2015 18:21 

:dobar:

Dobra recenzija. Što je po tebi taj odličan pomičan pi, tj. kakav je naspram lošijih? Tvrđa opruga?

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2015 18:39 
Administrator

Fyla je napisao:
:dobar:

Dobra recenzija. Što je po tebi taj odličan pomičan pi, tj. kakav je naspram lošijih? Tvrđa opruga?

Lici na tvrdju oprugu ali krece se kao da je pokretan hidraulikom. Glatko, jednolicno i cvrsto, ni malo slicno nekim zivcanim pinovima. Jednog dana ga mozda raskopam pa cemo vidjeti o cemu se radi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2015 19:58 

iPv nisam dugo imao u rukama, ali lezanje u ruci mi je bolje od klasicnih cetvrtastih kutija. Mislim da je tezi od Cloupora, ali ne puno.
I ima malo retro gumbice koji mi se svidjaju, a lagani su na pritisak.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2015 20:18 

meni isprazni bateriju na 3,2 v

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2015 21:58 

Citam Kintu koji kaze da ga dugo nije imao u rukama.Citam dalje, kad ono, ni Lis ga nije imao dugo u rukama...... Jbt, sta je vama? Meni je svaki dan. Hebe vas prostata?

Kinta, dugo te nije bilo, falio si nam malo(jebo te koje lizanje, strasno)!!!

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2015 12:59 

U review-u nisu obradena neka pitanja koja me zanimaju, poput funkcije chipa. Gledam malo jos neke review-e i primjecujem neke znacajne stvari, osobito vezane za sub ohm parenje.
Navodno voltaza krece dosta jace, pa se spusta na odabranu. Npr. odaberem 3.9V on krene s 4.25 i spusta postepeno do 3.9...
Potom sub ohmsko parenje - na 0.6 ili 0.8 ohma i 5W udarit ce navodno jace nego da ste stavili 15W u startu kad parite na PWR opciji upravo zbog nesavrsenosti chipa. Izgleda da je optimalno radno podrucje chipa iznad 10W - za moj pojam nije uopce za sub ohmsko parenje.
Prilicno sam zainteresiran za mod jer je zmax na izdisaju i treba mi pouzdan elektronicki mod. Ne tangira me previse sub ohm, ali bi bilo dobro ispitati cijelu stvar jer dosta korisnika uziva upravo u podrucju ispod 1 ohma.

A za moje penzionersko parenje ce valjda biti dobar :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2015 20:42 

Odlična recenzija i mod koji mi je pobudio pažnju.
Još da je jedna slika s upaljenim displejem :-)

slika

Povratak na vrh 

Naslov: pioneer4you iPV mini
 Post Postano: 12 ožu 2015 22:29 

Stvarno je dobar,al displej je realno u kurcu,jer mora se se imat oštro oko da ga se učita

Povratak na vrh 

[ 42 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club