|
.
Sada je: 23 sij 2026 15:27. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
GitaHund
|
Naslov: Eleaf iStick 30W Postano: 19 ruj 2015 18:36 |
|
|
|
Bok napisat cu u par rijeci (svoj dojam) o gore navedenom MOD-u imam ga vec neko vrijeme i radi vrlo dobro .... niti 1x nije zastekao niti se ugasio ... s punom baterijom skurim 1-1,5 tanka (oko 5-6 ml tekucine) na Subtanku ili 2 tanka na Kayfunu (ne pustam ga ispod 13 W)... nisam mjerio trajanje punjenja baterije al mislim da nije duze od 2 h ... bez problema se moze koristiti i dok se puni ... lagano se cuje zveckanje gumba za okidanje al ako niste fokusirani na taj detalj necete ga ni zamijetiti ... smatram da je ovo cisto pristojan MOD u koji se mozete pouzdati
_________________ iStick 30W, iStick 50W, subtank mini, kaifun V4
|
|
 |
|
 |
|
Dok
|
Naslov: Re: Eleaf iStick 30W Postano: 17 ožu 2016 03:10 |
|
Pridružen: 08 srp 2015 12:05 Postovi: 20 Lokacija: Rijeka - Viškovo - around the world
|
|
slažem se, odličan mod, iako meni nije izdržao cijeli dan parenja, definitivno ga mogu preporučiti svakome tko treba mod za zahtjevne uvjete. Mislim na radne uvijete, gdje nemate priliku mijenjati baterije kada vam se isprazne. Veličina mu je taman. Ovaj puta cemo testirati eVic-VTC mini, nadam se da če biti dostojan nasljednik, iako mu je veličina i težina nešto veća od eleaf iSticka 30w.
_________________  eVic VT 60W with eGo one mega, eVic-VTC mini with tron, eleaf istick tc 60w, elaf istic 30w, ego one xl, kayfun lite plus hgcigar, kayfun v4 hgcigar u počecima: joytech ego c, oko 10 različitih tipova baterija, dekang tekučine prva e-cigareta: ecis kupljena u davnim počecima parenja u Hrvata
|
|
 |
|
 |
|
zokiveselalešina
|
Naslov: Re: Eleaf iStick 30W Postano: 03 tra 2016 12:11 |
|
|
|
slazem se se i ja...znam bubnut na njega melo 2...ali je uvijek na njemu joytechdelta 19...baterija mi traje oko tank i pol..puni mi se malo vise od dva sata...prezadovoljan sam s njim...uvijek mi je u rezervi pun negdje
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Sada je: 23 sij 2026 15:27. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 15:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |