Evo već tjedan dana parim na Pioneer4You iPV D2 jako mi se sviđa. Mod je jako mali i čvrst (kažu najmanji mod sa kontrolom temparature na tržištu),
prekidač možda čak i malo pretvrd, ali to nije minus.
U power modu raspon je od 7w do 75w,
a u temperaturnom od 100 do 300 Celzija

Poklopac baterije se drži šinom i kuglicama, ali je dovoljno čvrst i nema bojazni od slučajnog otvaranja.
U kutiji se dobije mod, silikonska navlaka, kabel za punjenje i uputstvo.

Najveći minus za ovaj mod je priključak za punjenje, nisu stavili mikro usb nego neki okrugli 3.5 mm,
tako da ako mislite puniti kablom morate imati originalni kabl sa sobom, ne možete koristiti od mobitela.
Mod ima Yihi sx130h chip koji odlično radi svoj posao i u joule i power modu
Izbornik nije kompliciran, u njega se ulazi sa šest klikova na dugme za paljenje, na petom kliku ponudi gašenje, a na šestom nudi izbornik power mode ili joule mod, mjenjate sa + i - a potvrđujete da dugmetom za paljenje, ako izaberete power mod nakon toga nudi izlaz i onda sa + i - namjestite koliko wata želite, a ako izaberete joule mod nakon toga ponudi da se temperatura pokazuje u celzijima ili u Fahrenheit, zatim ide namještanje temperature i potom izbor između ni200 i titanium grijača. I to je to što se tiče izbornika.
Svoj sam naručio sa gearbest-a, mislim da je tamo najpovoljniji:
http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_211735.htmlSa goblin mini u kombinaciji mod izgleda fantastično, mali je i kompaktan, a radi odlično.

Pros:
Mod je jako mali
Radi odlično
Izmjenjiva baterija
Uključena silikonska maska
Jednostavan izbornik
Podržava Ni200 i titanium
Cons:
Nema usb port za punjenje
Puni se samo odeređenim kabelom
To je u stvari jedini prigovor ovome modu
Main Features: