Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: SXK Nebula
 Post Postano: 23 lip 2017 20:03 

evo već mjesec dana koristim ovaj mod i pozitivno sam iznenađen koliko je dobar
slika
malo čudnih dimenzija
Depth 26mm (1.02 inch)
Height 99mm (3.9 inch)
Width 33mm (1.3 inch)
ali jako lijepo leži u ruci. prekidači su ugodni na dodir s lijepim klikom, hana mod stil. slika
510 je solidan. moj daje 50W a ima i verzija sa 60W
ima TC sa Ti i Ni200. probo sa ni200 i kajfunom radi solidno. malo troši bateriju, jedno 25% manje od v-two minija i tu sam ostao paf jer mi jedna samsung 25R izdrži cijeli dan, a panasonic 3400 2 dana (8ml, 2ohma na 8,5W)
mod ima stepdown, dakle idealan za MTL. ako oćete parit na 3,4 volta, parit ćete na 3,4 volta.
ekran je velik i pregledan, sve bitno piše.
slika
u TC-u može se odabrat u farenheitima i u celzijevim stupnjevima.
ima i punjenje preko usba, ali nisam probao.

e sad šta me živcira. pustim mod na par sati, pita me new coil up same down. 2. baterija se mjenja tako da se odšarafi 2 šarafa na poleđini. malo nepraktično- ali kad već toliko malo troši bateriju, ok. 3. visina moda

toliko mi je dobar da sam jučer naručio još 1, za 110kn cca na http://www.3fvape.com/vv-vw-mod/14085-s ... U1Q0uvyiUk i sad odem i vidim da je 13$. :joj:
znači, mod za 100kn. nema boljeg za te pare. dobar za backup, meni je dobar i za primarni mod.
sxk zero mini koristim već dobrih pol godine, tak da mogu reć na čip valja i traje.

510 threading connection with adjustable center pin;
Stainless steel connector;
Variable wattage: can be adjustable from 1W to 60W in 0.1W increments;
Temperature control: 200'F~600'F (100'C~300'C);
Resistance range: 0.06~5 ohm (normal working) / 1ohm (standard load);
Powered by 1 x 18650 battery
Micro-USB charging port;
Short circuit protection;
Low voltage warning;
High temperature alarm function;
Stainless steel firing button;
Custom milled aluminum buttons for power adjustment;
Pass-through capability

i jedna moja slikica sa utom da vam budu jasnije dimenzije
slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2017 11:59 
Moderator

ah..nebula je mod star oko dvije godine, to sto mu pripisujes kao mane nisu mane...stavi se u kontekst vremena kada je izasao. tada je poklopac na magnete bio sajens fikšn, a to sto pita za coil nakon par sati nekoristenja...a cuj, to je prvi pravi TC mod koji ima visoku preciznost, do tog trenutka nije postojao niti jedan mod na kojem si mogao koristiti sve zice, jedino sto je postojalo je dna40 koji je radio samo sa ni200.
jedinu zamjerku koju osobno imam na nebulu je unutrasnjost...sve je sastavljeno kao da su sklapala djeca iz kineskih ustanova, da ne govorim koristenje flastera kao zastite elektronike. vrlo losi lemovi, a o ulosku za baterije necu trositi slova. srecom...spretniji vlasnici doticnog moda to mogu rijesiti sa par jednostavnih zahvata ili jednostavno kupe dvije tri nebule s obzirom na trenutnu cijenu.

Sent from my F5 using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 24 lip 2017 13:27 

fek0 je napisao:
ah..nebula je mod star oko dvije godine, to sto mu pripisujes kao mane nisu mane...stavi se u kontekst vremena kada je izasao. tada je poklopac na magnete bio sajens fikšn, a to sto pita za coil nakon par sati nekoristenja...a cuj, to je prvi pravi TC mod koji ima visoku preciznost, do tog trenutka nije postojao niti jedan mod na kojem si mogao koristiti sve zice, jedino sto je postojalo je dna40 koji je radio samo sa ni200.
jedinu zamjerku koju osobno imam na nebulu je unutrasnjost...sve je sastavljeno kao da su sklapala djeca iz kineskih ustanova, da ne govorim koristenje flastera kao zastite elektronike. vrlo losi lemovi, a o ulosku za baterije necu trositi slova. srecom...spretniji vlasnici doticnog moda to mogu rijesiti sa par jednostavnih zahvata ili jednostavno kupe dvije tri nebule s obzirom na trenutnu cijenu.

ma znam da. sjećam se kad si ju hvalio tada kad je izašla. krenem ju uzet kad ono vidim 55 ili 75$ i ohladim se trenutno :D
zamjerke koje sam stavio su iz današnje perspektive kad je čovjek naučen na dimenzije vtc minija i sličnih. zapravo ja i nemam zamjerki, mod radi super. negdje sam čitao da ima nickel purity menu, brijem da sam i bio u tom izborniku i lijepo se štelalo. samo sad nisam siguran jel to bilo na ovom modu il zero miniju od sxk. zato i je ova mala recenzija, da netko može nabavit solidan mod za male gotovo smješne pare. čak mi i dimenzije nisu toliko odbojne, uzak je za razliku od drugih box modova. visina, kad se uzme u obzir da mi savršeno sjeda u šaku, mora bit takva. praktički malo šira od mehanike

Povratak na vrh 

Naslov: Re: SXK Nebula
 Post Postano: 24 lip 2017 19:02 

Kakava slučajnost, naručio isto 22. 06. po 15$, a kada sam počeo pariti skoro toliko sam dao za jednu 18650 bateriju, aaargh.
Zanima me samo, s obzirom na onu udubinu oko 510, da li ti ograničava širinu atty-a i koliko?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2017 20:01 
Moderator

udubina je sirine 23mm. purity ima, ustvari zero mini od sxk je imao identicnu elektroniku, samo sa manjim ekranom, logicno. izguglaj...mislim da ga se treba zakljucati, pa stisnuti dvije tipkice zajedno. nebitno...nebula je dusu dala za kanthal ionako.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lip 2017 21:10 

Zakljucavanje pa stiskanje obje tipke zakljucava snagu

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 25 lip 2017 15:17 
Moderator

a jebote buje, pa nije to rimcev koncepat van, stisci, guglaj...ima onak, pet kombinacija :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2017 15:30 

ne da mi se :zu:

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 25 lip 2017 18:02 
Moderator

pa nije niti da je potrebno...TC je za slabiće.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 25 lip 2017 19:57 
Administrator

fek0 je napisao:
pa nije niti da je potrebno...TC je za slabiće.

Feko budi precizan, ne za slabice nego za:

Povratak na vrh 

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club