Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Joyetech Cubiod 150W
 Post Postano: 17 ožu 2016 19:21 

Joyetech Cubiod 150W,
Mod dolazi u lijepoj bijeloj kutiji,sažetim opisom uređaja,USB punjačem,garancijom i uputstvima.Na prvi dodir ostavlja dojam kvalitetnog uređaja na kakve smo navikli od joyetech proizvođača.
Težinom od 215 grama bez baterija i dimenzijama 42X28X91,5 mm ne zamara i ne iskače od single battery modova,
a daje puno više,
slika

Vratašca za baterije su s donje strane i ne lupkaju.
slika
Ekran je sličan kao na evic vtc mini, ali ovdije pokazuje i stanje dviju baterija, koristim samsung 25R, treba paziti i pratiti da se jednako prazne baterije.

slika
slika
Usporedno sa evicom,

slika
Prekidač i USB port,

slika
510 konektor i kanali za dotok zraka.

slika
Spreman za korištenje

slika
Heaven Gifts :kina:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Joyetech Cubiod 150W
 Post Postano: 17 ožu 2016 19:33 
Moderator

Mod moraš vagat s baterijama, jer ga samo s njima nosiš okolo, a Cuboid je s dvije baterije poprilično težak mod , rekao bih ćak malo nespretan za nošenje uokolo. A i ne daje baš puno više jer su dvije baterije vezane u seriju i time dobijamo veći napon, tj 7.4V a ne kapacitet, tako da traje samo malo više od evica s jednom baterijom, u istom režimu rada.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2016 21:00 

Kapacitet nije adekvatna mjerna jedinica za mjerenje trajanja baterije u reguliranim modovima.
Bitna je kolicina pohranjene energije a ne kapacitet.

E(Wh) = Q(mAh) × V(V) / 1000

Krajnjem korisniku je u biti svejedno da li su celije spojene u seriju ili paralelno.
Dakle, trajanje baterije biti ce dvosruko duze u cuboidu nego u vtc miniju pri vejpanju na istoj snazi. U nekim situacijama (npr. blago dotrajale baterije) cak i vise nego dvostruko duze jer se dvije baterije zajedno "manje muce" nego jedna solo pri istoj izlaznoj snazi moda.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2016 21:19 

Cijena je full ok ali ja sam odustao od kupovine zbog tezine s baterijama i posebno zbog serijski vezanih batki (glupo da se ne puni direkt mod).

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2016 21:24 

kitsatt je napisao:
Cijena je full ok ali ja sam odustao od kupovine zbog tezine s baterijama i posebno zbog serijski vezanih batki (glupo da se ne puni direkt mod).

Zasto nebi punio mod? Pa ima ugraden balance charger i frke koliko ja znam nema... Bitno da koristis iste baterije, koje si kupio u isto vrijeme, i koje uvijek rade u paru i nikako drugacije.. Dalje nema brige...

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2016 21:27 
Moderator

nexus-6 je napisao:

Bitna je kolicina pohranjene energije a ne kapacitet.

E(Wh) = Q(mAh) × V(V) / 1000

Krajnjem korisniku je u biti svejedno da li su celije spojene u seriju ili paralelno.
Dakle, trajanje baterije biti ce dvosruko duze u cuboidu nego u vtc miniju pri vejpanju na istoj snazi.

Hoces reci da na 2ohm otporu gdje se korsiti recimo 10 W da ce baterije u seriji trajat duplo duze nego 1 baterija u vtc mini ?

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2016 21:47 

Da.

Primjerice, meni na vtc mini sa jednom baterijom na 15w ispari cca 7 ml tekucine. Na cuboidu izvejpam dvostruko vise tekucine i jos malo ostane soka u baterijama.

Edit: lg he2

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 ožu 2016 00:33 

cuboid nije težak mod, meni je taman, sve ovo kaj sam imal do sada mi je bilo zapravo prelagano i nespretno...tak da neznam o čem pričate....je na osjećaj je teži prvi put ak si cijelo vrijeme na ovim lightweight igračkama....najgore mi je bilo kad sam imao kakav nizak mod a gore relativno velik tank, imaš cijelo vrijeme osjećaj da će se prevrnut, ak malo takneš tank u pravilu se i prevrne, kod cuboida tih problema nema

po pitanju trajanja baterija

Cuboid-tc ni200, 25w, 280C
Uta2 klon- ni200 0.17 oma
Samsuns inr 25r 2500 mah-prvo punjenje

Puffs-1065
Time-1895

ovo je bilo skoro 4 tanka iliti 10-11ml tekućine, s time da je vata već bila za bacit zato sam i držal na 280C

evo nisam sad pratil striktno za LG HG2 al eto drže me dva dana ili 4 tanka na 15w otpor 2,2 oma....s time da ih ni ne praznim do kraja nego recimo na 20% od kraja ih vadim van

imao/imam efest 2500mah, keepower onu tvoju (sasha) i lg he2, sve su mogle plafon plafona izdržat jedan dan, jedva dva tanka na recimo nebuli, ono malo kaj sam imal vtc mini ista stvar...ok, nek su izraubane baterije al opet....

i zadnja stvar po pitanju punjenja, ja gledam ovako-ako ću već morat punit preko usb kabla onda ih necu punit do kraja baš, jer će to bit u krajnjoj nuždi...da se nebi slučajno jedna prepunila

po meni je mod bestbuy u pitanju snage, kompaktnosti, kvalitete i opcija u moru 2x18650 modova

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 ožu 2016 12:45 

Sorry, mali off.
Vulja kak uspjevaš ovo:
"Puffs-1065
Time-1895

ovo je bilo skoro 4 tanka iliti 10-11ml tekućine, s time da je vata već bila za bacit zato sam i držal na 280C"?

Puff manje od 2 sec?
Pitam zato kaj su ovo moja zadnja 2 mjerenja nakon 20 ml:
1.
Puff 1012
Time 5541
Prosjek 5,4 sec./ puff
2.
Puff 1008
Time 5403
Prosjek 5,3 sec./puff

Power 12w, 0,96 ohm. SS 316, 032mm.

Povratak na vrh