aj da napišem nešt pametno i korisno..
pakiranje
mod dolazi u standard kockastoj kutiji sa USB data kablom. ništa posebno ni specijalno.
Opčenito o modu
Spring loaded 510 navoj, SS i pin, skriveno Fire dugme, 2 baterije spojene u paraleli, tako da može radit sa jednom baterijom do 75w ili sa 2 do 100W odnosno 120W sa 1.1 Firmware-om u budučnosti možda izađe još neki update koji če dodat još W ili još neke postavke. Također baterije spojene u paralelni spoj se mogu bez straha punit u modu preko USB kabla, iako je preporuka punit ih vani zbog brzine punjenja istih. Te je preporuka proizvođača High drain baterije, znači 20+A. Naravno ako mod koristite na večem otporu ubacite koje želite, on jednostavno neče radit akio baterija ne može izdržat korištenje.
Izgled i veličina:
52mm*23mm*94mm
nije jako velik ali bogami nije ni mali..
ja imam malo manje ruke pa mi sve u njima izgleda veliko

Dugmiči i ekran..
3 button, +, - i menu, sa držanjem Menu se mjenja između načina rada, u TC se uz meni i + ili - mjenja Wataža.
Ekran, isti tip kao na RX 200, sve već viđeno

usporedbe radi sa IPV D2

radi u Power modu, Baypas (mehanika), te TC sa Ni200. Ti i SS žicama, uz TCR M1. M2, M3 postavke od 100-315℃ te 200-600℉

naravno W se daju podesit u TC modu od 1 do 120W
u Bypass modu radi onako koliko su vam baterije pune.. isto kao mehanika, naravno sa zaštitom od kratkog spoja ili napona ispod 3.3V

510

Fire buton
U njemu je meni največa čar ovog moda, dugme je ogromno znači tj samo dugme nije veliko, ali je velika površina koju možete stisnit da bi mod radio.. Cijeli poklopac baterije kad se stisne iznad pole gore pali atomizer, dugme je fino klikavo, nema missfire, čak ni kod 20 uzastopnih stiskanja (tako se provjerava trenutni firmware) u đepu bi se vjerujem lako stisnilo, pogotovo ako nešt radite sa modom u đepu, iako mislim da bi za njega trebali neke veeelike hlaće ili školsku torbu ali ajd stisnit isto tako možete ubiti sve modove, kad oće onda oće. Zbog toga je osigurano sa Lock/Unlock prekidačem koji je dosta tvrd te se mod sigurno neče slučajno aktivirat kad za to nema potrebe.
samo dugme ispod poklopca

zaključavanje

Malo okolo..
Zadnja strana.. ništa puno Eleaf, iStick 100W TC i rupe

dole USB port, CE i još rupa

bez poklopaca

inače poklopci su izmjenjivi, možete ih posebno kupit u više boja, pašu svakako, ne mogu se naopako okrenit, drže ih po 2 magneta.. i ljepo drže, magnet podigne bez problema 50, 10 i 20 lipa odjednom, testirano
mod sam probo sa SS 316 žicom, dry cotton test. ako video ne radi vičite

zaključak:
Zanimljiv mod, onako podosta.. Podržava sve što se podržavati može, 100W je za večinu ljudi dosta i previše, sa updateom se dobije još 20W i malo bolje tj. lakše podešavanje Wataže u TC načinu rada. Ima neki "skrivenih" stvari kao što je igasit ga, i stisnit Fire 10 puta, tad pokaže temperaturu čipa, sa 20 klikova na Fire pokaže trenutnu verziju Firmware-a.
Plusevi:
Dolazi sa podatkovnim USB kablom
Radi sa jednom ili 2 baterije
TC sa svim žicama i TCR postavkama
Odaziv tipki, i paljenje, odma! Kod paljenja uređaja odma je za korištenje, kad je ugašen i 6. put kliknete ati radi.. što mi se sviđa
Daljni update
Završna obrada
Skriveno Fire dugme sa zaključavanjem
Minusi:
Veličina, mislim da je to moglo bit koji mm manje
Ulazak u TCR, prvo ga ugasite i onda postavite i spremite u M1, M2 ili M3
Podešavanje W u TC modu. Znači želite 43.2 postavit.. e nečete! ili 43.1 ili 43.3 če stat okretat. Dal je to minus ili ne procjenite, ako osjetite razliku u 1W u TC-u svaka čast. inače vam ovo neće smetat. Popravili su to dosta sa updateom ali još to nije toliko jednostavno,
To je ubiti to, mislim da sam sve pokrio.. Dal bi ga sam kupio? iskreno i nebi.. Cijenom od 350kn + 100 za baterije kod nas mi nije baš u cjenovnom rangu a i za mene i moj opis posla je to velik mod. Za po kući kako bi se reklo može bit ili neke egzibicije sa dual klaptonom debljine kardana Lade Nive super mod.. a kako to mene ne zanima onda ga vjerojatno sebi nebi kupio. Ali kako sam mod dobio i imo šansu probat ga malo (koliko sam imo volje i vremena) to uopče nije loš mod.