MOD nabavljen o našoj trgovini:
http://dimilica.com/modovi/693-eleaf-is ... w-mod.htmlEvo par riječi o samom MOD-u, pa se nadam da mi nećete zamjeriti neke pogreške, jer prvi puta radim recenziju.
za početak tehničke karakteristike:
Size: 45mm*23mm*70.5mm
Thread type: 510 thread
Cell type: High-rate 18650 cell
Cell type: (Continuous discharge current should be above 25A)
Output mode: VW/Bypass/TC(Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3) mode
Output wattage: 1-75W
Resistance range: 0.05-1.5ohm (TC modes)
Resistance range: 0.1-3.5ohm (VW/Bypass mode)
Temperature range: 100-315℃/200-600℉ (TC modes)
Za početak pali se na pet uzastopnih pritiska fire tipke, te se na malenom ekranu pojavljuju tehničke karakteristike trenutnih postavki, koje mogu biti u TC (Ti, Ni i SS304 ili 316 žici), imate tri mogućnosti memoriranja, s bypass modom, dok se na ekranu pojavljuje omaža coila, wati, kao i Volti, dok se na TC postavkama pojavljuje standardno temperatura, sa mogućnošću namještanja wata i zaključavanje omha na coilu.
Što se dimenzija tiče, vjerujem da ste imali do sada priliku imati mini volt u ruci, pa evo slika koja prikazuje samu veličinu, gdje je vidljivo da je malo veći, ali radi same baterije 18650 mislim da niti ne može da bude manji, dok je za razliku od Tesle Nano kojeg sam imao prilike držati i isprobati na kratko, manjih dimenzija i za ljude koji imaju manju šaku je onako taman:

Sama izrada Pica je skoro identična do sada skoro cijeloj seriji iStickia, takva je i zaštitna boja, zaobljenih rubova pa leži ugodno u ruci, iako da je i malo zaobljen, nešto slično kao Vapor Flask, bio bi idealan, fire gumb je smješten sa strane odmah ispod attya, te se tu i nalazi mali, ali pregledan ekran, naravno tu je i poklopac baterije, koji je do sada inovativan što se tiče ovakvih modova sa metalnim čepom izrađen od SS, koji je ujedno u minus same baterije. Što se tiče samog attya koji ide odmah do poklopca baterije, kaya litle ide kao podmazana na 510 conector, dok je recimo sa aromamizerom knap i doslovno nemože ni papir da se ugura između čepa i aromamizera. Pico se može puniti standardnim USB kablom ili jednostavno zamjena za punu bateriju, dok je meni jedna stvar idealna na MOD-u, a to je metalni poklopci na vrhu i dnu moda, jer na taj način se nakon nekih 1-2 tjedna nebi trebali vidjeti tragovi korištenja MOD-a, kao primjerice na Mini Voltu ili evicu.
E sada gumb je onako ugodan na dodir, kratkog hoda, neki bi čak rekli i premekan, dok je meni za razliku od Mini Volta, fini, bez potreba za jačim stiskom, unutra se nalazi Joyetech chip koji se može naći u Wismec Reuleaux, Vape Forward, Vapor Flask models, i drugima, te za razliku od evica mini-a ne daje od prve jaki šus ili ti ga jaku struju, nego je malo blaži, što mi se prilikom korištenja za MTL način parenja pokazalo boljim nego kod evica za sada.

Prilikom kupnje, najaviše sam imao straha sa gumbima za podešenje ili ti ga + i -, koji se nalaze na samom dnu, ali u ovih 24 sata što je kod mene, nisam imao problema sa istima, niti sam si pomaknuo željenu watažu, dok sama baterija od 2500 mah, u kombinaciji sa mini voltom, na nekih 60%, uz poparena 1,5 tanka na kayi litle.
u konačnici ovako izgleda u samoj ruci:
pa ga se može koristiti kao stealth vaping, naravno što ovisi i o samom attyu koji je stavljen na Pico.
PS: ako sam nešto i zaboravio u recenziji, slobodno postavite pitanje, pa ću odgovoriti.