|
.
Sada je: 23 sij 2026 16:53. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Authentic Jolan A50 TC 50W Box Mod Postano: 02 lip 2016 18:00 |
|
|
Jolan A50 TC 50W box mod sam odabrao iz 3 razloga: niska cijena, plastično kućište, USA dizajn-kineski produkt rađen za američko tržište. Od ta 3 razloga možda prednjači znatiželja o dugoočekivanom plastičnom modu, a Jolan je prvi takve vrste /meni poznat/. Krenut ćemo uobičajenim redoslijedom. Mod dolazi u solidnom, ne pretjerano luksuznom pakiranju tipa ladice koja se izvlači komadićem svilene vrpce fiksirane na dnu "fijoke": Uz mod tu je uputa za korišćenje i USB kabel za punjenje, mada bi po specifikacijama trebao biti i adapter-punjač...manje bitno. Mod iz raznih perspaktiva izgleda ovako:  Do ladice za bateriju dolazi se povlačenjem stranice prema dolje /kao, recimo, na daljinskim upravljačima i sl./: Konektor/510/ sa blagim opružnim + pinom: Mikro USB port na dnu moda: I jedna pomalo čudna fotka gdje se vide tipke /bezuspješno sam pokušavao snimiti tu stranu sa tipkama da se i one vide, ovdje sam uspio ali se crna transformirala u sivu, zašto, neznam...: Tipke su skoro u ravnini sa površinom moda, isturene su cca nekih 0,3mm, pritiskom su u ravnini iste."Fire" ovalni taster je flat, reagira na pritisak na bilo kojem dijelu njegove površine, odaziv je trenutan.OLED zaslon nije baš neki veliki ali dovoljan za svega par informacija koje prikazuje... Pogled "ispod haube": Odmah da se očitujem svojim mišljenjem o unutrašnjosti, načinu smještaja pločice sa čipom i oled zaslonom, konektoru, baterija kontaktima i ožičenju između tih komponenti. Sve navedeno daje utisak urednosti, stručnosti i vjerojatno kvalitetnog čipa na matčnoj pločici jer pretpostavljam da ameri nebi preuzeli i dali na svoje tržište mod sa"šrot" elektronikom /ili se varam...?/ Karakteristike: Materijal: PC Promjenljiva snaga: 5 - 50W Promjenljivi napon: 4 - 8.3V Kontrola temperature: 200 - 600F 510 konekcija Atmoizer konekcija promjer: 25mm Podržava 0.2 - 1.0hm otpor Napajanje - 18650 baterija (nije uključena) Način punjenja: USB Dimenzije i težina: Veličina: 2.6 x 4 x 8.8 cm Težina: 0.100 kg
Vanjska površina moda presvučena je nekim, meni nepoznatim slojem materijala koji daje u ruci posebno ugodan osjećaj nečega baršunastog,neklizečeg i toplog, a uz to mala težina i odlična ergonomija daju jedan potpuno novi, pomalo čudan ali izuzetan osjećaj. Rukovanje modom je toliko prosto da nema smisla opisivati ga.Testirao sam ga sa nekoliko atomizera u Power modu sa kantalom i TC modu sa Ni200 i SS žicom.Ono što me iznenadilo je da se dužom, konstantnom upotrebom, povlačenjem "jedno za drugim" uopće ne grije.Vjerojatno je čip tako koncipiran obzirom da se radi o plastičnom kućištu koje nema ulogu hladnjaka kao kod modova sa Al kućištem. Sve u svemu, mod zaslužuje pažnju, pogotovo ako uzmemo u obzir cijenu /cca 20$/.Negativnosti koje sam primijetio u ovih par dana korištenja : - baterija se teško vadi bez nekog pomagala pa tko koristi vanjski punjač treba prije umetanja iste staviti neku tanju vrpcu u ladicu. - prikaz otpora grijača atty-ja nije ispravan /u usporedbi sa Evic VTC Mini i Wismec TC mini/ - prkazuje manji otpor, što i nije neki problem, utvrdi se koliko laže i ta veličina se doda...zapravo je prikaz otpora gotovo nepotreban kod TC modova - snagu i temperaturu ionako namještamo dok ne osjetimo da je to "ono pravo". Dakle, mod se može preporučiti, pogotovo početnicima i početnicama - u bijeloj boji. Naći ćete ga ovdje:http://www.gearbest.com/temperature-con ... 57341.html
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Authentic Jolan A50 TC 50W Box Mod Postano: 02 lip 2016 20:02 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
|
Al di si nasao ta plava slova... Nemamo svi temu sa crnom pozadinom...
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 lip 2016 20:19 |
|
|
|
Ubitacno bas
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Authentic Jolan A50 TC 50W Box Mod Postano: 02 lip 2016 20:37 |
|
|
...sorry, potpuno sam to smetnuo sa ovo malo uma... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Authentic Jolan A50 TC 50W Box Mod Postano: 02 lip 2016 21:47 |
|
|
 za recenziju, iscrpno 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Sada je: 23 sij 2026 16:53. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |