ime govori da je dobar

nije

dakle, fire button je neki udubljeni kada ga stišćem nemam osjećaj da sam nešto stisno i to mu je glavna mana.

Osim touch sreena, to je tak usrano usrano da ja to ne mogu opisat.
imo sam Minikina v1 ili v2, neam pojma uzo ga polovnog za 100kn na fejsu, da imam za na plažu pa ak mi ga ko mrkne da mi nije žao. Taj je padao 2x dnevno s metra na pločice i beton i preživio 6mj i nadživio sva moja pijana maltretiranja po proljeću i ljeti

Ali, kada bih jednom naštimao W, to bi stajalo dok ne promjenim. Na ovom to nije slučaj. Koristim ga od jučer navečer i već 4 puta mi je prebacio s Power na TC. Da bih to maknuo, moram slideat ko kreten po ekranu koji ne lovi (tako je i stari, još gore), al ajde, pogodim otključavanje nakon 5 pokušaja a na starom mi trebalo bar 15-25 pokušaja

. Znači, ipak su nešto poravili u 3-4 godine

Druga stvar. Štedili su na svemu, pa i na onoj faking trakici za vadit bateriju, tak da je jebeno ju izvadit. Razmišljam si nać od nekog razbijenog moda pa preselit, jer ovo jebeno živcira. dakle, treba batku povuć, pa gurnut na gore da bolje stisne minus kontakt i onda se da.
510 je ok
otraga zaobljen, pa lijepo leži u ruci
ekran ima pun kurac nebitnih stvari na sebi ali je relativno pregledan.
sada ću testirat trajanje baterije pa to kasnije dodam u tekst.
Da košta 350kn, popizdio bi. Ali za 80 po komadu...

uzo sam 2 kom, staroj i sebi, 207kn s poštarinom s Cigabuy EU skladišta, došlo doma kroz 7 dana, bez davanja (normalno).
https://www.cigabuy.com/authentic-asmod ... 22519.htmlUzo sam ovo jeftino govno, zato da me nije briga oće li krepat ili ne. Naime, koristim Le-supersonic driper, i Patim od kapavca

Neću squonker, imo sam, i ne mogu se nikako naučit da trebam bočicu stiskat. Tako da mi je trebao mod kojeg mi nije žao. Do sada sam koristio dna40 uređaje, cuboid pro, dakle krame

Mislio sam opet uzet Geekvape Solo, kao vodo nepropusan, ali mislim da nije, jer znam osobu kojoj je tekućina završila na chipu. Dakle, nije baš IP certificiran kako oni kažu da je, jer se to ne bi dogodio.
još jedan feature, bijeleje metalik boje, ali kada se napravi da je odbljesak na njemu, vidi se svijetlo plava boja na tom dijelu. Zgodno. Glatka je plastika, tako da, ak imate masne ruke, mod bi htio malo i poletit

103kn po kom s poštarinom..mislim da vrijedi više od tog.