Evo stigao
Smoktech SID VV/VW http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=825035$ sa dostavom "duty free"
Mod je ništa spektakularno, crni - nema packanja prstićima, ne klizi, dobro se drži i izgleda malko bucmasto u usporedbi sa Lavom v.2.1 i Vamo V2...., a po dužini je negdje između ova dva..., cjenovno je tu negdje malko skuplji od Vamoa sa Fasttecha no ovaj SID je kupljen na akciji i većinom je oko 20-30% skuplji od Vamoa...ali ne daje više..., jedino što je lakši...i to dosta
Baterije koje idu u SID moraju biti nešto kraće (oko 6,5cm je optimala) i ne smiju biti deblje jer eto imam nekih baterija koje Vamo i Lava koriste bez problema u ovaj pak neće zbog te debljine ili dužine....
Meni (ulazak u postavke) malko iritira dok se čovjek ne navikne (pola sata čačkanja) i onda postaje ko vodu pit....
Poklopac baterije bi trebalo malko biti dublji (te glađeg navoja jer pri odvrtanju i zavrtanju struže sve u 16) da stane veći izbor dužih 18650 baterija...kao kod Vamoa recimo....
Ne znam što bi više nadodao..., radi jako dobro..., po defaultu, očitavanja su slična kao kod Vamoa - no otpor za istu Viviku mi je očitao 2,1ohm dok Vamo kaže 2,2ohma i za istu bateriju kaže da je trenutno 3,8V, a Vamo kaže 3,9V...
No moj bi izbor od ova tri ipak bio Vamo, što zbog cijene (Fasttech), a što zbog načina rukovanja i pristupačnosti menijima i pokazateljima otpora/voltaže/wataže...
Što se tiče izgleda.., to je već subjektivno..., lijepa su mi oba, a Lava tu debelo zaostaje...
Eto i malko sličica pa....