Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 30 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Smoktech SID VV/VW MOD
 Post Postano: 07 kol 2013 13:48 

Evo stigao Smoktech SID VV/VW http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8250

35$ sa dostavom "duty free" :kina:

Mod je ništa spektakularno, crni - nema packanja prstićima, ne klizi, dobro se drži i izgleda malko bucmasto u usporedbi sa Lavom v.2.1 i Vamo V2...., a po dužini je negdje između ova dva..., cjenovno je tu negdje malko skuplji od Vamoa sa Fasttecha no ovaj SID je kupljen na akciji i većinom je oko 20-30% skuplji od Vamoa...ali ne daje više..., jedino što je lakši...i to dosta

Baterije koje idu u SID moraju biti nešto kraće (oko 6,5cm je optimala) i ne smiju biti deblje jer eto imam nekih baterija koje Vamo i Lava koriste bez problema u ovaj pak neće zbog te debljine ili dužine....
Meni (ulazak u postavke) malko iritira dok se čovjek ne navikne (pola sata čačkanja) i onda postaje ko vodu pit....

Poklopac baterije bi trebalo malko biti dublji (te glađeg navoja jer pri odvrtanju i zavrtanju struže sve u 16) da stane veći izbor dužih 18650 baterija...kao kod Vamoa recimo....

Ne znam što bi više nadodao..., radi jako dobro..., po defaultu, očitavanja su slična kao kod Vamoa - no otpor za istu Viviku mi je očitao 2,1ohm dok Vamo kaže 2,2ohma i za istu bateriju kaže da je trenutno 3,8V, a Vamo kaže 3,9V...

No moj bi izbor od ova tri ipak bio Vamo, što zbog cijene (Fasttech), a što zbog načina rukovanja i pristupačnosti menijima i pokazateljima otpora/voltaže/wataže...

Što se tiče izgleda.., to je već subjektivno..., lijepa su mi oba, a Lava tu debelo zaostaje...

Eto i malko sličica pa....

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Smoktech SID VV/VW MOD
 Post Postano: 07 kol 2013 13:55 

Da dodam..., naručena je 18.7., poslana 19.7., evo danas uručena od strane brkatog poštara - cca 20 dana :kina: - nikad bolje zapakirano..., 6 slojeva pjenastog omotača oko kutije koja kao da je s police skinuta..., svaka čast...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 07 kol 2013 14:14; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 14:06 

....stvarno su koma ovi navoji i gore na konektoru i dolje na bateriji..., eto to mi je jedina ozbiljna zamjerka, ostalo (baterije i pokloplac se daju narihtati)....

Detaljnije od g. PBusardoa..

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 16:51 

planiram kupit ovaj mod pa bi volio ako još netko ima iskustva s njime da iznese svoje mišljenje....

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 21:03 

mod je ok još uzmi i tubu od ego t moda i onda ide 18350 baterija što je po meni super za vani.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 21:12 

Mod je super, lagani, dobro balansirani, elegantan, oled ekran je lako čitljiv.

Imam jedan u obitelji sa 18350 tubom.
Tuba i mod su kupljeni ovdje http://www.thebestshop.eu/shop/vv-mods/ ... d-mod.html napomena uz nju dolazi i donji poklopac! i moram pohvaliti ultra brzi shipment.

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 21:13 

imam evic samo mi fali onaj 1v manjka zato bi mjenjao ,za ostalo je evic raketa

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 21:22 

Crni SID + crni kanger MT3 i to izgleda ko zmaj...., prelijepo, elegantno i full dark....

Inače dovoljno je pogledati video recenziju sa yubitoa i sve jasno.., za 35$ trenutno sa HC-a je bestbuy...., e sad što se meni za sličnu lovu više sviđa Vamo to je moj izbor, no što se tiče parenja tu nema neke velike razlike - odlična su oba...

Vamo ima više mogućnosti u izboru baterija, dosta je teži, više gumbića, lakše snalaženje....

SID - elegantniji, jedan gumbić, namrdavanja s menijima..., ali sve OK....

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 21:26 

sad me muče ti promjeri baterija na sidu koje pašu koje ne,imao sam taj problem sa ecab-om hrpa naručenih baterija a nijedna nije mogla unutra osim originala o

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 kol 2013 21:46 

Ove su trenutno ultimativne za ovakve modove, Panasonic NCR18650PD pašu fino tako kažu, traju i traju i traju..., nemoš ih potrošit - naručio sam - https://www.fasttech.com/reviews/1233700/p/2

13.62 - dva komada...., ne treba bacati novce na jeftine baterije, s ovima nema greške....

Povratak na vrh 

[ 30 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club