Ma da nisam imao mehanički mod koji je IN do sada, osim Silver Buleta kojeg sam koristio svega par puta....evo nekih dojmova:
Dolazi sa 3 tube, 18650,18500,18350. Sam izgled perfektan, lijepa obrada, ugravirani logotip je odlično kloniran, istao kao i serijski broj te logo na okidaču i Pedrov potpis. Navoji idu glatko. Sistem za okidanje radi savršeno, ne zapinje i kontakt je dobar. Donji pin je klasični kao i kod Nemesisa a gornji pin je šefar bez glave..i tu je jedan mali problem koji zahtjeva intervenciju i treba ga se malo izbrusiti (cca 1.5mm) da nebi izgnječio bateriju..Ja sam ubacio AW crvena 18490, druge nisam još probao. Sa netaknutim pinom ne sjedne kayfun do kraja. Nakon zahvata sve je na svom mjestu. Inače su kontakti posrebreni i sad bi trebalo taj obrušeni dio posrebriti ali u mom se slučaju to neće dogoditi

U usporedbi sa Itaste SVD-om to je minjaturna naprava, stane u džep kako spada tj. bez da mi atty strši vani. Sa 18350 baterijom je igračkica...jednostavno poslje SVD-a je to doživljaj!
Evo toliko od mog doživljaja, a sad još da par slika stavim i to je to.