Evo ovako, Danas mi je dosao mod.
Mogu reci da sam jako zadovoljan,zasad nisam našao niti jednu manu u modu.
Mod je došao fino zapakiran u kutiji sa garancijom,authenticity checkom, uputama,zamijenskim grijačem od titana i svime sto je pisalo u specifikacijama.
Odmah sam ga stavio u akciju, u TC mod sa Nikal zicom sam usao,stavio ga na 45 W i početnom temperaturom od 250 °C.
Fino arome je bilo i dosta pare i onda sam ga odlucio puknit na 315°C i do "džige" i tek tada sam osjetio pravu snagu ovog moda i attya, Toliko guste pare prepune arome je bilo da sam se utusio skoro, Vec sam ljudima rekao da je ovo mod za one koji nemaju za sx mini i takve ali ako si mozete priustiti definitivno si ga uzmite.
Subtank,atlantis itd. tankici se mogu pokriti pokraj ego one mege.
PRobao sam i tako zvani "stealth mod" koji kada ukljucite iskljuci ekran totalno dok parite tako da mozete ovo ukljucit za stednju baterije ili ako ste negdje vani a nezelite da svjetli. Dok se tipka drzi i pari ekran je totalno ugasen,upali se tek kada ga brzo jednom kliknete i to na svega par sekundi.
Tako da eto zasad je to to od mene ,napisati cu jos kada probam TC Titan Mod kad budem zamjenio grijac.
Budite pozdravljeni