'ajmo napravit malu recenziju TURA... O imenu i lokal patriotizmu sad nećemo, autoru ostavljam pravo na brandiranje...

Kratki uvod- Valter najavio, ja naručio i danas smo napravili sretnu primopredaju boce novog uratka mog najomiljenijeg kemičara nakon Waltera Whitea.
Na poslu sam ostao sa polupraznom baterijom i prljavim setupom, na zadnjim kapima. Kako sam obećao recenziju, stigao sam doma i izvukao dripper, smotao 5 navoja 0,3, uvukao vatu i zašarafio ga na Nemu sa friškom baterijom.
I tu sve počinje.
Htio sam sve napraviti kak treba. Uredan coil, fina vatica i 10 min za dobro natapanje. Nakon prvih par dimova, počnem ja razmišljati kako uopće napisati recenziju za nešto ovakvo... I tako razmišljajući, krenem prati opremu, komad po komad.
Dok sam prao prvi atty, skužio sam da je kokos taj koji nosi prvi dojam. E, sad... Zadnji put kad sam pario kokos, trebalo mi je samo deset minuta da mi se cijeli mozak pretvori u njega. Kokos je opaka stvar. Nakon parenja kokosa, sve što ti ostane u sivim stanicama je ona debilna reklama za čokoladu sa onim likom iz nekog realityja: Kookos koookos i ope kookos... Imaš ga u nosu, ustima, grlu, ušima i plućima. Ovaj ne. Ovo je neki diskretni i dobro odgojeni kokos.
"druga linija fronte" je neki zgodni alkohol koji te pecne za vrh jezika i onda ti se izgubi u grlu. A onda te pukne kolačić u trećoj rundi, koji uzme kokos i alkohol sebi i zaokruži cijelu priču.
Tak ja razmišljam i perem aqua clone, koji mi se zmazan kotura po ladici već 6 mjeseci.
Nakon četvrte runde po 5 kapi, kreće mi nicotine rush. Cupkam dok slažem setup na aqui i škripim zubima. Za to vrijeme sam već napunio kaju radi druge polovice recenzije i ostavio ju da se dobro natopi. Ruke mi se tresu dok kapam petu rundu, ali od ovog jednostavno nemreš odustat. Dok se kaja natapa, zašarafljujem aquu i vučem prvi dim...
Gle iznenađenja! Nakon 6 mjeseci provedenih u ladici, aqua je isto škripavo, pucketavo i curljivo smeće kao kad sam ju kupio! Bacam aquu u kutiju i obećajem si peti put da ću ju donirati na prvom idućem meetu.
Zašarafljujem kajfun i vučem prvi ozbiljni dim. Ono čemu sam se nadao je da će veći dio aroma nestati i da će kokos preuzeti dominaciju. Zajeb! Tekućina je jednako izbalansirana, aroma je samo malo prigušena!
Ono što je najčudnije je... Ova bajka se može pariti cijeli dan, kao i sve valterove tekućine.
Sad je 22:20, dakle ušao sam debelo u treći sat parenja ove divotice i sve što mogu reći je ... Bravo, frende. Opet si ga ubo "u sridu"