Forum    FAQ

.

Početna » Naši članovi » V - Juice

[ 276 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 30 ruj 2014 22:31 

Losa to dostava,meni je znalo doc i tjedan dana prije uplate...ccc

Ja trosim bazu njegovu i ok je,nema mi neke razlike naspram 3x skuplje Sinisine tako da sve 5
Vulja

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Prodajem tekućine i baze
 Post Postano: 01 lis 2014 09:16 

Valter, kaj samo ja parim tvoj Dream Cookie?! :kuc:
Ljudi moji, to je jednostavno :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lis 2014 17:47 

Bez obzira što imam savršeni sistem za dozrijevanje tekućina, uvijek je dobro smišljati nešto novo. U jednom takvom pokušaju sam došao do nećeg sasvim zanimljivog. POGREŠNIM postupkog sazrijevanja sam došao do zanimljive tekućine.

Radio sam tim pogrešnim postupkom neke poznate tekućine. Jedna od njih je i New Captain. Ono što sam dobio je mrvicu slatkastu, ali pravu duhansku aromu. Rekao bi da osjetim i dim cigarete, ali sa finim dodatnim okusima. Takvo nešto sam osjetio u prvom Desert Shipu od Dekanga sa početka parenja. Ne moram naglasiti da mi je isti taj Dekang sada fuj. Ali ovo me podsjeća na tu tekućinu, odnosno taj osječaj.

Nisam nešto vjerovao u nju čak niti kada je ekipa u Amareni ocijenila kao dobru tekućinu. Ali sada, popodne, napokon je legla kako treba. Trebala je završiti u WC-u, a sada mi je to najbolja tekućina koju trenutno imam. Stoga je grijeh ne uvrstiti je u ponudu. I dobiti će prikladan naziv.

New Captain 2.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 11:53 

Stigle i pare se ry4 i cohiba..tekucine su extra, vise nego zadovoljan..jedina mana im je sta prebrzo nestaju :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lis 2014 17:19 

Uzivam vec 3 tjedna u tvojem Ry4. Hvala Valtere na preporuci, ovo je extra fino. Takodjer i C.C.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 stu 2014 20:01 

Na zahtjev iskusnih članova, u ponudi Burley Tobacco. Nekada davno sam ga imao i nije me se dojmio. Sada, bi je puno bolji nego tada.

A uskoro nešto stvarno fino. Više o tome za 15-tak dana ako ne i prije. Valja usuglasiti omjere s nepcem. A to nije lako meni spaljenom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 stu 2014 12:16 

Kao što sam i najavio došla je nova fina stvar.

Radi se o slatkom kolačiću sa mrvicu alkohola (ne pravog), orašastim plodovima i punog okusa bez premca. Stvar je za cjelodnevno parenje s užitkom. Ne dosadi nikada. Stvarno je pogodno i za najjeftinije špagomizere i vrhunske attyje. Uvijek je pravi osječaj tu.

Iskusniji će ga bez problema prepoznati.

Dugo sam razmišljao o imenu i mislim da sam našao ono koje će ga jako dobro opisivati a i meni će nešto posebno značiti. Zvati će se

TUR

Ne radi se o riti ili pozadini Kim Kardashian nego o govedu Tur po kojem je Turoponje dobilo ime. Simbolika je upotpunjena.

slika

Uočite visuljak. Sexy.

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Prodajem tekućine i baze
 Post Postano: 13 stu 2014 17:51 

Iz čisto lokal patriotskih razloga naručujem ali mora biti fotka bika na boci

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2014 16:27 

:plus: :plus: :plus:
Valter je napisao:
Kao što sam i najavio došla je nova fina stvar.

Radi se o slatkom kolačiću sa mrvicu alkohola (ne pravog), orašastim plodovima i punog okusa bez premca. Stvar je za cjelodnevno parenje s užitkom. Ne dosadi nikada. Stvarno je pogodno i za najjeftinije špagomizere i vrhunske attyje. Uvijek je pravi osječaj tu.

Iskusniji će ga bez problema prepoznati.

Dugo sam razmišljao o imenu i mislim da sam našao ono koje će ga jako dobro opisivati a i meni će nešto posebno značiti. Zvati će se

TUR

Ne radi se o riti ili pozadini Kim Kardashian nego o govedu Tur po kojem je Turoponje dobilo ime. Simbolika je upotpunjena.

slika

Uočite visuljak. Sexy.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 stu 2014 23:21 
VaperClub Veleposlanik

'ajmo napravit malu recenziju TURA... O imenu i lokal patriotizmu sad nećemo, autoru ostavljam pravo na brandiranje... :)

Kratki uvod- Valter najavio, ja naručio i danas smo napravili sretnu primopredaju boce novog uratka mog najomiljenijeg kemičara nakon Waltera Whitea.

Na poslu sam ostao sa polupraznom baterijom i prljavim setupom, na zadnjim kapima. Kako sam obećao recenziju, stigao sam doma i izvukao dripper, smotao 5 navoja 0,3, uvukao vatu i zašarafio ga na Nemu sa friškom baterijom.
I tu sve počinje.

Htio sam sve napraviti kak treba. Uredan coil, fina vatica i 10 min za dobro natapanje. Nakon prvih par dimova, počnem ja razmišljati kako uopće napisati recenziju za nešto ovakvo... I tako razmišljajući, krenem prati opremu, komad po komad.

Dok sam prao prvi atty, skužio sam da je kokos taj koji nosi prvi dojam. E, sad... Zadnji put kad sam pario kokos, trebalo mi je samo deset minuta da mi se cijeli mozak pretvori u njega. Kokos je opaka stvar. Nakon parenja kokosa, sve što ti ostane u sivim stanicama je ona debilna reklama za čokoladu sa onim likom iz nekog realityja: Kookos koookos i ope kookos... Imaš ga u nosu, ustima, grlu, ušima i plućima. Ovaj ne. Ovo je neki diskretni i dobro odgojeni kokos.
"druga linija fronte" je neki zgodni alkohol koji te pecne za vrh jezika i onda ti se izgubi u grlu. A onda te pukne kolačić u trećoj rundi, koji uzme kokos i alkohol sebi i zaokruži cijelu priču.

Tak ja razmišljam i perem aqua clone, koji mi se zmazan kotura po ladici već 6 mjeseci.

Nakon četvrte runde po 5 kapi, kreće mi nicotine rush. Cupkam dok slažem setup na aqui i škripim zubima. Za to vrijeme sam već napunio kaju radi druge polovice recenzije i ostavio ju da se dobro natopi. Ruke mi se tresu dok kapam petu rundu, ali od ovog jednostavno nemreš odustat. Dok se kaja natapa, zašarafljujem aquu i vučem prvi dim...
Gle iznenađenja! Nakon 6 mjeseci provedenih u ladici, aqua je isto škripavo, pucketavo i curljivo smeće kao kad sam ju kupio! Bacam aquu u kutiju i obećajem si peti put da ću ju donirati na prvom idućem meetu.

Zašarafljujem kajfun i vučem prvi ozbiljni dim. Ono čemu sam se nadao je da će veći dio aroma nestati i da će kokos preuzeti dominaciju. Zajeb! Tekućina je jednako izbalansirana, aroma je samo malo prigušena!
Ono što je najčudnije je... Ova bajka se može pariti cijeli dan, kao i sve valterove tekućine.
Sad je 22:20, dakle ušao sam debelo u treći sat parenja ove divotice i sve što mogu reći je ... Bravo, frende. Opet si ga ubo "u sridu"

Povratak na vrh 

[ 276 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Sljedeća

Početna » Naši članovi » V - Juice

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club