|
.
Sada je: 27 tra 2026 17:09. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
frend
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 19 vel 2015 22:31 |
|
|
|
kakav okus ima tribeca?
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 19 vel 2015 23:19 |
|
|
|
Ako voliš RY4 tekućinu onda ćeš i Tribecu to ti je doslovno gold premium varijanta RY4 double od TPA naravno to je moj dojam
|
|
 |
|
 |
|
PeachWize
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 20 vel 2015 19:50 |
|
|
Evo i ja sam danas prvi put probao Valterov mix . Radi se o V-juice Tur.Ovako na prvu,svidja mi se,premda neznam dali cu moci ju koristiti kao cjelodnevni vape.Vidjet cu. Valter, sve pohvale na brzini/kvaliteti. Mozda samo jedan prijedlog...neka ostane minimalna narudzba 100ml,ali volio bih imat mogucnost probat vise tekucina.Jer koliko god vam je niska cijena mixeva,puno mi je dati 170kn s ukljucenom postarinom da bi nakon 2-3ml shvatio da mi tekucina ne pase.Zicanje ostalih forumasa po meetovima za puff ili dva,nije mi opcija. Lp
|
|
 |
|
 |
|
frend
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 20 vel 2015 21:53 |
|
|
|
slazem se s kolegom, bilo bi super kad bi se mogle naruciti manje kolicine ili testni uzorci.
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 20 vel 2015 23:35 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
|
Sto se tice Tur-a. Na prvu mi je bila samo dobra tekucina. Ono samo dobra. Sto sam ju vise pario bila mi je sve bolja. Ko da se treba priviknuti na nju. Sad mogu rec da mi je trenutno najbolja tekucina za cijelodnevno parenje.
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
davyk
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 24 vel 2015 00:19 |
|
|
Evo, i ja sam naručio od Valtera; baze, Tribecu, Tur i Strawberry drink. Moram da pohvalim sve, od odnosa, do zbilja brze isporuke. Tur je zbilja fenomenalan, pravi Castle Long, po meni u malo boljoj verziji. Na Tribecu moram da naviknem (nije baš all day vape)...ali nije loša. A za Strawberry drink...to moram da pričekam još malo...za sada okusim samo mlijeko...ili možda vaniliju...ne znam. Ali probao sam da vejpam samo bazu...a to mi je odlično..ne znam zašto ali zbilja prija 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 28 vel 2015 11:46 |
|
|
Strawberry drink Odlična tekućina,definitvno može biti all day vape bez problema Dodatne dojmove pišem nakon kaj se bolje upoznam sa liquidom 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
looka
|
Naslov: Postano: 17 ožu 2015 22:18 |
|
|
evo da i ja pohvalim valterovu tribecu.. svaka cast i samo tako naprijed 
|
|
 |
|
 |
|
Varljen
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 09 tra 2015 23:43 |
|
|
Evo i mojih komentara. Komunikacija i dostava za 5! Tekućine; TUR- jako zanimljivo na prvu, jos bolje na drugu  NC- za sad The Best! Predobar duhanski okus.. Tribeca- koliko sam vidio s foruma, najbolja tekućina većini. Možda sam previše očekivao pa je kod mene dojam nešto slabiji. Da ne shvatite krivo, tekućina je jako dobra al prve dvije su mi bolje. Kad bi davao ocjenu: Tribeca 8/10 Tur 9/10 NC 10/10 Sve skupa, jako jako dobro!
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti Postano: 13 tra 2015 22:59 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Good news. Volim kikiriki i kikiriki voli mene. Svakako sam ga htio u nekoj tekućini ali nikako nisam mogao pogoditi bit tog ploda. Nikako da mi uđe u glavu kako kikiriki nije slatki. Tako sam pojeo podosta pravog kikirikija kako bi skužio što je to u stvari. Slanu se verziju ne može dobiti ali ja ga volim i bez soli. I nakon dosta pokušaja sam shvatio kako valja studiozno pristupiti problemu jer čisti kikiriki neću nikada dobiti. Ali neku kremu ili kolač bi se dao napraviit. Krenuvši od Tura, došao sam do cilja. Kikiriki i gorkaste arome u prvom planu pa onda slatko i zavodljivo u drugom, te gorkasto na izdahu sa još malo slatkoga.  Ovo nije kikiriki, nije niti kolač, a nije niti krema. I to je ljepota parenja. Ne mora biti ništa od toga a opet je fino. I zvati će se Kiki nut. Svakako sam htio naglasiti kako se radi o kikirikiju. Sljedeća tekućina će biti kava. Nisam našao što meni valja pa moram obaviti istraživanje. U pripremi su 3 vrste kave pa da vidimo koja je prava.
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 17:09. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 17:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |