| Autor |
Poruka |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Joyetech Cuboid i Cubis Postano: 17 vel 2016 01:43 |
|
|
Saša može jedno brzinsko pitanje oko cubisa Mtl, preporuka ili ne I koji grijači u slučaju da preporučuješ, claptona 1.5 oma ili one od 1 Tražim još jedan atty, imam nautilusa mini i zadovoljan sam ali nisam siguran da je dobar za tekućine od recimo 70/30 vg/pg. Pošto sam početnik i ne kužim te razlike oko atty-a i gustoće tekućina hoće li mi cubis biti odgovarajući Parim isključivo mtl i ne znam raditi grijače, preferiram kupovanje gotovih (barem u dogledno vrijeme ) Eto, nadam se dobrom savjetu 
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 17 vel 2016 11:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Kad kupis cubisa dobijes sa njim sve 3 glave.. 0.5 lung inhale ili prozracni mtl 1 restricted lung inhale ok mtl 1.5 no lung inhale odlican mtl
E sad.. osobna preferenca.. u svakom slucaju uzmi ga i isprobaj sve glave pa ce ti sve biti jasno. Uglavnom nemoj kupovat dodatne grijace dok ne isprobas sva 3, jer ja sam odusevljen sa tabom, ali meni pase sako 0.5 ohma grijac.
Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Joyetech Cuboid i Cubis Postano: 17 vel 2016 12:30 |
|
|
|
znači za mene bi bio grijač od 1 oma ili 1.5 clapton
čitao sam da se puno ljudi tuži na slabu aromu kod claptona a da je s ovim s manjim otporom puno bolja situacija kakva ti imaš iskustva s aromom ? imaš li iskustva s nautilusom mini pa da možeš usporediti jer to je zasad jedina referenca za mene, druge attije nisam imao
inače cubis mi je zapeo za oko iz više razloga, jednostavan i kako kažu leakproof, te kapacitet koji mi taman odgovara
vjerojatno ga uzimam, iz video priloga vidim da je tebi odličan ali koliko sam primjetio radiš lung inhale..bi li ga preporučio meni striktno za mtl ili ima boljih rješenja (imajući na umu da kupujem coilove ne radim ih niti još namjeravam)
puno nepoznanica za mene početnika, zato i gnjavim stare vapere da pripomognu
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Joyetech Cuboid i Cubis Postano: 23 vel 2016 21:12 |
|
|
|
sasha jedno pitanje
izašao je rba za cubisa, ima horizontalni ili vertikalni build
još ne radim coilove ali ako budem htio probati uzeo bi i ovaj dio
vidim da je i horizonatlni i vertikalni build za coil od 0,5 ohma preporučena snaga horizontalnog 25-50 W i vertikalnog 25-70 W
znači nema rba za mtl ? ili krivo tumačim
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Joyetech Cuboid i Cubis Postano: 23 vel 2016 21:26 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
za mtl napraviš taki grijač, znači oko 1.5 ohm sa manjim protokom zraka npr 2mm (kod vertikalnog) i to je to
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Joyetech Cuboid i Cubis Postano: 23 vel 2016 22:11 |
|
|
sin93 je napisao: za mtl napraviš taki grijač, znači oko 1.5 ohm sa manjim protokom zraka npr 2mm (kod vertikalnog) i to je to ah ok, znači mogu slobodno raditi coilove s odgovarajućom žicom da budu cca 1.5 ohma...super hvala na objašnjenju 
|
|
 |
|
 |
|
ohc
|
Naslov: Postano: 08 ožu 2016 20:30 |
|
|
|
zale se ljudi da cubis pljuje tekucinu. jel to istina? kako se to moze izbjeci
Sent from my ZP520 using Tapatalk
|
 |
|
shellsh0ck
|
Naslov: Re: Joyetech Cuboid i Cubis Postano: 08 ožu 2016 20:43 |
|
|
|
Meni je malo pljuvao samo kada bi se stavio coil, tj. kada bi mijenjao tekućinu. To bi malo grgljalo oko 3 uvlačenja i prestalo. Ako ti puno pljuje onda nešto nije u redu, probaj coil promijeniti i probaj s drugim.
|
|
 |
|
 |
|
ddukan00
|
Naslov: Postano: 08 ožu 2016 22:28 |
|
|
|
Meni je prijatelju pljuvao svako malo, svako punjenje, svaki put kad bi se "ohladio" .. nakon 7dana mu dosadilo se s tim vise zezat i vratio ga nazad .. Super je tank ono sta sam ga ja probao, ali mislim da ako izbace drugu seriju Cubisa tada bit puno primamljiviji s uvjetom da rijese to pljucanje tekucine, jer stvarno nije ni ugodno ni pozeljno da svako malo ti se zakaslja u usta :/
P.s. prenosim iskustvo dobrog prijatelja..
|
|
 |
|
 |