Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 ožu 2025 19:31. Sada je: 17 ožu 2025 19:31.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Aroma Creamy Monkey
PostPostano: 20 vel 2016 21:23 

Test oprema: Nautilus Oddy clon dripper mode, setup 2.2 ohma (iPV mini, 8-8.5W), Tilemahos v2 klon, setup 1.5 ohm (iPV mini, 7.8W)
Vrijeme sazrijevanja: 24 sata,
Količina arome: 2% arome...
Baza: 12mg Blue Label (100% VG) Pink mule

Odlična aroma, prigodna čak i za ljubitelje duhanskih tekućina. Rijetko dobar spoj banane i kikirikija (banana je ugušena kikirikijem i ne osjeti se prejako, ali aroma je i dalje slatka). Definitivno treba odležati još 3-4 dana a moglo bi se dodati još 1-2 posto arome. Na bočici piše 10-15 % arome što je suludo. Fina i nenametljiva, pogodna za cjelodnevno parenje. Na nepcu dolazi do izražaja ponajbolje, dok se lagano gubi na izdahu kroz nos, što pripisujem nedovoljnom sazrijevanju arome.
Nema nikakvih stranih mirisa, ne sjeda na želudac kao većina novih aroma, barem u ovom postotku. Odličan odabir, samo slijedeći put ju radim sa 3% arome...

Izvor: http://www.e-tekucine.eu/twisted-flavors/858-twisted-flavors-aroma-creamy-monkey-10-ml.html
Cijena: 30,60kn (trenutno na akciji, kasnije 34 kn), 10ml pakiranje

Povratak na vrh

Naslov: Re: Aroma Creamy Monkey
PostPostano: 04 ožu 2016 15:32 

Jučer sam preuzeo 5 aromica....
Trenutno zamučkao samo cinnamon roll posto me on najvise zanima... Inače sam obozavatelj tog okusa, isprobao sam Cinnamon cookie od atmosa, TPA, MBV i FA... I mogu reći da je ovako na prvu brutalno vjerna aroma. Kad to još malo sazrije vjerujem da će biti bomba.

Od ostalih tu su jos Tween side, black viper, green hornet i fathers milk v2.... sve od reda jako lijepo prirodno mirišu... To je za sada sve što mogu reći, no vrlo pozitivno.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ožu 2016 17:48 

sh00kre je napisao:
Jučer sam preuzeo 5 aromica....
Trenutno zamučkao samo cinnamon roll posto me on najvise zanima... Inače sam obozavatelj tog okusa, isprobao sam Cinnamon cookie od atmosa, TPA, MBV i FA... I mogu reći da je ovako na prvu brutalno vjerna aroma. Kad to još malo sazrije vjerujem da će biti bomba.

Od ostalih tu su jos Tween side, black viper, green hornet i fathers milk v2.... sve od reda jako lijepo prirodno mirišu... To je za sada sve što mogu reći, no vrlo pozitivno.

Trebao si uzeti onda muffin woman aromu, nesto kao cinnamon danish sa jabukama, samo treba odstajati minimum tjedan dana, prije toga nema okusa..

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ožu 2016 20:31 

dobra preporuka ali sam se blago razočarao sa jabukama u proslosti (čak i od MBV čije vočne smatram dobrim) pa je to presudilo... al možda u iducoj turi i uzmem!

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: