Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 11 stu 2024 16:15. Sada je: 11 stu 2024 16:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 1 post ] 
Autor Poruka
 Naslov: Tide Ride 2, Smurfberry, Frozzen drops
PostPostano: 20 tra 2016 19:35 

Setup je 1.7ohma na 0.3 kanthalu, Cotton bacon. 12 - 15W na Spheroid v4 i Heron v2.

Tide Ride 2 mixan na 6%, Smurfberry na 8%, Frozzen Drops na 9%. 70/30 VG/PG
, 6 mg nica od Pink Mulea. Svi odstajali tjedan dana.

Dakle, naručio tri arome, evo kratkog osvrta.

Tide Ride 2 - najviše me ova zanimala, jagoda, grožđe i malina. Pošto volim presjeći voćnim okusima mislio sam da je ovo idealno, osobito zbog grožđa i maline. A kad ono slatko, najviše izraženo grožđe, i ostatak kao šećerna vodica. Bole zubi. Ni h od ''harmonije okusa''. Sve je nekak nikak, nema sklada, dojam kao da je nabacanao unutra. No, ako volite ekstra slatko onda samo dajte.

Smurfberry - inače nikako ne volim kremasto, okus mi je blago rečeno odvratan, no ajde, naručio ovo pa da malo probam možda mi se stav promijeni. Nije baš, ali je parljivo. Krema nije toliko izražena, osjeti se jagoda i lagana kiselost borovnica, lijepo zaokruženo. Mogu jednom u dva tri dana na driperu povući jedno kapanje. No, onima koji vole ovakve okuse, osobito ako pare Creaminal će biti ok. Nije loše.

Frozzen Drops - najmanje očekivao, uzeo jer mi je Heisenberga dosta i jer sam htio nešto mentolasto. Fino kiselkasto i grožđasto pri izdisaju (osobito kroz nos), grožđe je dominantno ali ne maskira druge okuse. Mentol je tako fino balansiran, nimalo ne dominira a daje lijepu svježinu kada se izdiše. Izvrsna tekućina; znam da svi svršavaju oko HEisenberga ali on je prema ovome malo dosadnjikav (iako i dalje super okus). Ako vam se sviđa voćna kombinacija okusa s malo mentola topla preporuka. Moglo bi i više postotka, osobito jer volim jak mentol. Kada ponestane sigurno opet kupujem.

Dodatno, primijetio sam da su okusi izraženiji što se dulje steepa, te sve poprime žućkastu boju.

Uglavnom, jedna super, jedna meh i jedna koja izaziva dijabetes. Za 30kn po aromi nije loše.

Zgodna fora su napisani preporučeni postoci na samoj bočici.

lp

Domagoj

Povratak na vrh

[ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: