U načelu se slažem s razdorom. Nemam u planu parit arome sa 10 i više % svakodnevno, držim se ovih do 4%. Ali jednom do 2put tjedno ću parit i ove, jbg, fine su aromice od twisteda. Osobno, stavljam najniži preporučeni postotak i isto bude dobro. Katkad to još režem s bazom. Te preporuke od 20% su sulude, meni se čini da je to više preporuka za stavljanje ako koristiš recimo 3mg i max vg bazu, pa da možeš odmah parit i da odmah bude ok okus. Malo manje arome, malo više PG-a i nikotina i bude dobro i ovako nakon 5 dana dozrijevanja. I u max VG-u. Samo treba malo čekat
Moje mišljenje je da je sad hit radit arome koje se baca 10+ % arome samo marketinške prirode. Ako naprave aromu koje je dovoljno stavit 3%, bočica arome dosta dugo traje. A to nije u intersu proizvođača, jer bi ondamorali nakalemit cijenu od 100kn. Ovako, bacaš 15-20% arome nutra, bočica arome služi za zamješat decilitar baze i moraš kupit novu. A nova je oko 30kn, što nije velik novac za pljunut. I svi sretni zadovoljni. Osim onih koji se razumiju nešto i neće bacat 20% arome.
Ali mi se isto tako čini, da ove arome, kad ih se i baci 15% nutra ne štete kao kad bacim 15% TPA aroma u miksu. Kad sam tak bacio 15%, i pario to cijeli dan, drugi dan sam disao na škrge i imao stezanje u plućima. Noob, šta ćeš