sve testirano na ubertoot uta 2, 6-7 namotaja 0.25 kantala na 3mm promjer, 1.9ohma na oko 8.5W ili 4.8V, xplora driper 1.8ohma 7-9W. Baza VPG 50/50 18mg, stajalo 4 dana.
Cherry bo berry
zamješano na 12%, to je jednostavno previše, mislim da je preporučeno 12-16%. na prvu, fina sočna trešnja, malkasto umjetna ali vrlo fina. Slično IW cherry cigaru, samo manje umjetna i sočna. Nakon 5-6 povlačenja trešnja se izgubi i sve što ostaje je dominantno šumsko voće s malinom u pozadini. Isto kao Tihomirovo šumsko voće. Prejako. Za presjeć je OK, ali nikako za cijeli dan. A ja sam morao to cijeli dan parit, zgadio mi se život i žgaravica navečer. Budem to rezao na jedno 5-7% tako bude parljivo.
Monster Boobs,
preporučeno 10-14%, smješano na 10%.
Puno bolje sjela od prethodne, da se parit cijeli dan ali ne bi više. Opis tekućine na
http://www.twisted-vaping.de/epages/634 ... oducts/293 kaže da je mješavina lubenice, manga i još nečeg. Kako nisam nikad pario čisto lubenicu i mango, ne znam ocijeniti. Meni je OK, ima tu još i nekog šumskog voća, ali puno manje izraženo od prethodne tekućine. Mango je dominantna, pretpostavljam da je mango, podsjeća na marelicu, taj stil. Tko te arome voli, volit će i ove, fino, ne djeluje umjetno, sličnu aromu pario u Tropic twisteru od S&Smodsa
Mislim da ove 2 tekućine su za zamješat u baze s manje nikotina i radit oblake pare, jer ovako mi baš i ne odgovaraju. Tu bi možda ova trešnja isplivala bolje. A stvarno je sočna, na prvu. Obje tekućine lijepo mirišu. Ali ja preferiram duhanske tako da nisam mjerilo za voćne.
Waldmeisterbrause
preporučeno 12-16%, stavio 12%. Jako jako dobro. Znači, tko voli čajeve od trava će ovo volit. Bazna aroma je ista kao i kod Waldmeistera
viewtopic.php?f=128&t=12213, s time da je pojačan okus limuna/limete i lijepše zaokruženo. Fino fino, komotno za cijeli dan. Moja topla preporuka