|
.
Sada je: 26 tra 2026 11:27. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Muke po Androidu Postano: 18 kol 2015 15:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
rootaš android i instaliraš link2sd. nije preporučljivo ako ne znaš što radiš i ako ne znaš što znači fat32 i ext4.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Muke po Androidu Postano: 18 kol 2015 22:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: 3. Ne želim reklame na mobitelu - za to je odličan Lucky patcher - vrlo lako se možete riješiti dosadnih reklama u besplatnim aplikacijama....
aaaa bas sam tako nesto trebao 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Muke po Androidu Postano: 18 kol 2015 23:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
nemoj se bas prejako veseliti...nije bas efikasan, nekih 50% programa uspije syebat da nemaju reklame...ali, naravno, nikada onaj koji bas tebi treba 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Muke po Androidu - FlashPlayer Postano: 27 lis 2015 15:44 |
|
|
Dakle.., tko karta recimo belu na Playtoyu ili vježba moždane vijuge igrajući šah..., a htio bi to raditi u krevetu sa mobitelom ili paće tabletom.., neće moći i to od verzije androida 4.0 - kaže Google... i ukine Adobe Flashplayer sa Playstorea i ukloni sa Android defaultnih web preglednika pa i omiljenog Chrome-a...., tako da tamo gdje bi trebala biti neka animacija ili filmić sada je prazan pravokutnik... Moš mislit..., za sve one koji imaju verziju Androida KitKat ili Lollipop..., procedura je ista... Kako bi omogučili Flashplayer na bilo kojem Androidu potrebno je... 1. prvo je potrebno u postavkama pod sigurnost uključiti "Nepoznati izvori"... 2. Instalirati na uređaj sa službene stranice Adobe flashplayera - Flashplayer za android uređaje https://helpx.adobe.com/flash-player/kb ... sions.html (gledaj gdje je android - pa prva je najnovija...)...., ako ne da isprva, onda otvoriti ES file explorer https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.pop - instalirat ga ili taj file potražit s nekim drugim explorerom u folderu Download i onda ponovo probat instalirati..., zatim.... 3. Instalirati Dolphin browser https://play.google.com/store/apps/deta ... nnyBrowser ili Firefox browser (ja sam probao sa Dolphinom i radi) te postavit Dolphin browser kao defaultni, što se kasnije može iz postavki Dolphina isključiti... 4. U postavkama Dolphin browsera postaviti opciju Flash player - na Always on 5. Klikniti sad na ikonicu Flash playera koji ste instalirali - u aplikacijama.., i kad pita kojom aplikacijom da otvori - odabrati Dolphin browser i označiti uvijek..., a kad se otvore postavke Flashplayera - pod Local storage označit Always Sada bi Playtoy trebalo pokretet belu.... Ako je nekome potreban preglednik potpuno prilagođen Flash igricama neka si instalira Puffin Web Browser - https://play.google.com/store/apps/deta ... puffinFree - naravno svi koraci se trebaju odraditi i umjeto Delfina odabrati svugdje Puffin... Više na ovom videu koji slikovito prikazuje i više nego oni koraci koje sam naveo..., te moguće probleme ako se Flashplayer neda instalirati...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
Zadnja izmjena: Sappy; 27 lis 2015 16:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Muke po Androidu - Automatsko osvjetljenje ekrana Postano: 27 lis 2015 15:54 |
|
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Muke po Androidu Postano: 27 lis 2015 20:07 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
probajte si skinuti Black Market za android, budete skužili za što služi
da li netko možda zna gdje naći rom za prestigio 5430, ostao na poćetnom ekranu 2 mj nakon isteka garancije, a neda mi ući u recovery mod, trebam rom i način da ga flasham, prošao cjeli net i nigdje ništa, na xda nema nitko a podrška od prestigia je za K...
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Muke po Androidu Postano: 27 lis 2015 20:26 |
|
|
manilu je napisao: probajte si skinuti Black Market za android, budete skužili za što služi
da li netko možda zna gdje naći rom za prestigio 5430, ostao na poćetnom ekranu 2 mj nakon isteka garancije, a neda mi ući u recovery mod, trebam rom i način da ga flasham, prošao cjeli net i nigdje ništa, na xda nema nitko a podrška od prestigia je za K... Ak nema na xda, nemam pojma di bi moglo bit 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Muke po Androidu Postano: 27 lis 2015 21:14 |
|
|
Roots je napisao: manilu je napisao: probajte si skinuti Black Market za android, budete skužili za što služi
da li netko možda zna gdje naći rom za prestigio 5430, ostao na poćetnom ekranu 2 mj nakon isteka garancije, a neda mi ući u recovery mod, trebam rom i način da ga flasham, prošao cjeli net i nigdje ništa, na xda nema nitko a podrška od prestigia je za K... Ak nema na xda, nemam pojma di bi moglo bit  vjerojatno ide u penziju, zamjenjuje ga doogee x5 pro 3x jeftiniji a duplo bolji
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Postano: 28 lis 2015 04:12 |
|
|
Bolje uzmi ovaj http://eu.banggood.com/Wholesale-Wareho ... 04409.html123$ s kuponom za novo registriranog kupca (10$)...nema PDV..., dakle napraviš račun na Banggoodu i registriraš se na njuzletr..., pa pogledaš u My account - my giftcards da li postoji kupon.., ako je tu možeš ga iskoristit u roku 48h od registracije.., na kupnju iznad 100$...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Muke po Androidu Postano: 28 lis 2015 20:17 |
|
|
|
previše mi je to novaca, a nije ni dooge puno lošiji, doogee ima 2 gb rama, 4g mrežu, 16 gb memorije meni dosta, još da je ekran 4.3 bio bi još bolji
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 11:27. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |