|
.
Sada je: 24 tra 2026 11:36. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 11:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rain
|
Naslov: Re: Tetovaze Postano: 24 lis 2014 11:53 |
|
|
To sto je netko tetoviran ne govori bas nista o njegovom nacinu i kvaliteti rada. Meni osobno je to misao vodilja, ako je netko zatucan to je iskljucivo njegov problem. Naravno da nije sve crno bijelo u svijetu, ja ovo komentiram iz svoje perspektive i svog posla. Moja situacija je drasticno drugacija od vecine ljudi tako da mozda nisam bas referentan, ali stav i misljenje su mi takvi. Ako nekome ne pasu moje tetovaze neka odjebe u skokovima, ja ne trebam njih nego oni mene. Ako nekome ne pase moj nacin rada agrumentirane kritike rado prihvacam jer iz toga mogu samo nauciti nesto i bolje odradjivati svoj posao ili argumentirano dokazati da su kritike bullshit 
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Re: Postano: 24 lis 2014 12:15 |
|
|
equusDU je napisao: da se i ja uključim...probati ću biti ne previše konzervativan, ali donekle objektivan... i sam sam ljubitelj tetovaža...imam potkoljenicu istetoviranu i skoro pola leđa...
ali budimo realni, da vama na sastanak poslovni dođe netko s istetoviranim vratom ili cijelim rukama morate priznati da bi ipak bilo u najmanju ruku čudno...ili da ste gazda neke firme i trebate zaposliti nekoga tko će biti reprezentativni primjerak vaše firme...meni bi bilo OK sve u nekim normalnim granicama, ali često ljudi prijeđu tu granicu i onda se vade na neku diskriminaciju... Jednako cudno je bilo i kada su zene dobile pravo glasa Tetoviranje trajne sminke je neprimjetno pa ipak imas istetovirano lice, a sudit po tome kako je ko obucen i dal mu viri neka tetovaza je po meni nema smisla. Vani su puno komotniji po tom pitanju, ali i po ostalim potanjima.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
equusDU
|
Naslov: Re: Re: Postano: 24 lis 2014 12:57 |
|
|
mravak je napisao: equusDU je napisao: da se i ja uključim...probati ću biti ne previše konzervativan, ali donekle objektivan... i sam sam ljubitelj tetovaža...imam potkoljenicu istetoviranu i skoro pola leđa...
ali budimo realni, da vama na sastanak poslovni dođe netko s istetoviranim vratom ili cijelim rukama morate priznati da bi ipak bilo u najmanju ruku čudno...ili da ste gazda neke firme i trebate zaposliti nekoga tko će biti reprezentativni primjerak vaše firme...meni bi bilo OK sve u nekim normalnim granicama, ali često ljudi prijeđu tu granicu i onda se vade na neku diskriminaciju... Jednako cudno je bilo i kada su zene dobile pravo glasa Tetoviranje trajne sminke je neprimjetno pa ipak imas istetovirano lice, a sudit po tome kako je ko obucen i dal mu viri neka tetovaza je po meni nema smisla. Vani su puno komotniji po tom pitanju, ali i po ostalim potanjima. ne sudim ja nikome kako je obučen niti ima li tetovaže jer sam i sam takav... ali jebemu...da ti ideš nekome nešto prodat ili uvaliti ili ostvariti nekakvu dobit poslovnu za sebe i dođeš kao da si ispao iz slikovnice...nije mi to baš najnormalnije...niti će kod nas biti za 100 godina... jebiga...isto tako nećeš na doći na većinu poslovnih sastanaka u kratkim hlačama...postoji nekakav pisani ili nepisani bonton... kod nas je bio slučaj prije nekih 10-ak godina da je jedan direktor hotela svojim zaposlenicima zabranio da nose bradu i da imaju dugu kosu...e to je bio pravi primjer seljakluka i krkanstva... ali opet zamisli sebe da si na mjestu direktora hotela, ali objektivno, i dođe ti netko da bi se zaposlio na recepciji, a s jedne strane vrata ima križinu, a s druge strane vrata škorpiona tetoviranoga, a u nosu mu visi o-ring 22mm... Biste li ga vi zaposlili???  a to da su vani komotniji nisam baš siguran...naravno sve ovisi o vrsti posla kojom se baviš...
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Tetovaze Postano: 24 lis 2014 13:12 |
|
|
|
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Svenstina
|
Naslov: Re: Tetovaze Postano: 24 lis 2014 21:00 |
|
Pridružen: 30 svi 2013 13:08 Postovi: 105 Lokacija: Garešnica/Čakovec
|
E hebat ga,nikad znaci ne budem dobio posao u hotelu  kosu imam,bradu imam,tetoviran jesam,sam mi fale zmajevi i krunice i to bi bilo to,moram na makeover sto prije 
_________________ Mod->Chi You,Hana modz,Ego Atty->Patriot foggy,Kayfun 3.1,Aspyre bdc,Tobh Atty V2
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tetovaze Postano: 06 stu 2014 13:06 |
|
|
evo nova tetovaza je sinoc dovrsena. jos jedan minus za mene kod potencijalnih poslodavaca  
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 06 stu 2014 14:01 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Jel to dinastija Ming?  ))))))) Trebao sam raditi na kruzeru al nisam mogao zbog tetovaza, toliko o tome da smo mi zaostali a glupi Ameri nisu Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Postano: 06 stu 2014 14:10 |
|
|
veljo_81 je napisao: Jel to dinastija Ming?  ))))))) Trebao sam raditi na kruzeru al nisam mogao zbog tetovaza, toliko o tome da smo mi zaostali a glupi Ameri nisu Sent from my D2005 using Tapatalk ja sam odradio 2 ugovora na kruzeru. a imam 5 tetovaza  mozes ici raditi iako imas tetovaze samo nebi smjele biti vidljive. odnosno kad prodjes intervju(bilo da ti se tetovaza ne vidi bilo da si ju prekrio nekako) onda te vise nitko ne pita nista. dodjes na brod i radis, ali moras odma s menadjerom to raspraviti i mislim da u 99% slucajeva ces dobit odgovor da se nesmije viditi pa da moras nekako prekriti ali da mozes raditi.
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 06 stu 2014 16:38 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ma znam al ja imam na sakama, one zatvorske, vide se
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 06 stu 2014 16:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
veljo_81 je napisao: Ma znam al ja imam na sakama, one zatvorske, vide se
 I kako je bilo u Zenici?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 11:36. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 11:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |