Zanima me neka ponuda E Cigarete do 300 kuna,a može i polovno nešto samo da je donekle ok.
Važno mi je da nemam problema sa čestim mijenjanjem grijača,da baterija dobro/dosta drži i da ne curi tekućina,to me užasno nervira i naravno da daje puno pare.
Počeo sam sa T2 atomizerima,pa sam prešao na nešto jače tipa Kanger E VOD PRO2,pa sam dobio neki SMOK Vape Pen Plus.
I još sam na tome,e sad baš da sam oduševljen sa svim ovim....nisam.
Jer vidim da ima toga puno boljeg,bar po you tube klipovima.
Iskreno još sam teški amater u odabiru i tekućine(duže vremena sam na Hangsen tekućinama),pa možda je zbog toga kvaka.
Uglavnom ako neko šta ima neka stavi tu na forum pa ću vidjeti šta Vi kao iskusni parioci mislite o svemu tome.
Nisam neki bogatun da bi išao na nešto što je zaista dobro,ali je i skupo i za mene ne dohvatljivo.
Zato bi nabolje bilo ako neko ima nešto polovno,ali da nije preskupo i previše izlizano,da drži par dana i da opet imam glavobolje za potragom.
Ovaj Kanger E VOD PRO2 mi je donekle dobar,ali nikako da pogodim tekućinu za njega.
A SMOK Vape Pen mi pušta tekućinu na onim urezima za zrak,tako da sam razočaran(U njega) i sve ovo šta imam,svako toliko se vratim na T2 atomizer,ali je preslab u davanju pare.
O tekućinama za sada ne mogu puno razmišljati kako i šta jer imam veliku zalihu ove Hangsen tekućine i dok to ne potrošim,nema dalje
žena će da me istjera iz kuće