Super je ideja o ispovijestima! Pisala sam i na facebook grupi svoje iskustvo pa evo onda malo izmijenjeno samo.
Pušila sam davno, u srednjoj i onda prestala uspješno na neke 4 godine, da bi u trenutku gluposti zapalila cigaretu i ponovno počela.

Kako sam se u međuvremenu počela aktivno baviti sportom tako nešto mi je bilo skroz neprihvatljivo i osjećala sam, osim jada i razočaranja samom sobom i sve tipične negativne posljedice pušenja; smrad, zadihanost, kroničan umor, manjak novaca itd.
Već sam bila na rubu živaca od svega skupa pa sam odlučila probati i pariti. Susretala sam se sa parilicama ali nisam zapravo imala pojma o tome, činilo mi se prekomplicirano, prečudno i mislila sam da je ista glupost u pitanju kao one herbalne cigarete. Ah, naivka.

No, kako jednostavno više zaista nisam mogla živjeti sama sa sobom i smrdušama odlučila sam probati bilo što samo da prestanem. Počela sam čitati, informirati se i odlučila da i ako propadne - barem sam probala. U međuvremenu sam kupila sam evod mega na blef(šteta novaca ali nisam znala bolje) I - preporodila sam se.
Već nakon par dana sam shvatila da više nikada u životu neću pušiti analogne cigarete i sad nakon par mjeseci polako istražujem sve mnogobrojne mogućnosti parenja; miksanje vlastitih tekućina, motanje grijača..
A da uopće i ne pričam o tome da mi se kapacitet pluća vratio na ono što je bio prije, osjet mirisa i okusa su se popravili, činjenica je da ne smrdim kao pepeljara i da je sve skupa zapravo postao jedan super hobi i uživancija.
Ja sam i više nego zadovoljna; zdravlje mi je na prvom mjestu, a svi ostali benefiti su i više nego dobrodošli, a oni su stvarno mnogobrojni. Jedino mi je žao što sam toliko dugo vremena odbijala probati, iz neznjanja, inata, čiste gluposti.
Stvarno, ako netko tko puši ovo čita i razmišlja o tome - probajte, trebat će vam vremena da pronađete što vam odgovara ali nakon toga se otvara kompletno jedna nova dimenzija. Zato je i forum ovdje.
Uglavnom, ja sam stvarno presretna sa činjenicom da više ne pušim i možda glupo zvuči ali mi je parenje podiglo kvalitetu života, ja sam sretnija, bolje se osjećam, zdravija sam i da ne nabrajam dalje i sad već zvučim kao isprana reklama.